2063
-
#703 hogy van rá pénzed? Nekem(hardon)épp csak fent tudok tartani 30-at mert ha több van akkor tulságossan viszik a pénzt és láthatólag meg se éri ha nincs mit -
Ctg #702 Én is ott tartok ahol fixpont a centaur projectben és nem tudok tovább lépni mégis találkoztam már minden itt leírt aliennel. Mondjuk battleship még nem jött asszem, eddigi legnagyobb a crusier volt.
Továbbá a leírás szerint ha megvan az ufo reactor és az ufo gravity engine akkor lehet ufo energy accumulatort fejleszteni. Nah nekem az előző 2 meg atz accumulátorról mégse hallottam soha... :( -
SaGa Jr #701 Nem gond ez. Nem is kell erre ügyelnie a programnak szeintem. Miért legyél folyton elfoglalt? Te határozod meg a játékstílusodat, szóval ha gyorsan kutatsz akkor lesznek üresjáratok igen. Annyi tudós meg felesleges. 40-el bőven elvan az ember. Az egy alap és egy advanced lab. Nem is kerül sokba, de elég gyorsan kutatnak. Legalább marad pénz a cuccok megvételére és gyártására is.
A battleship meg majd jön. Utána majd felgyorsulnak az események és pár óra alatt vége is a játéknak. Én az egész játék alatt (nem egész másfél évet ölelt fel nekem a játékban) összesen 2-t láttam. Az egyiket lelőttem és kipakoltam, a másik meg leszált mielőtt elértem volna és máris bázisos küldi lett a dologból. Ezt nem tudtam tehát elfogni.
Az ellenfeleket meg akkor felületesen néztem át, bocsánat. Nem tűnt fel a phantom. Az inkvizítort is később vettem csak észre a listán.
Szóval várakozz csak nyugalomban. Majd jönni fog. Addig fejlesszed az embereidet kisebb csatákban, mert nagyon komoly pofozkodás elé nézel még miután meglesz az űrhajód. -
fixpont #700 Valoszinu az a baj, hogy 80 tudossal kutatok, es tul hamar kiuritem a kutatasi listamat, mielott jonnenek az ujabb, erosebb ellenfelek, de en ugyerzem ez a jatek hibaja, erre figyelnie kene, hogy forduljon elo ilyen. -
fixpont #699 Fegyverek kozul mar mindenem "particle" tipusu. -
fixpont #698 Igen valoszinu meg nem jott a legnagyobb hajo, csak azt nem ertem, miert nem jon, amikor mar semmi dolgom, csak rajuk varok. :-) -
fixpont #697 Jopar uj ellenfel? Phantom ott figyel a listamban. -
fixpont #696 Hopp nem jott ossze, szoval ez -
fixpont #695 Talaltam egy ilyen rajzot, most probalom ertelmezni mi hianyzik nekem:
-
SaGa Jr #694 Ne aggódj, lesz még mit kutatnod. A 3. generáció még le sem csapott rád.
Lesz egy 5. hajótípus is, jön majd még jópár új ellenfél (phantom és társai). Majd ha leszedtél egyet az igazán nagy hajókból és megvan onnan kikutatva minden alrendszer, akkor majd meglesz lsaan minden ami a saját hajódhoz szükséges.
A fegyverzet közül sem lehet még meg minden, hiszen a legjobbakat majd a phantomok, a mini ufo-k használják ellened. Azok meg még nem csaptak le rád. SZóval csak türelem. Majd jönnek. -
fixpont #693 Milyen ufok leteznek? Nekem eddig csak Scout, Fighter, Cruiser es Battlecruiser jott. Ez a negy. -
#692 lángszórót azt hiszem a vegyi fegyver után tudtam kifejleszteni.
-
fixpont #691 Ezek vannak eddig kikutatva, a kutatasi listam ures most, nincs mit kutatni es nem jonnek uj ufok. Hianyzik valami?
intentions
life forms
vessels -
SaGa Jr #690 Nem lettek még kikutatva a fejlettebb UFO-k komponensei. Ezekből lehet fejleszteni majd a te űrhajódra való komponenseket. Aztán legyártod ezeket és majd meglátod a továbbiakat.
Minden idegen lénnyel találkoztál már? Mindet kikutattad? -
Val Thor #689 Ezt a lángszórót már egy csomószor olvastam, de a játékban hirét se láttam
Hogy lehet fejleszteni?
Különben az ideggázzal kicsit korán örültem...úgytünik hozzászoktak
Én normál fokozaton nyomom,de én sem panaszkodhatok:a legutóbb mikor vissza akartam foglalni a bázisomat(a bázisvédelem tényleg szart sem ér..) 12(!) Destroyer + 5 csillagrobot volt védekezőben
Most tartok a 6438747747.visszatöltésnél..... -
fixpont #688 Harmadik kerdes, az miert van, hogy megserul egy csapattagom a csatamezon, advanded medikittel meggyogyitom fullra, es a kuldi vegen megis serultnek irja es megy a gyengelkedobe 2 hetre....? -
fixpont #687 A masik kerdesem az lenne, hogy itt tobben irjak, hogy mar kimaxoltak az embereket, az hogylehet hogy mar vagy 100 kuldit megcsinaltam a legmagasabb rangu emberem csak hadnagy? (Egy arany csillag.) Pedig sose hagytam oket meghalni, serultek is csak nagyon ritkan vannak. -
fixpont #686 Itt tartok es innen semerre nincs tovabb, se kutatas se gyartas. -
fixpont #685 Elakadtam szerintem a jatek vege fele. Az a problemam, hogy mar nincs mit kutatni, particle cuccokbol is megvan minden, legjobb pancel is megvan, mar jo ideje csak battel-cruisereket lovoldozok, viszont ha elkapok 1 commandert mar nem tudok kikutatni, kb ~10-et mar kutattam, az ujakat ha elkapom, mar ures marad a labor. A Project Centaurusbol viszont nekem csak 5 egyseget engedett kikutatni es legyartani a tobbit nem. Mit rontottam el, mit kene meg csinalnom? Mert most 2 honapja mar csak lovom le az ufokat es ennyi. -
Etele1 #684 Ja és,h hol keresd...szerintem inkább mikor. Nekem a 2. év áprilisában jöttek először. -
Etele1 #683 A Preacher az egy...olyan izé...olyan hordó szerű lény. Lebeg. Leginkább egy csótányra hasonlít ha a hasa felől nézed, nekem legalábbis ez jutott róla eszembe. Két fajtája van az egyik barna és területre ható tüzes izét lő ki, míg a másik változata pedig zőőd és savas balhét lő ki bazinagy területre. Egyébként ez utóbbi a commander..
Ma este találkoztam ezzel a fajjal először. Még csak 1 AKEW csúzlim volt, minden korábbi fegyveremből vagy 4 lövést kibírtak, mire kegyeskedtek megdögleni. A kiséretük egy lebegő akármi, ami erősebb savat köp mint a korábbi verziója a lárva, és ráadásul paralizálnak is. Bár lehet,h ezt a preacherek csinálják. Külön mókás,h nem is kell,h adott élien lásson téged vizuálisan akkor is tud agykontrolt alkalmazni rajtad ha egy másik társa feléd néz. Telepatikusan átadja az info-t vagy mi...kis aranyos. Ja és a preacher commander nem fekszik ám ki egy stun gránáttól ha sértetlen! Jól meg is szívtam...azóta úgy kapom el,h egyet mindig belelövök valakivel, így már könnyebben bekábul a stun gránáttól. -
#682 amúgy ha valaki még nem tudná.. az élienek azért támadják bolygónkat, hogy fákat, padokat és villanypóznákat lopjanak maguknak...
-
Ctg #681 Ömmmm...
Olyan problémám lenne hogy hiába gyüjtök már be zöld kígyócskát vagy kék lebegő marhát nem tudom kikutatni... és nem igazán tudom mi az a preacher commander és hogy néz ki és azt se hogy milyen az a következő commander :DD Gondolom ezek kellenének nekem.
Ha valaki leírná mik is ezek és hol keressem hálás lennék -
#680 lényegében mindkettőtöknek igaza van... véletlenszerü élien jön a küldibe, tehát ha visszatöltöd, valszeg más lesz...viszont az erősebb élienek csak bizonyos technikai fejlettség után lesznek esélyesek, illetve a "régi" élienek is erpsebb fegyverrel jönnek (pl. Vipon EEEW-vel..) -
#679 1 ember kivételével már mindnek 90 feletti az ereje...annak az 1nek 89 lett kimaxolva... -
SaGa Jr #678 Majd nagyobb hajókból kell az advanced armourt kifejleszteni, meg nem fog ártani ha a phantomok is ki vannak kutatva. Akkor majd megkapod a desert rat alap páncél fejlett változatát, ezután a Mk2-es vegyvédelmi páncélt és végül a sivatagi teknőst. Ha jól emlékszem 60-70-90 az erő követelményük.
Az alap páncél fejlesztett változata csak normál támadásokkal szemben jó, vegyi táamdásokkal szemben totál hatástalan. Ugyanez igaz az utolsó páncélra, a teknősre. Marha jól véd normál lövedékek ellen, de bármilyen tűz vagy vegyi hatás egy pillanat alatt végez a viselővel.
Gyakorlatialg a fejlesztett vegyvédelmi a legjobb emiatt. 90-es védelem, nagyon magas vegyi és tűz elleni védelme miatt. Meg aztán a 80-as erőt elég sok manussal el lehet érni, a 90-est viszont nem. -
SaGa Jr #677 Jelentem én voltam az a balfék aki ion+plazma kombót írt, holott valóban lézer az egyik összetevője a technológiának. -
SaGa Jr #676 Egy nap alatt? Ennyire gyors játékos nem vagyok, meg felesleges is lett volna akkor a játék megszerzése ha ennyire gyorsan kipörgethető. :-)
De feleslegesnek tartom erőltetni egy gyengébb fegyver használatát ha van jobb és pontosabb is csak azért, hogy gyengébb ellenfelekkel pofozkodva fejlődhessenek még az embereim.
Talán velem volt a baj, mert begyűjtöttem a játék elég korai szakaszában 6 Vipon commandert, így aztán már csak 1 preacher commander kellett és még egy vagy 2 talán a következő commanderből és már jött is a végjáték. Nem tudtam még, hogy mindössze ennyi fog kelleni, csak régi emlékek miatt gondoltam baj nem lehet ha bezsákolom a kis ződeket.
Tény hogy nem használtam ki ezáltal az összes elérhető vadászgép típust, mindössze 1 db 2. generációs vadászom volt, 1 db 3. generációsom a 2 alap mellé. Csapatszállítóból gyakorlatilag majdnem végig az alapot használtam, csak akkor gyártottam le az utolsó típust, amikor már majdnem kész volt az űrhajó. Ezzel sem nagyon röpködtem csak pár bevetésen volt használva.
Nem gyártottam le és próbáltam ki mindegyik kisegítő járművet, de nem volt rájuk szükségem. Egy lépegetőt és egy particle fegyveres lebegő tankot azért kreáltam, mert jól néztek ki.
Nem is használtam minden fegyvert sem. Lézerrel mentem sokáig, plazmát gyakorlatilag nem használtam, csak gránátokat. Ionfegyvereket sem használtam pár ion pisztolyon kívül. AKEW volt nagyon sokáig, míg elegendő particle csúzli nem lett a végjátékhoz.
Lehet, hogy így nem éltem át ugyanazt, mint mondjuk az aki mindent legyárt és mindent végigpróbál, de így sem volt rossz a játék. -
SZU #675 Régen az X-COM TFTD-ben építettem 2 szakító lövedék kilövő védelmet, meg egy bombardment shieldet és az extra large hajókat kb 80%-os eséllyel megsemmisítették!! =) -
Micsu #674 és azt hogykell telepíten? linket tudnál adni?
egyébként ha megtámadják azt a bázisod ahol nincsenek emberek akkor ha a védelem szartse ér akkor bázis megy a levesbe? -
#673 erre van a base defense rebalance mod :D -
#672 NEMEPPEN!
:ppppppp -
Ctg #671 Asszem alien craft armour-okat kel kutatni. Ha az advanced megvan akkor lehet azt hiszem tovább lépni, de eszméletlen drágák lesznek... pl 1 páncél 400.000 -
#670 asszem van vmi mod arra, hogy kicsit hatékonyabb legyen a bázisvédelem..
amúgy a jobb páncélokhoz mi kell ? mert én a zöldbe rohangászok, eddig csak azt lehetett kifejleszteni..fegyverbe meg már EEEW -kkel lődözzük 1mást az E.T.-kkel.. -
Ctg #669 Mert ilyen cseles a játék, hogy onnan csak égi támadást lehet indítani, amúgy idővel advanced workshopot vagy mit tudsz telepíteni, de ennyi... -
Ctg #668 Bázisvédelem telepítése felesleges
1. nem hatásos
2. azonnal kilövik
3. ha az UFO mellé is lő a védelem nem tud 2x lőni... szánalom...
költsd másra a zs-t -
Micsu #667 csináltam 1 bázist de oda nem tudok építeni se laktanyát, se advenced labot semmit? miért?
-
Etele1 #666 Na ez meg a másik...van 1 bbázisom, amit állandóan kipécéznek maguknak. Végre 40 nap után elkészül az ion védelmem. 5-ből 5x ezek történtek:
1. Ufo jön - Ufo tüzel - Ufo szarrá lövi az ion lövegem - bázis elfoglalva
2. Ufo jön - Ion védelmem tüzel és mellé durrant (80% találati pontosság) - Ufo tüzel és kilövi a lövegem - bázis elfoglalva
3. ufo jön - Ion védelem tüzel és talál de csak megcsiklandozza az Ufo-t - Ufo tüzel ionnak annyi - bázis elfoglalva
És mindez easy fokozaton...hát elég vicces! Az oké,h 1 bázisvédelem nem elég, na de akkor a gépemet is szét fogom verni ha 2-3 ágyúmból simán leradíroz alkalmanként 1-et kettőt...basszus 40 napig építettem! :(( -
#665 "mi a jó ha 1 nap alatt végigjátszod?"
Kb csak annyi mint a Total war játékokban amikor kezdő karival végigrusholják a drágák az egész game-t. -
Etele1 #664 Plazma fegyverek: Vipon commandert elkábítani, majd kikutatni
Ion fegyverek: Destroyer nevű alien robotot leölni, kikutatni
Valaki írta,h az AKEW az a plazma és az ion ötvözése. Ez így ebben a formában nem teljesen igaz, mert a lézer és a plazma ötvözése, bár ez tök mind1...lényeg,h nagyon jó az AKEW puska.
Már másfél éve nyomom a gémet de még mindig nem jutottam el odáig, h normálisabb vadászgépeket gyártsak. Még mindig interceptorokkal nyomom, igaz ion rakátéval meg ion ágyúval, de akkor is...ez vicc,h ennyire szopás a gyártás. Most végre van már 90 melósom lassan nekiállok a drága hajók gyártásának. Ez csak easy fokozat...szép.