• lalakov
    De rég jártam erre.

Nem azzal volt a gondom, hogy nem lett volna elég golyóm, mert minden pályán kb. 100 körül fogyasztottam (60-70% találati, 70-80% halálozási aránnyal). Inkább az, hogy nem vihettem magammal a kedvenc sniper fegyveremet, mert ahhoz kevés lett volna még a + töltényekkel együtt is( a végigjátszás után visszatöltöttem pár pályát és élvezkedtem ). Ja és az is, hogy sem én se egyik társam se tudott beállni a telepített gépágyúk mögé.

Nem azt mondtam, hogy jó lett volna, hogyha a tank reálisan sebez, ez így is nagyon szívatós.

Én csak a térképen keresztül(kiv. néhány sürgős alkalom) irányítottam a csapatomat és csakis a "cover" paranccsal. Minden pályát a max. emberszámmal fejeztem be. Sokszor nem lehetett őket használni, ilyenkor egyedül mentem előre és csak a munka elvégezte után hívtam őket, mert pl. gépágyú tűznél, ők biztosan kinyiratják magukat.

Az tényleg rohadt idegesítő volt, amikor el kezdtek fel-alá mászkálni. Olyankor a hajam az égnek állt.

Tipp: A 6. pályától Te és legalább 1(, de én a 2-öt javaslom) embered vigyen magával rakétát, mert pl. a 6-os pályán csak így tudod megoldani az egyik problémát és ha ez nincs nálad, az egész pályát kezdheted előlről.