Ghost Recon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GoKu x
A patch, NEM original gémen müködni fog? fontos lenne mert igazán csak kéne a több fps.

Pretorian
1.06-ot valszeg.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

fut a játék az új peccsel?új .exe nélkül?
És milyen verzió számot ír ki a menüben?

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

SgtChris
Úgy vettem észre, hogy az új patch-el gördülékenyebb az egész játék. FPS-t nem mértem, de érzetre javult. (flejebb is toltam a részletességet, de komolyabb sebességcsökkenést a textura részletességének emelésénél tapasztaltam.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Nem ügy! majd szeptemberben a Vegas,talán,abban bizva,elõbb-utóbb csak tanulnak a saját hibáikból

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

koschwarz
na, kipróbáltam. sajnos azt kell mondanom, hogy egyáltalán nem tetszett, úgy ahogy van az egész. az elõzetes videók alapján azt hittem hogy egy iszonyat cool gamma lesz, de nem. a grafika meg egyenesen gázos, a gépigény érthetelen.

<#shakehead><#levele>

úgy 70%-ot érdemel szerintem. több szót nem érdemel, az ubisoftban meg csalódtam ezúttal.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

azért valamit elronthattak ha 9600-al még elindul de fx-el nem
Nem is mehet..
mondjuk ez volt az elsõ infó a gépigényrõl....

Computer: Pentium IV of 2Ghz or the equivalent (2.8Ghz recommended
Memory: 512MB RAM (1024Mb recommended)
Operating System: Windows 2000/XP
DirectX: DirectX9.0c
Video Card: Shader 2.0 card with 128 MB of VRAM (256MB recommended)
Sound card: DirectX9 compatible sound card
Internet: Broadband / LAN connection

aztán kibõvûlt igy....

Video Card: DirectX 9-compliant Shader 2.0 card with 128 MB of VRAM (NVIDIA GeForce 6/7 families and ATI Radeon 9600-9800/X families)

A mai állapot viszont amit már tudunk,hogy a Paksi atomerõmû is csak helyzetjelzõ ehez....

ez tényleg nem megy fx5700-el?? 3,2pentium 1GB hardcore ram , a fear- 800x600-ba
mediumon tud kb 50fps-t .
csak az ég látszik meg a lövés azonkivül minden fekete, másnak se megy fx-el?
Pretorian
Mindenképpen Radeont. Ha 50k belefér, akkor x800 gto2-t ajánlanék. Nekem is az van, és nincsen gond a játékkal. HIS-t ajánlom, mint gyártót, mert a 256 megás modellen az x850 xt coolere van, 'szal alapból jól lehet húzni.

És hol tudok felmenni? Körbe jártam már párszor, létrát nem láttam. Az épület magasabbik fele alatt van egy átjáró, ahol belül ajtónak látszó akármik vannak, de kinyitni egyiket sem lehet. Az épületen kívülrõl egyetlen ajtót találtam, az sem nyílik. Mi a trükkje a feljutásnak? Mégis valami létrát kellene keresnem a falon?
7900gtx/512 és lehetõleg sli be😊

hát emiatt kár is lenne. nagyon gagyi játék. pedig rajongója vagyok az ilyeneknekû

amúgy ha agp-s a lapod akkor 7600gt vagy 6800 gs
ha pci akkor 6800 gt sztem a jó ár/érték arányban
radeonban nem vagyok otthon, de abból is van vmi jó új olcsón. kérdezz rá a hardware milyen videokártya topicban

Adam II
Milyen video kártyát ajánlotok a játékhoz?
Mert gondolkozom lecsereléem a Radeon 9600-osom (mielõtt flém lenne nem csak ezért a játékért) mert már elgem van a karton fából meg fûbõl.

Glpetyus
:I

Eisenhower
Be careful : it's not because the old crack works with the patched version that u'll benefit from the changes (cuz some are directly implemented in the new .EXE) :/

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

biztos,hogy kell....

Glpetyus
hááát....karcsú <#sniffles>

grebber
Állitolag ezeket:

- Client no longer receives "CD key rejected" message when server dies in coop.
- Crosscom border now correctly disappears when spawning into AI ghost in coop.
- Fixed issues with leaving mission area in coop.
- Fixed in-mission inventory issues that could cause double gun objects.
- Player nicknames are now correctly shortened to fit Ghost leader HUD in coop.
- A memory leak occurring in certain situations when playing Domination has been sealed.
- Ghost AI is now less likely to stare at the walls when taking cover.
- Adjusted map settings and glitches on missions 3, 4 and 10.
- Certain animations have been corrected.
- Adjusted sounds for certain objects.
- Some text strings have been added or corrected.

Next PC upgrade: 2022

Eisenhower
Fixes

- Client no longer receives "CD key rejected" message when server dies in coop.
- Crosscom border now correctly disappears when spawning into AI ghost in coop.
- Fixed issues with leaving mission area in coop.
- Fixed in-mission inventory issues that could cause double gun objects.
- Player nicknames are now correctly shortened to fit Ghost leader HUD in coop.
- A memory leak occurring in certain situations when playing Domination has been sealed.
- Ghost AI is now less likely to stare at the walls when taking cover.
- Adjusted map settings and glitches on missions 3, 4 and 10.
- Certain animations have been corrected.
- Adjusted sounds for certain objects.
- Some text strings have been added or corrected.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Glpetyus
Ja,és amúgy javít valamit ? 😄

Glpetyus
Szuper,thx !

matyi08
nem, kipróbáltam. kicseréli, de utánna ha visszarakod, mûködik.

nud
zsenikém!arra nem is gondolsz,hogy másnak is u.a. problémája?ha v.ki ugyanezzel a hibával kér helpet rögtön tripla regem lesz mi? :-)))

Glpetyus
Vajon kell hozzá új .exe ? <#fejvakaras>

olympus
minek irsz be két reggel?
amugyis tilos a dupla reg...
amuigy nem tudom csak nem értem miért nézed az embert hulyenek...

Divatcsapatok OLÉ!

matyi08
mit javít?

Már elõre <#merges3> egy kis segítséget kérnék. Mikor 2 légvédelmi harckocsit kell kiiktatni az "airstrike" segítségével, akkor mivel tudom kiadni a parancsot?
Ha tactical map-ot nézem, akkor csak a csapatomat tudom kijelõlni.
Köszönöm!

http://sopronyi.photoshelter.com

Glpetyus

Ideje vót'

Adam II
nud
Hal all!
miután elindítom a gamét,tölt,és mikor elindulna kiugrik a gamébõl,és ezt írja ki:
Crash in application version: grpcrc1.02
Direct3D - Unknown capability violation exception.
SCRIPT STACK
data\lib\managers\viewportmanager.dsf(0)
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission01\mission01.dsf(0)

a vezérlõpultban nincs bent a direct x ikonja,jelent ez v.mit?

koschwarz
ja igen

koschwarz
kizárt dolog mert nem tudom<#zavart1>még nem is telepítettem

Glpetyus
Felmész az épület tetejére,ahol az antenna van,és a felsõ "erkélyen" le lehet rakni a bombát.

Pretorian
Neked mûxik az élsimítás? Tudtommal nem támogatja a játék, legalábbis eddig nem hallottam olyat, hogy valakinek is sikerült volna belõni a játékhoz...

Shep
16/6 szerintem a pipeok számát akarja jelölni

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

elindul a játék és mikor betöltené az elsö pályát kilép és ezt irja ki : Crash in application version: grpcrc1.02

Direct3D - Unknown capability violation exception.

SCRIPT STACK

data\lib\managers\viewportmanager.dsf(0)
data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission01\mission01.dsf(0)

mit csináljak vele ? 😊
Nekem ez a gondom rányomok setup exe és ez jön be

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék. Azon a pályán járok, ahol úgy indul a küldetés, hogy meg kell szerezni az elnök aktatáskáját, amiben a rakéta indító kódok vannak, de félbeszakítják az eredetit, és elküldenek, hogy a zavaró antennát iktassam ki. Szerintem megtaláltam az antennát, kiírtottam a környékén mindenkit, viszont fogalmam sincs, mit kellene csinálni az antennával. Sehol nem találok olyan helyet, ahova fel lehetne rakni C4-et, fegyver csak gránátvetõvel felszerelt automata fegyver van nálam, és azzal hiába lövöm az antennát, nem történik semmi. Mit kellene itt csinálni? Mivel lehet felrobbantani/megsemmisíteni az antennát?
matyi08
és a többin azért elmenni low-on?

koschwarz
a 16/6 az élsimítás? akkor már nem jobb felrakni 1024-be vagy esetleg még feljebb?

szerintem többet zabál az antial. mint a nagyobb felbontás.

gyakorlatilag uaez a konfigom van - 6800-on bekapcsolva a 16/6 -, és nálam 800*600-ban közepes beállításokkal vígan fut, de 1024-ben már megdöccen..
lobig
nekem nagyon bejön a játék, tényleg van hangulata...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

helo
ez a játéék hogy futna el a gépemen?
AMD Athlon 64 3200+
1GBram
MSI NX6800
Gigabyte alaplap

dienesoft
hát bizony kevés az a fél giga ram ehhez...amugy undoritó egy gépigénye van mindenkinél!

na ugy nem jó
csak igy

ezt kuksi meg
Lehet vehetek megin új gépet,csak legyen jó a game

matyi08
nekem 2600+ proci, 6600-as kártyám van, tudom elég szar, de eddíg minden játék tük jól ment. az normális, hogy 800×600-on mindenen low, amit lehet kikapcsoltam, még az audio is low, mégis akad. örülök, ha 15 fps-ig felmegy, de általában 5-9. talán még a proci, kártya elég is lenne minimumhoz, de az 512 ram az kevés, nem? egyébként tetszene a játék. aztán lehet, hogy már újra kéne telepíteni. vagy nem érdemes?

Kandurex

Próbáljatok már normális keretek közötti társalgást folytatni. Akinek ezzel problémája van (mármint a kultúrált viselkedéssel) , az csak bátran írjon nekem privátot. Meghallgatom <#vigyor1> Sõt, tovább adom 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

drdrehun
Hát srácok! Olvasgattam a hozzászólásaitokat nem semmi ahogy egyes emberek viselkednek. És most jól beolvasok: Nekem tetszik a játék, jól is megy és nincs csúcskonfigom (3000+ 6600gt) és van hangulata a játéknak! Na erre varrjatok gombot fanyalgók! 😊