• Gabor_(HSF)
    "Ghost Recon 3 topicban Gabor_HSF állandóan gerjeszti a flémet. Miután lezártunk egy kiélezett sokszereplős "vitát", lenyugodtak a kedélyek, Ő újrakezdi valamilyen formában. Javaslok neki egy átmeneti menetlevelet a "Ban-Birodalomba", hogy Liquidet idézzem."

De egy szánalmas kis majom vagy te,anyukádnak is megmontál?
    Azért mert kitartok a véleményem mellett,az még nem azt jelenti,hogy én gerjesztem a flémet...
    nézd meg a hsz-eket,elég sokat elárul a játékról,nem kell hozzá sok komment..
    de még 2 idézet tőled,hátha a fejedhez kapsz ettől..

© Pretorian 2006. ápr. 02. 14:06 | Privát | Válasz | #383

Ez a játék egy óriási lol. Egy lál. A gépigény óriási a maximális látványért cserébe, az AI teljesen hülye, a csapatirányítás nem elég kiforrott, és még sorolhatnám napestig. Erre a játékra a PC-s játéktörténelem legnagyobb patchét kéne kiadni, hogy érdemben lehessen szólni róla. Hol van ez az egy évvel (!) korábban megjelent SWAT 4 színvonalától, amely bár Unreal enginet használ, mégis nagyon jól néz ki, a fizikája is egész jól be van lőve, és qrva jól irányítható? Ne vicceljetek már: Tudja ezt a UBIsoft is és a Red Storm is, ezért is adják 7000 forintért a játékot. Én a UBIsoft helyében elvenném a licencet a Red Stormtól, és másnak adnám. A baj csak az, hogy ezt a játékot a neve adja el, és a UBIsoftnak teljesen mindegy, hogy mit fejlesztenek Rainbow Six brand alatt, amíg az milliós eladásokat produkál.

© Pretorian 2006. ápr. 03. 17:04 | Privát | Válasz | #386

Hadd jöjjenek csak. Ez a véleményem, így látom, de nem akarom másra ráerőszakolni. Aki egyetért egyetért, aki nem az nem. Annál intelligensebbnek tartom magam, mintsemhogy bármiféle szardobálásba kezdjek, illetve arra reagáljak.