Vegyél már vissza az arcodból.
Baromságokat írtál, többen is megmondták.
Próbáltam segíteni, hogy ne nézzen téged mindenki hülyének, de te bebizonyítottad, hogy tényleg az vagy.
Ugyanis azon háborodtam fel, hogy próbálok segíteni, te meg elkezdesz agyaskodni hülyeségeket.
Én értem, hogy mit akarsz csinálni --> alacsonyabb ram órajel, szigorúbb időzítés, ez tiszta sor.
Csak kicsit nem vagy tisztában a DC-vel és a ram órajelek számításával meg még 1-2 aprósággal.
pl. idézlek:
"hallottál már kétcsatornás memóriavezérlőről? Már jó ideje csak ilyet gyártanak. Szerintem a 2x667 az sacc per kábé 1333. A 800 meg a DualChannel 400 MHz-re vonatkozik, így adja ki a 800-at. Mint ahogy az FSB is annyi, mert ugyebár "Quad Pumped Bus". "
pl, ezen hülyeségedet szerettem volna kijavítani, vagy ezt:
"Mivel két csatorna, effektíve 1333 MHz, ebből az adott busz mellett megkapjuk az effektív sávszélességet, ami nagyobb, mint amit az én procim "igényel"."
Na ez a duma meg: "én már JÓNÉHÁNY éve elvégeztem azt, amivel ő most szenved" LoL vagy, bár nemtom kinek írtad, és ki mivel szenved DE ettől még nem értesz a számítástechnika ezen részéhez, nemtom miért nem lehet ezt belátni.
És amikor nyomorult hülyeségekkel támasztod alá a hülyeségedet, persze, hogy olyanokat írok, hogy máskor leszarom a segítség kérésedet, hiszen értetlen vagy.