• Predmaster
    Szevasztok.... Nem akarok láma lenni, de rá vagyok kényszerülve... Most regeltem, szal elég newbee vagyok ebben a fórumban, nem is nagyon szokásom. Ígérem, csak a bevezetőt írom ilyen sz**rra, de nem tudom máshogy...
    Szóval a helyzet:
    Imádom az űrszimulátoros játékokat. A kedvenc műfajom, bár nem nagyon jutok hozzá. Kedvencem a FreeSpace volt, ha esetleg ismeri valaki, első eredeti játékom volt. Küldetéslemezestül végigtoltam háromszor is. Játszottam a második részével is, de valahogy nem stimmelt a hangulat, pedig jó volt... Freelancert is végigpörgettem, most várok valami honosítást és átjátszom újra. Tetszett az Open-Ended dolog.
    Az X sorozathoz annyi közöm van csak (sajnos) hogy az első rész demójával játszottam valamikor az ősidőkben, és nagyon tetszett, de nagyon gyenge gépem is volt. Mindezek után nem igazán hallottam egy űrszimulátorról se sokat.
    A másik kedvenc stílusom a stratégia, és ha jól olvastam el a topic első felét, (kb 8-9 oldal utnán nem bírtam tovább) elég sok rokonságot mutat, és érdekesnek találom az "űr-gazdaság szimulátor" ötletet...
    Nem tartozom azok közé, akik mindenféle konfigokkal jönnek, hogy jól fut-e, otthon vagyok a gépekben, úgy kb 20-30 FPSre számítok a karácsonyi fejlesztésem után. (jelenleg örülnék a 15-nek is :D ) Azt is olvastam, milyen optimizálatlan a játék... Szeretném tudni, hogy állunk most ezen a téren. Mennyit javított eddig a patch az alapokon? Mi várható még? Hogy áll a játék? (magyarítás, kieg, multi, mi a helyzet a pilótafülkével, stb...)
    Az Xsorozat többi részeit érdemes ilyen későn elővennem? (Értem itt: kezdjem az egytől, hátha mire a háromhoz jutok játszható lesz? Érdemes megvenni a korábbi részeket?)

Türelmeteket köszönöm, gyakori vendég leszek! Bocs a hosszú "bemutatkozásért"