• McW
    Nagyon ambivalens érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. Egyrészt megértem azokat, akiknek a játékélményt a magas gépigény rontja le, ezt azonban a következő hetekben több patch és vga driver fogja némiképp orvosolni. Nekem a graffal nincs semmi bajom, hatalmas játéktér, jó hangok, fizika ok. Ami viszont katasztrófa, és már sokan megállapították azaz MI. Én szart se értek a programozáshoz, DE KÖNYÖRGÖM, nem lehetne akkor végre ennyi év után, ennyi agyhalott, fos, katasztrófa játék után egy külön MI-programot írni, amit meg lehet venni vagy licenszelni mint a játék- vagy fizikai-engineket, és akkor a lusta pénzéhes programozóknak "csak" testre kéne szabnia az adott játékhoz a kész progit. Ez a játék szvsz nem taktika single player fps, mert szimplán nem lehet megvalósítani semmilyen, hangsúlyozom NULLA taktikát. Még az útkeresés is egy kalap szar, nehogy már a sok szerencsétlen barom legalább követni tudjon normálisan egy szimpla "follow" order-el és lelőjjön mindenkit akit meglátnak.Az irányítás csak a térképen lehet megvalósítani úgy ahogy, mivel még egy tetves "move" parancsra is kb. 20 m-es körzetben állnak meg valahol ahhoz képest ahova klikkeltél ( és közben 600x lelövik, mert egy fa útban volt és ezért meg "kellet" kerülnie a fél teret, lol).
    Amúgy ha egyedül kéne rambózni, jó kis tucat fps lenne, de hát nem ez volt a szándék. A szándék viszont most sem volt elég.
    Röviden és tömören ennyi! :)