2409
  • Kaplan
    Körübelül eddig volt fent a játék, majd ha rákötöttem a gépem a paksi atomerőműre akkor visszateszem. Gratulálok a fejlesztőknek! Vártam a játékot mint a messiást, erre kidobnak egy ilyen szart, remélem a patch majd megoldja a gondokat.
    Pedig a gépem nem olyan gyenge ; P4 2,4Ghz, 768 DDR ram, Geforce 6600.
    Na mindegy, majd legközelebb.
  • Tobacco
    mi lehet a probléma hogy mindig kidob a játék?
  • grebber
    Hehe az bennel a lol hogy top 10 eladásba akkor is bennelesz!
  • Tobacco
    én mindig szeretem a konzolt, és a polcon ott is van, de oda is kell a frissités, és ezek a pc-s játékok igen meggyözöek, hogy nem szabad gépet fejleszteni.
  • Tobacco
    föleg hogy az elsö pályáig se jutok el mert mindig kilép a program mikor kiugrok a repülöböl.
    a gépem amd3000+ 2gb kingmax ddr 6600gt
    ez már nem elég a játékhoz.:(
  • bepe79
    Egyre több taggal bővül a konzolosok köre.. Az ilyen és ehhez hasonló PC-s játékok elősegítik az átvándorlást..
  • Tobacco
    én is csak röhögök, és pc-re egy filért se költök többet, mert a video kari árábol ami az új gamekhez kell, inkább veszek xbo360-at, ott legalább nincs ilyen gond.
  • Maxtreme
    A bp-hez még csak annyit hogy szép meg jó hogy akkora területet 1ben képes kezelni, nade azért nem mind1 hogy milyen áron..
  • Maxtreme
    Mondjuk játékélményre a bp ennél 5x jobb szvsz.. Csakhát ott is a mem igény...
    Az utóbbi időkben nagyon elszaladt a paci a tisztelt programozókkal. Nem hogy nem tudják ill akarják, szándékosan nem optimalizálják a játékokat.
    Bezzeg régen megvetze az ember a TNT2-őt, és köszöni szépen, anagyon jól elvolt vele.. Akkor még nem volt ekkor VGA választék.
    Most sajnos már ott tartunk hogy ha kijön 1 új game --> komplett konfigcsere.
    A probléma csak ott kezdődik hogy nics mótiváció.
    Hisz a játékok nagyrésze csak lehelletnyit, illetve abszolút nem szebbek. Játékélményük közelít a 0-hoz. Hosszúságuk úgyszintén..
    Mostmeg bejött ugye ez az AGEIA kártya. Ezzel is mit fognak majd variállni.. ajja.. 128mb-s 256mb-s, stb..

1 vicc az egész...
  • Tobacco
    már megvan
  • Adam II
    Nekem a fák rondák:(
  • Tobacco
    nekem nincs ilyen mappám, és ugyan az a problémám
  • Adam II
    C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professionals

Ezt a mappát nevezd át.
  • Kaplan
    #650!! Valaki!
  • ThugEdge
    mind1 egy szó mint 100,szánalmas,hogy manapság a felhasználóknak kell megoldásokat találni arra,hogy tudják játszahtó ra tweakelni a játékot,amit mondjuk megvettek(ez most tök mind1) lásd még oblivion
    azt értem,hogy nem lehet olyan optimalizációt csinálni,ami jó az utolsó mondjuk 5 év összes vga-jára,na de ez azért felháborító
    én ezért dobtam ki a picsába pl a boiling pointot is
  • Ssanya
    Sziasztok!

Pár kérdés: tud valaki módot arra, hogy a játékon belül konzolt lehessen előhívni?
    Hogyan lehet a velem lévő töketleneknek megmondani, hogy ne ácsorogjanak, hanem legalább guggoljanak vagy néha-néha le is hasalhatnának?

Tud valaki valami cheat-et hozzá? Esetleg trainer? Én már erősen unom a sok balfasz saját embert, akik a lehető legrosszabb pillanatban szaladgálnak át előttem, vagy egyszerűen kitol a fedezék mögül, mert ő akar oda betelepedni. Isten bizony, hagynám a fenébe valamelyik sarokban az egész csapatot, és mennék egyedül, ha más nem, jól végigrambózva az egészet. Letojom, hogy ez taktikai fps, én nem azért játszom a játékkal, hogy 25x is újra tölthessem, a kihívást ott egye meg a fene, csak legalább érezzem jól magam vele. Ezzel így nem megy. A buzi AI a távcsöves puskával nem képes leszedni a géppuskafészekből az ellent, nekem kell, ő meg csak bambul valamerre hülyén, vagy ha meglát egy ellent, lő, mint a hülye, és az sem érdekli, hogy az ellen egy betonfal túloldalán van. Teszi ezt anélkül, hogy bármi utasítást kapott volna pl. fedezetre. Vagy mikor fogja magát, és a beállított helyről egyszerűen elsétál. Természetesen rosszkor és rosszfelé. Az ideg szétvet, tegnap este óta egy rohadt check-pointtal sem tudtam előrébb jutni. Az egér meg mintha késne, egyszerűen nem lehet pontosan célozni. Más nem tapasztalt ilyet? Arra esetleg valami megoldás?
  • ThugEdge
  • Dns5000
    es hogy kapcsolod at sm2.0 ra?
  • Shep
    Mondjuk azért így elég érdekesen nézhet ki, kvék 2 kb.
  • Shep
    Támogatja a hdr-t, de ez nem hdr, hanem post process effekt, a kettő ne mugyanaz.
  • ThugEdge
    viszont arcok találtam egy ilyen tweak dolgot:
    igaz a havercsótánynak télleg fos a kártyája,de talán lehet ezzel is kezdeni vmit:
    http://www.ghostrecon.net/forums/index.php?showtopic=33732
  • morfondőr
    a HDR-ben én sem vagyok biztos! Lehet, hogy hülyeséget írtam és nincs benne. Nem volt 6600GT-m!
  • ThugEdge
    ja egyébként én eddig úgy tudtam,hogy 6600 gt nem támogatja a hdr-t
    lehet rosszúl tudtam
  • ThugEdge
    na akkor vki aki szaki a témában kitalálhatna vmi jó kis kerülő utata a 6600GT-hez:)
  • Shep
    Ha meghalnak a társak akkor annyival kell tovább folytani, vagy jön majd aköv pályán erősítés?
  • morfondőr
    6600 GT-sek! Azért szaggat a game, mert a kártya támogatja a SM 3.0-t meg a HDR-t és így próbálja megjeleníteni a játékot, amihez már igencsak kevés! Az én x800-omon SM 2.0-val full maxon akadásmentes, haverom 9700-asán kicsit levett egy-két dolgot és simán játszható!
  • ThugEdge
    hát majd,ha bővítek az csak és kizárólag a splinter cell miatt lehetséges, mintahogy azt tavaly márciusban meg is tettem
    nekem a double agent fogja megmondani mi a recomended:)
    ami azon nem fog menni leszarom
  • Kaplan
    Srácok, telepíteném a játékot, egyszer csak ezt írja ki:

Setup has experienced an error.
    Please do the folowwing:
    - close any running programs
    - empty your temporary folder
    - check your internet connectionm (internet based setups)
    Then try to the setup again

error code: -6001

Lehet, hogy volt már ez a kérdés és rá válasz, de visszaolvasás után csak a kérdést találtam, megoldást nem nagyon mondott senki
  • o0tomy0o
    No, azóta megkerültem azt a nagy szobrot amikor hirtelen beakadt a játék, csinált egy elmentést majd kiírta hogy game over és volt egy rohadtnagy robbantás. . . visszatöltöttenm az elmentés és azonnal beadja a game over-t. hova tovább? pls help!
  • Gabe18
    Most lehet én hülye vagyok,de a nem tudom hány éves HALO (3?) és a 2 éves Far Cry futása hogy aránylik a Ghost Reconhoz?
  • Alien1024
    helosztok
    1ső páján mit kelt csinálni amikor ki kel szabaditani a rodrigez tábornokot
  • Deajka
    Csá!

Nos, emerek én demot néztem és hát, izé nagyon szaggat. Olvasgatom itt, hogy egyesek gép bővítésen gondolkoznak. Hát az a helyzet, hogy nekem 3,5 éve ugyanaz a gépen és történet, hogy ismét kedvet kaptam a Halohoz. A pc-s megjelenésekor 800x600 ban játszottam és szagg mint állat. Most 1280x1024 ban nyomtam és csak az utólsó pályán volt döcögösebb. Próbáltam más gamékat is amivel ugyanez volt a helyzet. pl: Far cry. Most sima ügy. Na, tehát nem a hardware itt a ludas hanem a driverek. Ezt alátámasztva az (én kongigom 2000+,9600 és 1 G ram) másnál viszont akiknek ennél sokkal erősebb gépük van ugyanolyan szarul megy mint nekem. Érdemes ezen elgondolkozni és várni.
    A demot egy kicsit piszkálgattam és arra jutottam, hogy nem igazán a beállításokkal van a gond. Ugyanis ha emeltem a felbontást 800x600 -> 1280x1024 re nem volt annyival rosszabb a helyzet.
    Végül egészen jó minőséget sikerült kicsiholni és így már játszható. Ööhhm nem tökéletes de játszható. Nos, 800x600 , post effektet kikapcsoltam, hang medium, antialiasing 4X !!! effektek high, egyéb medium és music kikapcs.
    Egyébként nekem tetszik csak a kihalt utcákat nem értem,a társak sík hülyék de az az ő bajuk :)
  • o0tomy0o
    Hy All!

A 3. pályán az 5-ös checkpoint után hogy kell eljutni az US Embassy-hoz? vagy merrefelé? Ha a nagy szobor felé megyek a szobor elött már írja hogy vége a pályának, menjek vissza. . . több felöl is próbáltam de nem tudok eljutni a pontig. Mit kell még elötte csinálni?

elöre is köcci az építő jellegű válaszokat. Remélem nem bug mint anno a The matrixban volt. . .
  • SubZero911
    Nagyon megértem a kesegrőket ! Az ember a letöltési időt is sajnálja, nem hogy 10-12 ruppót egy ilyen játékra ! Pedig én (ha jó egy game) megveszem eredetiben. Ezt nem fogom !
  • SubZero911
    Danke !
  • Gabe18
    Na jó,én ezt eddig birtam.Pedig vagy 4x ültem neki ugy hogy adok neki még egy esélyt,de mostmár elég volt.Isten bizony a társakat jobb lenne saját kezüleg főbelőni az indulásnál,aztán egyedül jól ellene az ember.
    Uninstall...
  • Dosia
    Üdv!Itthon már lehet kapni ezt a csodás fizikai kártyát,vagy még csak kintröl lehet +rendelni?
  • ThugEdge
    na még egy kesergés:azé már én kezdek meginogni néha a konzol felé,egyedűl az bosszant,hogy kontrollerrel nem tok fps-t játszani,tán lehet van vmi egér,néhány billentyű kütyü ahhoz is,ehhh nemtom,ez gáz ami itt a konzolok miatt zajlik pc szintéren
  • ThugEdge
    nem baj gyerekek,ha őszre nem ruház be mindenki(gondolom már megannyiszor megtette) akkor pl a quake wars-et-it nyugodtan játszhatjuk majd gyermekkorunk acél lemez diavetítőjén is akár:))
  • SgtChris
    Az sem mindegy, hogy milyen fegyvert választ az ember egy küldetés kezdetén.... Egyikhez fel tudom venni a geriilák elhajigált cuccait, míg a másikhoz nem! Szar úgy menni, hogy egy mentés után az uccsó szakaszon van 20db lőszerem a puskában, meg 10db a pisztolyban.. :-(
    Vagy valaki tudja, hogy lehet fegyvert cserélni? Biztos bonyolult lett volna úgy leprogramozni, mint pl.: a COD2-ben?