• SaGa Jr
    Nem gond ez. Nem is kell erre ügyelnie a programnak szeintem. Miért legyél folyton elfoglalt? Te határozod meg a játékstílusodat, szóval ha gyorsan kutatsz akkor lesznek üresjáratok igen. Annyi tudós meg felesleges. 40-el bőven elvan az ember. Az egy alap és egy advanced lab. Nem is kerül sokba, de elég gyorsan kutatnak. Legalább marad pénz a cuccok megvételére és gyártására is.

A battleship meg majd jön. Utána majd felgyorsulnak az események és pár óra alatt vége is a játéknak. Én az egész játék alatt (nem egész másfél évet ölelt fel nekem a játékban) összesen 2-t láttam. Az egyiket lelőttem és kipakoltam, a másik meg leszált mielőtt elértem volna és máris bázisos küldi lett a dologból. Ezt nem tudtam tehát elfogni.

Az ellenfeleket meg akkor felületesen néztem át, bocsánat. Nem tűnt fel a phantom. Az inkvizítort is később vettem csak észre a listán.

Szóval várakozz csak nyugalomban. Majd jönni fog. Addig fejlesszed az embereidet kisebb csatákban, mert nagyon komoly pofozkodás elé nézel még miután meglesz az űrhajód.