• Gabe18
    Jó hát ezen a játékon csak idegesiti magát az ember.Az egy dolog hogy hogy megy,de én nem tudom túl tenni magam a társak marhaságain.Már dékután is felhúzott,de most nekiálltam a 2. küldetésnek,na ott már végleg.Olyan kaotikus összevisszaságokat tudnak csinálni hogy az hihetetlen.
    Hosszú utcán beállitom az egyiket a sniper-al hogy fedezzen amig előremegyek.Erre alig indulok,megfordul a céliránynak pont háttal,és arra nézelődik.
    Másik.2 terror a saroknál.Embert kicsit a távolabb lévő autó mellé küldöm hogy jobb rálátasa legyen a dolgokra.Erre először megáll a kocsi végénél,ott még némileg védve lenne,de az nem jó,kis töprengés után felkerekedik és megkerüli az egész kocsit.Közbe már záporoznak rá a lövedékek.
    Persze amikor egy fal mögé nagy nehezen beállitottam,és később hátulról megtámadtak,akkor meg nem mozdulna magától hogy fedezékbe húzódjon,ott áll és lő vissza...
    Szóval asszem nem nekem lesz való ez a játék...Lehet az én igényeim nagyok,de a SWAT4-ben ha visszagondolok 10x jobb volt a társak inteligenciája,mint itt...