UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ill. ha van köztetek, aki jó honlap-szerkesztésben, az csinálhatna egy FAQ-t, amibe összegyüjtjük az ilyeneket...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ion puska - asszem strength 52
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
De kell még vagy másik 3, hogy tovább menjen a sztori. Aztán kell majd 1-2 Preacher commander is és talán majd még 1 a legerõsebb commander típusból(ami már csatahajóval rohangál és particle fegyverzettel durrogtat).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
hehe a lol a tortenetben az az, hogy mindig van nalam egy stun granat(minden zsoldosnal!) es kivonultam egy terrorhoz, hogy megvedjem a 'zembereket'... mondom ok lepuffantottam egy csomo snakemant... erre lepek meg1et, ott toporgott felsotetben(esti misszio! tok hangulat) egy snakeman, mondom pont annyi idoegysegem volt, hogy meg elhajitsak egy (stun)granatot... (nem lattam, hogy commander)... erre ok bealudt 😄 vegzek a kuldivel es latom alien captured, meghozza commander 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezt a makot 😄DDDDDDDDddd
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
csalni tudnék ha akarnék a lent leírt módszerrel...
lehet hogy így tetszõleges xbg fájl becsomagolható, csak utána át kell nevezni.
nemigaz, hogy mindenki mar bo"szen moddol... de a tetves packer script meg mindig error outputot csinal, ha tobb mint 20 fileom van... valami santit... <#conf>#conf>
Lehet hogy tévedek, de egy próbát megér...
"To extract the files from the save: projectx saveEditor.xscr unpack slot0
You may have to press the Escape key on your keyboard after you run the command.
...
To re-create a save file: projectx saveEditor.xscr pack slot0 "
ahogy irtak is a forumban... ha 20 fajlnal tobbet kell "archivalnod" akkor vegtelensegig dolgozik a script es peldaul a system fajlod ujracsomizasahoz(ami tomoritve sincs 1 mega) lesz majdnem 900 mega, ami raadas nem mukodik 😄
Más: van "builder" is már az xbig fájlokhoz, írtak egy scriptet, ami magával a játékkal csomagolja be egy mappa tartalmát egy xbg fájlba:
Pack maker
Hivatalos fórumra most kukkantottam be és már készülgetnek is a modok, pl olvastam vmi katona elbocsájtó modról is, de nem merültem el a részletekben.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Egyáltalán meglehet szüntetni?
www.guillotine.atw.hu
eccerrrrrrrre 😄
(gyorsabb vótam <#beka3>#beka3>)
2007. máj. 03. 17:39 | privát | galéria | válasz erre | #196
skaczok!
akit zavar az 1024es alacsony felbontas(engem igen a 19es tft miatt) az belemaszik a "installed -> \data\ufo-et.ini" fajlba es lehet turkalni... lehet popecul nyomatni a felbontast... nekem megy 1280*1024en f4szan!!!!4
katt
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
link
ezeket:
X-COM: Genesis
X-COM: Alliance
X-COM: Dreamland
a Hasbrotól pedig az Infrogames (ma Atari), tõlük pedig a Take Two Interactive vette meg a "brendet".
gondoltam összefoglalom 😊
esetleg lehetne még fûszerezni a gémet azzal, hogy a különbözõ típusú ofók egymást is öldösnék, és lehetne 1-ik vagy másik oldalára állni, majd késöbb toborozni élient is a csapatba..lehetnének a pályákon ellenséges "semleges" lények, mint pl egy idegen bolgyón valami õshonos agyatlan húsevõ lény, mely mindkét oldalt terrorizálja küldi alatt..
amúgy az ufo:et-ben ami leginkább nem tetszik, hogy az összes lezuhant ufo egyben van...az x-com 1-2 -ben volt olyan, hogy a fél ufó szétvolt robbanva, míg a 3-ban a nagy roncsok egyenesen lyukat szántottak a földbe..valahogy hihetõbb volt, hogy lezuhant..
Van ilyen is, pl. a Supreme Commander tényleg jobb, mint a TA.
De a Command & Conquer 3. része már szvsz. rosszabb, mint ez elõzõ.
Nekem tetszett a UFO - Afterlight, de ott a remek grafika és a jó irányításhoz sajnos csatlakozott a futkosás. Szerintem abszolút nem életszerû, hogy a csapattagok nehéz páncélban elfussanak a golyók elõl...
Szóval az XCOM még mindig az etalon és még mindig nem sikerült egy jobbat csinálni...
Szerintem egyszerûen azért lett az after*-ban realtime a harc, mert igy jobban eladható akciójátéknak. Talán az a menõ manapság...
- Minden pálya több szintes volt.
- Kisebbek voltak az egységek, jobban át lehetett tekinteni a helyzetet.
- A pénzügyek rendben voltak.
- Fõleg a kezdetekben a katonák rendesen fogytak. (Ami néha bosszantó volt, de reális...)
- Van még ezer kis részlet, ami benne volt az XCOM-ban, itt meg hiányzik.
Számomra szinte hihetetlen, hogy milyen jó játékot tudtak még anno az XCOM idején csinálni, az akkori gépeken és az akkori grafikával.
Egy upgradelt XCOM-ot én is vennék. A grafikán kellene kicsit csiszolni, pár újdonságot beletenni, de alapjában a játék még ma is jobb, mint a mai játékok 95%-a...
Van olyan, aki találkozott már város támadással?? 😊 Mert eddig én nem. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Ilyen az extraterrestrials mirõl beszélsz? 😊))
Ezek szerint ki se próbáltad.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz