UFO: Extraterrestrials

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
mi az a Desert Visper amúgy ?

ill. ha van köztetek, aki jó honlap-szerkesztésben, az csinálhatna egy FAQ-t, amibe összegyüjtjük az ilyeneket...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Desert Viper - strength 60. Vagy ez volt már?
ion puska - asszem strength 52
gandrus
Én is leszedtem - gondoltam kipróbálom, nehogy megvegyem, aztán nem tetszik. Nagyon tetszik, iszonyú jóó! 😊 Meg is fogom venni. Ha lesz mód a szövegek kiszedésére/visszaillesztésére, akkor meg kéne szervezni a fordítást is. 😉

Shiwo
kifejlesztett már vki azóta vmi új pityut/páncélt, aminek esetleg tudja is az erõkövetelményét ?

Pontosítok, 2 commander tuti kell és az általuk felszebadított friss kutatnivalók kifejlesztése után megkapja az ember a plasma technology fejlesztését. Persze csak azért, hogy rövid úton totál elavulttá váljon amint megérkezik második hulláma a támadóknak a Preacher vezetõikkel és ionfegyvereikkel...

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Egy commander kevés lesz a plazmához. Többet kell összefogdosni. Azt hiszem a másodikat is kifaggatva lehet majd hozzájutni a plasma technology-hoz.

De kell még vagy másik 3, hogy tovább menjen a sztori. Aztán kell majd 1-2 Preacher commander is és talán majd még 1 a legerõsebb commander típusból(ami már csatahajóval rohangál és particle fegyverzettel durrogtat).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

én is fogtam már el egy commander-t mégis inaktív maradt a plazma 😞
Lammer
pazmek mekvan a plasma tiknálodzsi ^^
hehe a lol a tortenetben az az, hogy mindig van nalam egy stun granat(minden zsoldosnal!) es kivonultam egy terrorhoz, hogy megvedjem a 'zembereket'... mondom ok lepuffantottam egy csomo snakemant... erre lepek meg1et, ott toporgott felsotetben(esti misszio! tok hangulat) egy snakeman, mondom pont annyi idoegysegem volt, hogy meg elhajitsak egy (stun)granatot... (nem lattam, hogy commander)... erre ok bealudt 😄 vegzek a kuldivel es latom alien captured, meghozza commander 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ezt a makot 😄DDDDDDDDddd

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

nem...

csalni tudnék ha akarnék a lent leírt módszerrel...

lehet hogy így tetszõleges xbg fájl becsomagolható, csak utána át kell nevezni.
Lammer
enis irtam a moddingos forumba...
nemigaz, hogy mindenki mar bo"szen moddol... de a tetves packer script meg mindig error outputot csinal, ha tobb mint 20 fileom van... valami santit... <#conf>

Shiwo
csak nem csalni akarsz ? <#ejnye1>

ki kellene próbálni a saveditor.xscr -t, asszem a system.xbg-ben van, ezzel ki-be lehet csomagolni a mentéseket és ahogy néztem az is xbig fájl, csak kiterjesztésben tér el, én pillanatnyilag nem tudom kipróbálni, valaki megpróbálná?
Lehet hogy tévedek, de egy próbát megér...

"To extract the files from the save: projectx saveEditor.xscr unpack slot0
You may have to press the Escape key on your keyboard after you run the command.
...
To re-create a save file: projectx saveEditor.xscr pack slot0 "
Lammer
jo ez meg mindig bugos <#eljen>
ahogy irtak is a forumban... ha 20 fajlnal tobbet kell "archivalnod" akkor vegtelensegig dolgozik a script es peldaul a system fajlod ujracsomizasahoz(ami tomoritve sincs 1 mega) lesz majdnem 900 mega, ami raadas nem mukodik 😄

A nekem a widescreen felbontást nem szerette (1280x800), a katonák felfegyverezésénél elõször egy belsõ design-os hibaüzenet, aztán kilépett és közölte hogy elkészítette nekem a crash log-ot...

Más: van "builder" is már az xbig fájlokhoz, írtak egy scriptet, ami magával a játékkal csomagolja be egy mappa tartalmát egy xbg fájlba:
Pack maker

Hivatalos fórumra most kukkantottam be és már készülgetnek is a modok, pl olvastam vmi katona elbocsájtó modról is, de nem merültem el a részletekben.
Shiwo
nézõpont kérdése.. ha nem vagy nagy x-com fan, akkor nem bizti, hogy tetszeni fog..de ha az vagy, akkor befog jönni..sokkal több köze van az eredeti ufohoz, mint az After.. szériának..

gandrus
Az Aftersz@roknál minden jobb...

balee4
Ok, köszi, megvan, jobb a game, mint az Afterlight? (bár tudom ezt másik csapat csinálta)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shiwo
nyugi, csak a telepítõje az...keress vissza a fórumba..valahol az utolsó 100-150 hosszászólásban levan írva, hogy mit kell nyomkodni a telepítés közben...

balee4
Figyeljetek ez orosz nyelvû? Most szereztem be, és meglepõdtem a kriksz-krakszokon...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shiwo
hát..nekem még 1szer nem lépett ki az asztalra magától..

Guillotine
Segítsetek abban is légyszíves,hogy hogyan lehet megszüntetni azt,hogy idönként ne lépjen ki az asztalra?
Egyáltalán meglehet szüntetni?

www.guillotine.atw.hu

Guillotine
Kösz!
De nem gondoltam rá.

www.guillotine.atw.hu

Shiwo
hmm..sikerült összehoznom 1 bugot.. építettem 1 új bázist..elkészült rajta 2 dokk, meg 2 készülõben...az 1ik dokkba már volt 1 interceptor..1et átküldtem az eredeti bázisomról, és 1et meg vettem az új bázison..így elvileg 2 dokkba van 3 interceptor...

Lammer
lál, koszi xD regi szep emlekek 😄

Shiwo

Lammer
lál xDDDDDDDD
eccerrrrrrrre 😄
(gyorsabb vótam <#beka3>)

Shiwo
<#nyes>

Shiwo
Lammer - VIP 2002. 07. 09. óta regisztrált VIP fórumozó
2007. máj. 03. 17:39 | privát | galéria | válasz erre | #196
skaczok!

akit zavar az 1024es alacsony felbontas(engem igen a 19es tft miatt) az belemaszik a "installed -> \data\ufo-et.ini" fajlba es lehet turkalni... lehet popecul nyomatni a felbontast... nekem megy 1280*1024en f4szan!!!!4

Lammer
visszaolvasni meg zsenant, mi? <#rolleyes><#eljen>
katt

Guillotine
Srácok!
Nem lehet nagyobb felbontásra állítani a játékot?

www.guillotine.atw.hu

Shiwo
akkor érdekes lesz..mert vagy fps-t alkotnak ismét <#wilting> vagy nem tom, hogy fog muzsikálni a morot külsõ nézetben...

Serpa
de.

Shiwo
és a verhetetlenül hangulatos intro, mely után az embernek viszketni kezdett a tenyere, hogy szétlöjje pár élien seggét...

Shiwo
lehet hüle vok, de az ánríl endzsin az inkább fps-re van kihegyezve, vagy nem ?

Kmarha
Hát igen, még ez a játék hasonlít a legjobban az eredeti Xcom-ra, de hát annyi minden hiányzik. A változatos pályák, a városok, a civilek, a rengetek féle ufó.. áhh, lehet újra beizzitom kicsikét otthon a 386-osomat 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

gandrus
Na persze ez nem hivatalos, egyenlõre csak pletyka.

gandrus
Az X-Com jogokkal és új játékkal kapcsolatban:
link

Serpa
btw a wikin olvasható, h a Hasbro(ez a cég vette meg a Microprose -t és az X-COM jogokat) 3 új X-COM játékot tervezett (még a 2000. év elõtt), de a cég végül elvetette.

ezeket:
X-COM: Genesis
X-COM: Alliance
X-COM: Dreamland

a Hasbrotól pedig az Infrogames (ma Atari), tõlük pedig a Take Two Interactive vette meg a "brendet".

gondoltam összefoglalom 😊

Shiwo
amúgy én is úgy tudnék elképzelni 1 folytatást, hogy mondjuk eleinte lennének a szárazföldi küldik...oszt mikor az ember kifejleszti a kétéltü járgányt, akkor lehetnének már vízalatti küldik, és a vízbe zuhant ufókat is lelehetne vadászni...késöbb meg már az ürben is csatázhatnának..
esetleg lehetne még fûszerezni a gémet azzal, hogy a különbözõ típusú ofók egymást is öldösnék, és lehetne 1-ik vagy másik oldalára állni, majd késöbb toborozni élient is a csapatba..lehetnének a pályákon ellenséges "semleges" lények, mint pl egy idegen bolgyón valami õshonos agyatlan húsevõ lény, mely mindkét oldalt terrorizálja küldi alatt..

amúgy az ufo:et-ben ami leginkább nem tetszik, hogy az összes lezuhant ufo egyben van...az x-com 1-2 -ben volt olyan, hogy a fél ufó szétvolt robbanva, míg a 3-ban a nagy roncsok egyenesen lyukat szántottak a földbe..valahogy hihetõbb volt, hogy lezuhant..

Shiwo
akik a GTA-sorozatot is készítették..szal alapvetõen nincs rossz kézben..

Serpa
hajós küldetés van benne?

Szerintem mostanában nagyon ritka az olyan játék, ami tényleg jobb, mint az elõd.
Van ilyen is, pl. a Supreme Commander tényleg jobb, mint a TA.
De a Command & Conquer 3. része már szvsz. rosszabb, mint ez elõzõ.

Nekem tetszett a UFO - Afterlight, de ott a remek grafika és a jó irányításhoz sajnos csatlakozott a futkosás. Szerintem abszolút nem életszerû, hogy a csapattagok nehéz páncélban elfussanak a golyók elõl...

Szóval az XCOM még mindig az etalon és még mindig nem sikerült egy jobbat csinálni...
Az x-com3 apocalypse-ben már lehetett választani minden küldetés elején hogy real time vagy körökre osztott módban akarod tolni az adott missziót.
Szerintem egyszerûen azért lett az after*-ban realtime a harc, mert igy jobban eladható akciójátéknak. Talán az a menõ manapság...

Guillotine
Igen.
Egy várost terrorizáló idegenekkel én találkoztam már.

www.guillotine.atw.hu

Kipróbáltam és jó a game, de az eredeti tényleg jobb volt.
- Minden pálya több szintes volt.
- Kisebbek voltak az egységek, jobban át lehetett tekinteni a helyzetet.
- A pénzügyek rendben voltak.
- Fõleg a kezdetekben a katonák rendesen fogytak. (Ami néha bosszantó volt, de reális...)
- Van még ezer kis részlet, ami benne volt az XCOM-ban, itt meg hiányzik.

Számomra szinte hihetetlen, hogy milyen jó játékot tudtak még anno az XCOM idején csinálni, az akkori gépeken és az akkori grafikával.

Egy upgradelt XCOM-ot én is vennék. A grafikán kellene kicsit csiszolni, pár újdonságot beletenni, de alapjában a játék még ma is jobb, mint a mai játékok 95%-a...
Papa01
Sziasztok! 😊

Van olyan, aki találkozott már város támadással?? 😊 Mert eddig én nem. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Besz
Valóban nem próbáltam még ki. Csak azért gondoltam, hogy nem lehet ugyanolyan, mert akkor beperelhetnék õket. Nem lehet, hogy az after sorozat is ezért váltott valós idõre körökre osztott helyett?

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Sheltem
"Egyszerûen egy remake-t kellene készíteniük. Tehát venni az elsõ részt, és minimális változtatással újra kiadni jobb grafikával, természetesen xp-re. Nem kellene durva kinézet, még 3D-se feltétlenül. "

Ilyen az extraterrestrials mirõl beszélsz? 😊))

Ezek szerint ki se próbáltad.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Besz
Egyszerûen egy remake-t kellene készíteniük. Tehát venni az elsõ részt, és minimális változtatással újra kiadni jobb grafikával, természetesen xp-re. Nem kellene durva kinézet, még 3D-se feltétlenül. A lényeg, hogy legalább DirectX 7-es, vagy OpenGl legyen. Persze ezt csak az tehetné meg, akinek a tulajdonában vannak a jogok. Így tettek a Heroes 5, a Settlers 2 és most az új Tomb Raider rész esetében is. Mind sikeres, vagy az lesz, pedig ezek voltaképpen régi, jól eltalált játékok remake-jei. Én legalábbis egy ilyen kiadott Ufo-s játékot azonnal megvennék. Régi vágyam egy olyan verzió, amely az 1-et és a 2-õt ötvözi, így felváltva lennének szárazföldi, és víz alatti küldetések is. Ez szuper lenne! Jó, most azt fogjátok mondani, hogy egyszerûen elõ kell venni az eredeti részeket, de már nem ugyanaz a grafika miatt. Kipróbáltam. Túl pixeles, és a kezelésén is változtatni kellene, mert mostanra már körülményessé vált. Viszont magát a játékmenetet nem kellene piszkálni.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Dynamic
köszi, ettõl féltem😊Mondjuk az ilyen játékokban egyedül az ilyen rész idegesített, amikor egy óráig kell még járkálni az "üres" terepen, mert még egy élien hunyászkodik valamelyik sarokban.