5387
-
zoolee #4147 Semmiet...
NO WAREZ=> szeresd az eredetit....
Saját tapasztalatból toom, hogy a warez cuccok rosszak...
-
#4146 köszi szépen :)
azért kérdeztem mert hétfőn meglesz az új gép,
és kiváncsi voltam hogy milyen gamet töltsek le addigra :) -
zoolee #4145 Háát, nem 2000*1400 ban hanem 1248*1024/medium vagy low textura minődég/élsimitás max 1*/hdr már nem hinném.... -
zoolee #4144 Amúgy egy abit siluro fx 5200 utánn k.rvára seggreestem....
HDR meg minden..Monnyuk ez már alap de csak 3 évente fejleszthetek muter anyagi közreműködésével...X) -
#4143 hm...
most akkor megy minden jó grafikán, vagy csak "kétséges minőségben" -
zoolee #4142 MEnnek a mostani szinte legjobb játékok is de kétséges minőségben, nekem 2 hétig volt mert az egy "túlélő csomag"volt oszt mosz lesz új. -
#4141 Azért ez a játék erősen a grafikára épít, és borzasztó nagy lesz a különbség beállítás és beállítás között. De el fog indulni rajta az biztos. -
#4140 köszi szépen..
de mit értesz az alatt hogy "mai játékok"?
mondanál nekem 1-2t? :P -
VTomi75 #4139 Egyébként ezt írják:
Minimum Requirements
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
Graphics: Nvidia 6200 or ATI X1300 - Shader Model 2.0
RAM: 768MB on Windows XP or 1GB on Windows Vista
HDD: 6GB
Internet: 256k+
Optical Drive: DVD
Software: DX9.0c with Windows XP
Recommended Requirements
CPU: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)
Graphics: Nvidia 7600 or ATI X1600 Pro (SM 3.0) or DX10 equivalent
RAM: 1.5GB+
HDD: 6GB
Internet: 512k+ (128k+ upstream)
Optical Drive: DVD
Software: DX9.0c with Windows XP
-----------------------------------------------------------------------
These are estimates only and are no way official. I just want to makesure that is clear. However, if you have a graphics card similar in performance to, or better than a 7800GTX, then expect to play Crysis quite nicely ( presuming your other system specs are up to scratch ).
-
VTomi75 #4138 Nekem is 7600GS-em volt és elég jó teljesítmény nyújt, de az újabb játékoknál már vissza kell venni a részletességből, néhol nagyon is. Jó a procid, ahhoz igazából már egy erősebb videokártya passzolna. A Crysis szerény véleményem szerint csak vizuális kompromisszumokkal fog menni, esetleg próbálkozhatsz alacsonyabb felbontással. Én anno 800x600-at használtam sok játéknál, mert az 4xAA mellett is gyorsabb volt, mint az 1024x768, és jobban nézett ki (kicsit "konzolos" feeling volt). -
#4137 Ezt így előre fölösleges megkérdezni, mert amíg nem jön ki ,addig nincs info.
A mai játékokat simán viszi 1024x768-ban highon vagy mediumon, és nem szaggat.Ezt úgy merem mondani, hogy nekem is 7600Gs-em van. -
#4136 szeretnék olyat kérdezni, hogy az inno3d 7600GS 256mb-os videórakival,
milyen erősségű gamek mennének?
pl. a Crysis menne E6300 core2 duo procival és ezzel a videókarival?
előre is köszönöm. -
VTomi75 #4135 Mr. -
VTomi75 #4134 Köszi, Zoolee.
Igenis, Me. Landren... -
#4133 !!!aki ezek után még mindig ezt a témát OFF-olja, az büntit fog kapni!!!
Ez nem mem topik!!! -
zoolee #4132 Eggyetértek.....
Mert nem akarok beleszólni, de most mit osztja itt mindenk az észt????
ÉN amit elmondtál elsöre megértettem...
No de ennyi... -
VTomi75 #4131 Jajjjj, de elírtam lejjebb: igen, az a 400 is csak 200. Ejj, semmi nem az, aminek látszik :) -
VTomi75 #4130 Szorozzátok meg a bitben megadott busszélességet a MHz-ben megadott működési frekvenciával és jön, hogy másodpercenként mennyi adatforgalmat képes elvben lebonyolítani a P4-esem "kifelé". Eléggé világos, hogy mem.alrendszerben a csatornánként 667 MHz nincs teljesen kihasználva, viszont a látencia meg relatíve nagy. Most akkor mi ebben az "elenyésző logika"? :) -
VTomi75 #4129 A 400-as RAM Dualban is 400-on megy, de két csatorna elméleti össz sávszélességmaximuma nyilván a duplája. Épp ezért találták ki a DC-t, mert a RAM-ok nem bírták rendesen kiszolgálni a Pentium4-et. Kivéve az RDRAM, az meg mocskosul drága volt. Nem Nobel-díjas körökben a sávszélességre is szokták MHz-ben hivatkozni, ahogy én is tettem. De majd vigyázok legközelebb, mert a "professzor urak" megint megszólalnak, noha pontosan tudják, miről beszéltem, csakhát b@sztatni egyszerűbb meg mókásabb. Amúgy a 2x667 konfig fogja kiszolgálni normálisan a leendő, 1333 MHz-es FSB-vel kijövő Core-okat, nyilvánvalóan erről beszéltem, tehát be lehet fejezni a basztatást. Összeadni már általános iskolában meg kellett volna tanulnotok.
Na, tényleg ennyi. -
#4128 nos én egy példát hoztam arra, hogy te hogy gondolkozol, mert ugyebár ahogy leírtad: "Szerintem a 2x667 az sacc per kábé 1333" ez arra enged következtetni hogy halvány lila fingod sincs arról, hogy mi az a Dual Channel, én pedig mondtam példát arra, hogy akkor duálban két 400-as ram 800 as órajelen megy szerinted, sőt két 800-as ram a te elenyésző logikád alapján 1600 lenne???? hehehehe... deh ez már nagyon off... -
#4127 Vegyél már vissza az arcodból.
Baromságokat írtál, többen is megmondták.
Próbáltam segíteni, hogy ne nézzen téged mindenki hülyének, de te bebizonyítottad, hogy tényleg az vagy.
Ugyanis azon háborodtam fel, hogy próbálok segíteni, te meg elkezdesz agyaskodni hülyeségeket.
Én értem, hogy mit akarsz csinálni --> alacsonyabb ram órajel, szigorúbb időzítés, ez tiszta sor.
Csak kicsit nem vagy tisztában a DC-vel és a ram órajelek számításával meg még 1-2 aprósággal.
pl. idézlek:
"hallottál már kétcsatornás memóriavezérlőről? Már jó ideje csak ilyet gyártanak. Szerintem a 2x667 az sacc per kábé 1333. A 800 meg a DualChannel 400 MHz-re vonatkozik, így adja ki a 800-at. Mint ahogy az FSB is annyi, mert ugyebár "Quad Pumped Bus". "
pl, ezen hülyeségedet szerettem volna kijavítani, vagy ezt:
"Mivel két csatorna, effektíve 1333 MHz, ebből az adott busz mellett megkapjuk az effektív sávszélességet, ami nagyobb, mint amit az én procim "igényel"."
Na ez a duma meg: "én már JÓNÉHÁNY éve elvégeztem azt, amivel ő most szenved" LoL vagy, bár nemtom kinek írtad, és ki mivel szenved DE ettől még nem értesz a számítástechnika ezen részéhez, nemtom miért nem lehet ezt belátni.
És amikor nyomorult hülyeségekkel támasztod alá a hülyeségedet, persze, hogy olyanokat írok, hogy máskor leszarom a segítség kérésedet, hiszen értetlen vagy. -
Toroco #4126 amúgy tudok olyan ramot mondani, ami megközelítette pár éve az említett sebességet. Ez egy 32 bites rambus(kingstone) ami alapban 1066MHz és stabilan 1256MHz-re lehetett húzni, de ehez a tesztgép 2GHz-es prociját 3,2GHz-re húzták. 1336MHz-et már nem viselte el. Ez a ram passziv hűtéssel rendelkezik. és a slot kialakítása is már, szal ami álltalunk használt alaplapokba nem használható. -
#4125 ki lett már tárgyalva.
szükségtelen ismét feszültséget kelteni -
Toroco #4124 Hát milyen hülyeségek vannak itt, hogyan lehetne már egy 667MHz-es ramból 1333at kihozni? Ott helyben elégne ha egyáltalán lehetséges lenne. Ezekszerint ha a dual chanel megkétszerezi a ramok sebességét, akkor a hypertrading-es procim 5,2GHz-es 1600fsb-vel?
Amúgy a dual chanel azt jelenti, hogy a memóriák együtt dolgoznak, és nem sebességet dupláznak.
-
VTomi75 #4123 Most már komolyan elborul az agyam a sok kis tudálékostól. Ti magyarul nem értetek vagy jólesik a szavakon lovagolni? Megpróbáltam rávilágítani, hogy a processzorom által igényelt memóriasávszélességnél TÖBBET nyújtott a memória, amiért is "feláldoztam" volna a "felesleget" a gyorsabb elérés oltárán, mintegy próbaképpen. Tisztában vagyok vele, hogy mi merre hány megahertz, meg azzal is, hogy a különféle konfigurációkban mekkora az eredő sávszélesség. Érthetően le volt írva minden, ha valami nem tiszta, akkor olvassátok el még egyszer. Frigetrus: Te írsz "baromságokat", mert nem azt mondtam, amit itt leírtál. mycso-t meg nem minősítem, a lehülyézés, a "bazmeg" és a "leszarom" az ő szintje. A végére csak annyit, hogy én már JÓNÉHÁNY éve elvégeztem azt, amivel ő most szenved ;-) Üdv. -
#4122 jah, lol, hehe -
#4121 sőt, ha 4 darab megy duálba, akkor 1600mhz lesz az órajelük. lol
-
#4120 off
szerintem is baromságokat írkálsz, hogy jön az neked, hogy a ha Dual Channelben megy két 400mhz-s ram, akkor 800mhz lesz az órajelük? de ezt különben is, nem ebben a topicban kéne megbeszélni... -
zoolee #4119 öööö...
Ez mióta gef 7 es topikba tartozik???
Feltalálták a ddr-ddr2 val bővíthető vga kat????X) -
#4118 Na még utoljára :)
Szal a 4113-as hozzászólásod már közeledik a valósághoz.
Amivel bajom volt /fogalomzavar/
1, a p4-ed FSB-je 200MHz és a QPB= 800MHz /mindíg mindent az FSB-ből számítunk és ahoz viszonyítunk/
2, Ha elolvastad az általam berakott linket és egyet is értesz vele, akkor beláthatod, hogy a 4110-ben nagy hülyeségeket írtál: ugyanis a DC nem kétszerezi meg a ram órajelet!!!!!
3, Továbbra is fenntartom azt, hogy p4-nél az magasabb fsb/ram órajel többet számít mint a szigorúbb időzítések
Nézd meg a cpu-z vagy everest progival, ha nekem nem hiszel.
Most 1:1-nél effektíve 400MHz-en megy a ramod /200MHz/!!!!
Én csak azt nem értettem, hogy honnan szedted az 1333 meg a 800MHz-et.
A ramod DDR2667 jelölése már az effektív órajelet mutatja, ezt már nem kell megszorozni 2-vel.
Ja és hogy a témánál maradjunk: ITT a lap közepe fele, találsz jópár alap és húzott órajeles '06 és '05 eredményt 7900gs-ektől. -
VTomi75 #4117 buldozer99: 3DMark05-ben próbáltad? Ott mi lett az eredményed? -
VTomi75 #4116 Dehát NEM EZT írom, ember :) Olvasd már vissza! :) -
#4115 Bazmeg nem lehetsz ennyire értetlen.
Tudodmit, leszarom máskor segítsen neked a hóhér.
Akkora baromságokat írsz, hogy az félelmetes.
Mind1, én befejeztem, hülyékkel nem fogok leállni vitázni.
Ha neked 1333MHz-en ment a ramod,1:1-benmeg 800-on akkor innentől kezdve nincs is miről beszélnünk.
kis olvasmány a DC-ről -
VTomi75 #4114 Még mielőtt ismét írnál valamit: a DDR-t én már DDR-ként vettem, tehát duplán :) -
VTomi75 #4113 Nem offolunk és nem szenvedek semmilyen fogalomzavarban, csak én mindenhol a két csatorna kvázi "összteljesítményét" írtam. A DDR667 magában 667 MHz-en képes menni, CL5-5-5-15-ös késleltetés mellett az én esetemben. Mivel két csatorna, effektíve 1333 MHz, ebből az adott busz mellett megkapjuk az effektív sávszélességet, ami nagyobb, mint amit az én procim "igényel". Ha leveszem 400 MHz-re, tehát szinkron üzemre, akkor a két csatorna épp az FSB800-as proci sávszélességigényét hozza, viszont a moduljaim 400 MHz-es órajel mellett CL3-3-3-9-es késleltetéssel is hajlandóak menni, ami ugye jobbnak tűnik, mint az 5-5-5-15.
Egyébként én is odaírtam, ha elolvasod, hogy a Prescott kevésbé tűnik erre érzékenynek, mint a Northwood, de egy próbát megért. Egyébként hülyeség, hogy az "Intel prociknak nemigen számít a késleltetés", ez max. a xar Prescottnál van így. A Northwood, a rövidebb utasításfutószalagjaival, igenis megköszönte az alacsonyabb késleltetést, konkrétan próbáltam a CL3-as Elixir után CL1.5-ös GEIL-t.
Van még valami, ami nem világos? -
#4112 LoL
Ne írkálj már hülyeségeket!!!!
Bár az előbb is érthetően fogalmaztam, de megpróbálom még 1x, mert látom nagyon nagy fogalom zavarban szenvedsz:
FELVILÁGOSÍTÓ ÓRA ON:
Tehát a procid FSB-je 200MHz /qpb=800MHz/ --> ebből a DRAM frekvencia azaz a ram órajele 1:1 szinkron beállításnál a következő módon jön ki: FSB * 2=DRAM --> 400MHz.
A ramod valódi órajele 200MHz /azért is az 1:1 DRAM:FSB arány/, csak mivel DDR /Double Data Rate/ ezért duplázzuk és kapjuk az effektív 400MHz-et.
A DC /Dual Channel/ a ram "elméleti sávszélességét duplázza" --> köze nincsen az órajelekhez. /azért az idézőjel, mert ez csak az elméletben működik, gyakorlatban max 10-15%-os gyorsulást hozhat/
Ja és amit csak úgy a józan ész diktál: a 667-es kingston ramod mint már írtam, a büdös életben nem fog CL3@800MHz-en menni az 1333 meg...
Na szóval a lényeg, hogy te még megdupláztad az értékeket.
Ja és Intel prociknak nemigazán számít a késleltetés --> inkább a magasabb FSB és DRAM órajel hoz nagyobb sebességnövekedést.
FELVILÁGOSÍTÓ ÓRA OFF
Bocs mindenkitől az off-ért!!!
Vtomi, ha továbbra sem világos valami, akkor gyere az intel topicba mert itt csak offolunk, bár ennél jobban nemtudom elmagyarázni. -
VTomi75 #4111 A frekicsökkentést meg azért gondoltam meglépni, mert a késleltetés ilyenkor csökkenthető. Bár úgy vettem észre, a Prescott erre nem annyira érzékeny, mint anno a Northwood. -
VTomi75 #4110 Barátom, hallottál már kétcsatornás memóriavezérlőről? Már jó ideje csak ilyet gyártanak. Szerintem a 2x667 az sacc per kábé 1333. A 800 meg a DualChannel 400 MHz-re vonatkozik, így adja ki a 800-at. Mint ahogy az FSB is annyi, mert ugyebár "Quad Pumped Bus". -
#4109 Kicsit nem tiszta a dolog.
Az aláírásodban lévő konfiggal tesztelsz???
Abban van 2 giga 667-es kingston ram --> na ezek a büdös életben nem fognak 1333MHz-en menni és 800-on cl3-ban főleg nem. /kivéve, ha ezek valami sokszázezer forintos hyper tuning ramok, de kétlem ;)/
Valamit elszámolhattál.
Egyébként nem számít az asszinkron hajtás --> az a jó, minél nagyobb frekin megy a ram.
Szinkron, azaz 1:1 hajtásnál a ramod 400MHz-en megy, mivel a procid FSB-je 200MHz!!! -
VTomi75 #4108 Abból gondolom a procilimit dolgot, hogy utánanézve a 3DMark03-as topicban, az eredményem abban egész jó.