• SaGa Jr
    Egy nap alatt? Ennyire gyors játékos nem vagyok, meg felesleges is lett volna akkor a játék megszerzése ha ennyire gyorsan kipörgethető. :-)

De feleslegesnek tartom erőltetni egy gyengébb fegyver használatát ha van jobb és pontosabb is csak azért, hogy gyengébb ellenfelekkel pofozkodva fejlődhessenek még az embereim.
    Talán velem volt a baj, mert begyűjtöttem a játék elég korai szakaszában 6 Vipon commandert, így aztán már csak 1 preacher commander kellett és még egy vagy 2 talán a következő commanderből és már jött is a végjáték. Nem tudtam még, hogy mindössze ennyi fog kelleni, csak régi emlékek miatt gondoltam baj nem lehet ha bezsákolom a kis ződeket.

Tény hogy nem használtam ki ezáltal az összes elérhető vadászgép típust, mindössze 1 db 2. generációs vadászom volt, 1 db 3. generációsom a 2 alap mellé. Csapatszállítóból gyakorlatilag majdnem végig az alapot használtam, csak akkor gyártottam le az utolsó típust, amikor már majdnem kész volt az űrhajó. Ezzel sem nagyon röpködtem csak pár bevetésen volt használva.

Nem gyártottam le és próbáltam ki mindegyik kisegítő járművet, de nem volt rájuk szükségem. Egy lépegetőt és egy particle fegyveres lebegő tankot azért kreáltam, mert jól néztek ki.

Nem is használtam minden fegyvert sem. Lézerrel mentem sokáig, plazmát gyakorlatilag nem használtam, csak gránátokat. Ionfegyvereket sem használtam pár ion pisztolyon kívül. AKEW volt nagyon sokáig, míg elegendő particle csúzli nem lett a végjátékhoz.

Lehet, hogy így nem éltem át ugyanazt, mint mondjuk az aki mindent legyárt és mindent végigpróbál, de így sem volt rossz a játék.