Ghost Recon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?p=6948312&postcount=66
FX60, 2gb 3200 2/3/2/2, DFI Expert, 2x7900GTX BFG, X-Fi Elite Pro, BFG PhysX.
40fps-el megy 😊
Hát...a játék nem rosz,sõt nekem kifejezetten bejön.Nem tudom,de nekem nem tünnek síkhülyének a társaim...bár az is igaz,hogy általában csak a kövess,és a menj ide-oda parancsokat használom. Na nem mintha ezen kívûl olyan sok lenne <#idiota>#idiota>
Õk még nem nagyon estek el,én már annál többször,mert a játék kellemesen nehéz (na nem easy-n)
A feketeleves : 6600Gt-m van és persze akad,mint az állat.Nekem nagyon kevés ez a ~20 fps,amivel fut.Szal elbaszták nagyon,de remélem vmi javitás jön hozzá.
1-2 dolgot átírtam a konfig fájlban,pl. a fegyvert high-ra tettem,a karaktereket mediumra,miközben a játékban low-ra raktam a beállítást(high nincs, mediumon meg 10-15 FPS !)
Így 20-30-al fut,viszont még mindig jó ronda :I
Nálam az aláírásban szereplõ configgal kifejezetten szar még AA nélkül is..
Annyi hogy a tieden több a vram. De ez nincs hatással a sebességre (sõõõt állt a 256-os vga-k valamivel lassabbak a 128-as társaikhoz képest)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A Rainbow six Lockdown ugyan az a cég csinálta és a multi része rendesen mükszik de sajna GR3 nem müködik rendesen a multi rész azaz a cop részébe.
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Noh hát akkor szerintem priviben megbeszélhetnénk a dolgot!
THX!
Programfiles/Common files/InstallShield <== ezt kell átnevezni ...
2. a temp mappát megkeresve ird át akármilyen névre és amikor feltetted a gamet nevezd vissza eredeti nevére és elvileg menni fog...
May the force serve you well!
May the force serve you well!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem azt mondom,hogy nem érte meg ezt a 3 napot amit eltöltöttem vele,mert a lockdown-nál már sajnáltam azt a ráforditott 6 órát a végéig...
de részemrõl ismét csalodás az ubi-tól
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ettõl még a !mai! felhozatalban egészen korrekt, és kellemes idõtöltés ha éppen nem Quake szintû hentelésre vágyom, de mégis FPSre....
És igenis elképzeéhetõ, hogy elõ fogom venni késõbb is.....Persze ezt majd az idõ dönti el 😊
2. ha már ennyire pontositunk 1-2 hónap miatt az igaz hogy 98 novemberén megjelent a hl(mégha én csak 99 tavaszán játszottam vele)mintahogy az is hogy a mohaa-t 2001 karácsonyára már végigjátszottam..
de nem a pontos dátumok volt a cél az okfejtésre,hanem a játékmenetek összehasonlitása.....
HL 98
Medal 2002
rainbow six 98
A HL meg biztos azért lett több újságban is a 98-as év játéka mert 99-ben jelent meg. Egyébként a rainbowra én is 98at írtam, nem értem a problémádat.
Minden FPS sikerét a multi befolyásolja és tök mind1 neked errõl mi a véleményed..az "only single player" nem fogja növelni az eladások számát,(vagy csak töredéke)a vevõkõr nagyrésze az a multiban van..
De hát minek ragozzam tovább..az idõ úgy is eldönti...........
Suzuki Swift GL 1.3
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
6600 GT seknek! Ugye probléma sokaknak a csunya beleakadás lowon is...
nah nekem ijen nincs 6600 GT-m van OMEGA Driverrel
1024x768 Medium Minden maxon ezen kivül post effect high shadow minden bevan kapcsolva anizotropy 16X
20-24 FPS és jáchato nem akad harc közben sem...egyébként ne használjatok frapsot és akkor nem zavar ha csak 20 FPS...😛
és nincs nagyon beleakadás ha város felé fordulok..
Gépem
Sempron 2800+ 6600Gt 128Mb 1.5GB 400DDR Swap file 1.5 GB
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
De a telepítésnél akkor miért nem azt írja ki,hogy kevés a gép hozzá?
Please do the folowwing:
- close any running programs
- empty your temporary folder
- check your internet connectionm (internet based setups)
Then try to the setup again
error code: -6001
Olvasok vissza ,de nem találom.
RSrõl meg annyit, hogy szerintem ennek jobb a csapat AI-je (szerintem). Én az RS minden küldetését egyedül vittem, mert az összes csapatot lelõtték körülöttem. Eléggé balfékek voltak. Az, hogy a multija nagyon el lett találva az természetesen megkérdõjelezhetetlen.
mint már írtam jó multi nélkül halott a játék és teljesen mind1,hogy a single kinek tetszik vagy kinek nem....
Hát lol ezt bízd már ránk, ok? Szerintem nem kell jó multi egy jó játékhoz, én csak ritkán tudok multizni, így azzal kevésbé szoktam foglalkozni, elhiszem, hogy te a klánodban sokat multizol, de ezért még ne szóld le a singlet, ok? Abban igazad van, hogy jó multi tesz hosszú életûvé és sikeressé(pénzügyileg) egy játékot, de....(lsd. elõzõ mondat)
Egyébként abban egyetértünk, hogy a H&D nagyon el volt találva.
De megmondom ,a HSF ben Öcsi meg én akik már a neten R6 oztak és legkorábban magyarral 99 végén találkoztunk és itt nem a nagykéûségrõl volna szó,mielõtt valaki félre értené,csak ha megkérhetlek ne akarj engem kioktatni,hogy mivolt anno és mi nem...................
és ha játszottál ezekkel annak ideén,akkor már nem is értem mirõl beszélsz,jó az R6 mint elsõ fps még tényleg nem volt a csúcs,de az RS az szenzációs volt minden téren..össze sem lehet hasonlitani az AI-k viselkedését a 2 játék között..a Hidden-ben pedig ha letetted az embered,az figyelt és nem lõtték hátba,mint itt...
de ez megint csak egy olyan dolog,ami pár napig idegesit aztán kész..ettõl még lehetne jó is,de nem az..
mint már írtam jó multi nélkül halott a játék és teljesen mind1,hogy a single kinek tetszik vagy kinek nem....
Itt legfeljebb az lehet a taktika hogy a társak marhaságait elõre bekalklulálva hogy tudunk elörehaladni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.