2409
-
#1166 a 16/6 az élsimítás? akkor már nem jobb felrakni 1024-be vagy esetleg még feljebb?
szerintem többet zabál az antial. mint a nagyobb felbontás. -
jboones #1165 gyakorlatilag uaez a konfigom van - 6800-on bekapcsolva a 16/6 -, és nálam 800*600-ban közepes beállításokkal vígan fut, de 1024-ben már megdöccen.. -
#1164 nekem nagyon bejön a játék, tényleg van hangulata... -
Dévids #1163 helo
ez a játéék hogy futna el a gépemen?
AMD Athlon 64 3200+
1GBram
MSI NX6800
Gigabyte alaplap
-
#1162 hát bizony kevés az a fél giga ram ehhez...amugy undoritó egy gépigénye van mindenkinél! -
Gabor_(HSF) #1161 na ugy nem jó
csak igy -
Gabor_(HSF) #1160 ezt kuksi meg
Lehet vehetek megin új gépet,csak legyen jó a game -
#1159 nekem 2600+ proci, 6600-as kártyám van, tudom elég szar, de eddíg minden játék tük jól ment. az normális, hogy 800×600-on mindenen low, amit lehet kikapcsoltam, még az audio is low, mégis akad. örülök, ha 15 fps-ig felmegy, de általában 5-9. talán még a proci, kártya elég is lenne minimumhoz, de az 512 ram az kevés, nem? egyébként tetszene a játék. aztán lehet, hogy már újra kéne telepíteni. vagy nem érdemes? -
#1158 [buksira csapás jön]
Próbáljatok már normális keretek közötti társalgást folytatni. Akinek ezzel problémája van (mármint a kultúrált viselkedéssel) , az csak bátran írjon nekem privátot. Meghallgatom Sőt, tovább adom :) -
#1157 Hát srácok! Olvasgattam a hozzászólásaitokat nem semmi ahogy egyes emberek viselkednek. És most jól beolvasok: Nekem tetszik a játék, jól is megy és nincs csúcskonfigom (3000+ 6600gt) és van hangulata a játéknak! Na erre varrjatok gombot fanyalgók! :) -
#1149 Nem lehet, egyszerűen nem támogatja a játék. -
Deajka #1148 Nem tom miért kapálózni, hogy szar a játék akkor nem kell ez ügyben fórumozni meg küzdeni. A lockdown ritka szar az biztos. (sztem) Ám nem hiszem, hogy oda sokszor írtam.Pl:én. És ezzel sokan vannak így.
Egyébként nagyon klafffffaa, a gém. Amikor szar grafozzák, nem igen értem miről is beszélnek. Ha ez szar akkor mi a jó? No mindegy. Ja, társak: jók de néha lelövetik magukat. Ez így nem reális? -
#1147 -
#1146 ismételten gazdagabbak lettünk két csodálatos hozzászolással -
#1145 msot egyszer elöszőr egyetértek gaborral.
Cheat kell itt találsz sőt trainereket:
trainer+cheat+seriall+warez ingyen -
zsotee #1143 Sziasztok!
Van a gamehoz trainer, vagy vmi cheat? -
#1142 tweakguide
ha valaki még nem látta, nagyon hasznos, de tudni kell angolul -
Gabor_(HSF) #1141 Hát igen.. pont ezért sírok mert van 5-600 fps-em ,ami leesik 15 re is -
Gabor_(HSF) #1140 az sb live minden játék tökéletesen megy és igen azért mert alaplapi,azoknál mindig szenvedni kell -
Boroskóla #1139 Reggelt!
Valakinek sikerült bekapcsolni az AA-t mert én hiába kapcsolom be Atinál
Vid kar beállításoknál a játékban semmi nem változik. -
Patrick Star #1138 Valószínűleg igazad van hangkártyát tekintve, mert tényleg alaplapi hangkártyám van, viszont az egy Sound Blaster live 24bit 7.1 és ezt is megemlítetted, hogy működne vele rendesen, vagy azért nem fog soha rendesen mert alaplapi? Bocsi a tudatlanságomért... -
#1137 az SIO akart lenni :) ráborult a billre -
#1136 Egyébként, nem tudom mit sírsz 510 fps-ed van, ugyan már :) -
#1135 A fene akkor már alig van hátra. -
Gabor_(HSF) #1134 -
#1133 Oké, nálad a pont. Bannoljatok ki mindkettőnket. A hangsúly a javaslaton volt.
Nem mindegy, hogy milyen hangnemben reagálsz egy-egy véleményre. Ez a lényeg.
Innen indul a flém.
-
Gabor_(HSF) #1132 "Annál intelligensebbnek tartom magam, mintsemhogy bármiféle szardobálásba kezdjek, illetve arra reagáljak."
-
#1131 Javaslat: Ha viccelsz, használj szmájlikat. Ha idézeteket kritizálsz, olvasd végig őket. Ha végigolvasod őket, értelmezd azokat, mielőtt copy/paste-el benyomkodod a topicba feleslegesen. -
Gabor_(HSF) #1130 11, én emlékeztem rosszul 12 re,de valamelyik nap összeszámoltam -
#1129 Nem 12? (csak kérdezem, nem akarok ebből is vitát) -
Gabor_(HSF) #1128 Hát persze,magam részéről már éppen fel is akartalak kérni rá -
#1127 LOL
Ez olyan mint egy talk show lehetek én Jerry Springer??? -
#1126 Köszönöm. -
Gabor_(HSF) #1125 11 van összesen,de már nem emlékszem az hányadik -
Amiután kiszabadítottam az elfogott tank személyzetet a bázisról,hány küldetés van még hátra.
Amúgy meg sztem nem rossz a játék,...ha vki túlteszi magát a gépigényen,egész jó...szvsz.Pedig a demót utáltam. -
#1123 Fejjezétek már be.
-
#1122 Hajrá, hajrá!!!!!!! -
Gabor_(HSF) #1121 "Ghost Recon 3 topicban Gabor_HSF állandóan gerjeszti a flémet. Miután lezártunk egy kiélezett sokszereplős "vitát", lenyugodtak a kedélyek, Ő újrakezdi valamilyen formában. Javaslok neki egy átmeneti menetlevelet a "Ban-Birodalomba", hogy Liquidet idézzem."
De egy szánalmas kis majom vagy te,anyukádnak is megmontál?
Azért mert kitartok a véleményem mellett,az még nem azt jelenti,hogy én gerjesztem a flémet...
nézd meg a hsz-eket,elég sokat elárul a játékról,nem kell hozzá sok komment..
de még 2 idézet tőled,hátha a fejedhez kapsz ettől..
© Pretorian 2006. ápr. 02. 14:06 | Privát | Válasz | #383
Ez a játék egy óriási lol. Egy lál. A gépigény óriási a maximális látványért cserébe, az AI teljesen hülye, a csapatirányítás nem elég kiforrott, és még sorolhatnám napestig. Erre a játékra a PC-s játéktörténelem legnagyobb patchét kéne kiadni, hogy érdemben lehessen szólni róla. Hol van ez az egy évvel (!) korábban megjelent SWAT 4 színvonalától, amely bár Unreal enginet használ, mégis nagyon jól néz ki, a fizikája is egész jól be van lőve, és qrva jól irányítható? Ne vicceljetek már: Tudja ezt a UBIsoft is és a Red Storm is, ezért is adják 7000 forintért a játékot. Én a UBIsoft helyében elvenném a licencet a Red Stormtól, és másnak adnám. A baj csak az, hogy ezt a játékot a neve adja el, és a UBIsoftnak teljesen mindegy, hogy mit fejlesztenek Rainbow Six brand alatt, amíg az milliós eladásokat produkál.
© Pretorian 2006. ápr. 03. 17:04 | Privát | Válasz | #386
Hadd jöjjenek csak. Ez a véleményem, így látom, de nem akarom másra ráerőszakolni. Aki egyetért egyetért, aki nem az nem. Annál intelligensebbnek tartom magam, mintsemhogy bármiféle szardobálásba kezdjek, illetve arra reagáljak.
-
#1120 Most miért kellett....?
Szóltam a moderátoroknak, ha kezded a flémet, komoly szankciókra számíthatsz... -
Gabor_(HSF) #1119 "Abban is csak volt multis rész. De NEM ismétlem azt se MULTIRA csinálták. KEvés Ubisoftos játék van amit kifejezetten multira csináltak..."
Ezt azért ne sok helyen emlisd,mert csak kiröhögnek......