• Árnyvadász
    A fegyverek nem felvehetősége számomra nem jelentett negatívumot. Mégha más játékban ez meg is van. Bár tény, hogy rontja a realitást, de annyi "csúzli" van a játékban és időnként helikopterről is fel lehet venni plussz muníciót, hogy ez nem "annyira" zavaró.

A tank lövésével kapcs. igazat kell adjak, de ennyi könnyebbség lehet, hisz így is dögnehéz a program. A robbanások igencsak halálosak tudnak lenni még így is. Talán még halálosabbak, mint más FPS-ekben. Talán a Sniper Elite-ben volt az, ha a tank lőtt, vagy egy gránát robbant, akkor az robbant :) Szóval volt rendesen szórási területe, de még légnyomása is!

A parancsnál a zöld nyilakkal van a problémám. Azt tudom, hogy egy újabb egérmozdulatra lehet állítani merre nézzenek. De így ez egy új parancs. Azt nem értem, hogy ha én nézek a helyes irányba ahova megyünk és odaintem a katonámat, akkor elvileg elvárható lenne, hogy ő is abba az irányba nézzen, mint én. De nem ezt kölün meg kell adni, ha épp a zöld kis nyilacska nem éppen arra néz alapértelmezetten. Mert volt úgy, hogy pont szembe volt velem az ellenség, erre a társam odajött a pozicióra de háttal állt be, ami nem túl szerencsés.

Ez főleg akkor okoz gondot, ha nem a TAB lenyom és taktikai (vagy műholdas képen) adom meg a helyzetet, mert ott beállítom merre nézzen és ok. Hanem egyszerűen MOVE paranccsal megadom a helyet, mert épp akció van vagy lesz pár másodperc múlva és akkor bosszantó, hogy még a taktikai képernyőre is be kell mászni. Hisz másodpercek alatt kinyiffanhat bárki... Bár az igaz, ha lőnek, akkor azonnal megfordulnak a helyes irányba. Csak annyi a gond, hogy ha épp késő, akkor egy emberrel kevesebb.

Ja meg még annyi negatívum, hogy időnként (álatlában ezek ritkán fordulnak elő) a társak néha önállóan elkezdenek cselekedni. Pl. Sniperemnek megadom, hogy honnan adjon fedezet tüzet, leadja, de aztán elmegy a pozícióról, majd vissza, vagy éppen kolbászol a pont körül kicsit :) Ami szintén nem akkora baj, de ha épp rosszul jön ki akkor ismét sanyi van. Bár azt meg kell hagyni, ha cselekszenek, támadnak, akkor még jobban is ellátják a feladatot, mint én. Szóval pró is akad és kontra is, utóbbi ritkán, de kellemetlen tud lenni.