• Etele1
    Hát nem t'om...én úgy szoktam beállni a bázison,h megnézem merről jöhetnek (ez általában 2 irány, de néha csak 1 felől tudják megközelíteni a kezdő pontomat). Itt keresek egy kereszteződést és azt levédem, letérdelő manusokkal. Persze nem árt a reaction skill-t már 50 körüli értéken tartani, különben az ellenfél feléd fordul és kivégzi az egykupacban térdeplő manusaidat. Főleg a savköpködő. Én nem adom meg neki ezt az esélyt...még az ő körében levadászom őket. Nekem is volt már olyan,h 1 körben 3-4 ellen is kilépett a kereszteződésbe. Ez sem gond, mert 2 sorban állnak a manusaim. Akik elől vannak azok térdelnek, a hátsó sor áll. Így a hátsó sor is tud lesipuskázni még egy szűkebb folyosón is! Így valaki csak lelődözi az élieneket és mire az én köröm következik már csak az end turn gombbal kell foglalkoznom...:)
    Már korábbi csatáknál is max. 1 emberem kapott találatot, de őt még a csata hevében felgyógyítom. Így ha kórházba is kerül csak pár napra vonul be. Mondjuk akinek már van Surgery-je, annak amúgy sincsennek 30-40 napig lábadozó "terminátorai". :)