• Deajka
    Csá!

Nos, emerek én demot néztem és hát, izé nagyon szaggat. Olvasgatom itt, hogy egyesek gép bővítésen gondolkoznak. Hát az a helyzet, hogy nekem 3,5 éve ugyanaz a gépen és történet, hogy ismét kedvet kaptam a Halohoz. A pc-s megjelenésekor 800x600 ban játszottam és szagg mint állat. Most 1280x1024 ban nyomtam és csak az utólsó pályán volt döcögösebb. Próbáltam más gamékat is amivel ugyanez volt a helyzet. pl: Far cry. Most sima ügy. Na, tehát nem a hardware itt a ludas hanem a driverek. Ezt alátámasztva az (én kongigom 2000+,9600 és 1 G ram) másnál viszont akiknek ennél sokkal erősebb gépük van ugyanolyan szarul megy mint nekem. Érdemes ezen elgondolkozni és várni.
    A demot egy kicsit piszkálgattam és arra jutottam, hogy nem igazán a beállításokkal van a gond. Ugyanis ha emeltem a felbontást 800x600 -> 1280x1024 re nem volt annyival rosszabb a helyzet.
    Végül egészen jó minőséget sikerült kicsiholni és így már játszható. Ööhhm nem tökéletes de játszható. Nos, 800x600 , post effektet kikapcsoltam, hang medium, antialiasing 4X !!! effektek high, egyéb medium és music kikapcs.
    Egyébként nekem tetszik csak a kihalt utcákat nem értem,a társak sík hülyék de az az ő bajuk :)