• Sheltem
    Lasert olyan 8. hónaptól el lehet felejteni...10.től meg már a plazmát is sajnos... Én 11. hónapban vagyok és jönnek azok a nagy robotszerű lények(tökömse jegyezte meg a nevét talán terror?) na az minimum 3 ion rifle lövés...

Amúgy szerintem amit felesleges fejleszteni az a vitality és a reaction.. Én ezekre nem raktam pontot. Miért?

Vitality: Kicsit később akármilyen armor van rajtad, ha olyan lövést kapsz megy a vadászmezőkre a katona. Ha nem akkor viszont mind1 honnan gyógyítod fel medicittel(vagy advanceddel) a katonát.
    Reaction: Ha meglőnek és reakcióból visszalősz 1et egy nem látott nmyre az az egy lövés olyan mint halottnak a csók.
    Játék elején Accuracyt 80 körülre rakni aztán jöhet az agility majd a bravery vagymi(bátorság).

Egyébként kibaszott jó a játék, kurvára tetszik, hogy plazmánál nem áll meg a fejlesztés hanem még 3 szint van...Tetszik azis, hogy nem basszák rád a játék legelején a legdurvább lényeket(ufo1 ben volt, hogy játék elejétől etheralok jöttek és pánikoltatták szépen a katonákat), hanem ahogy a technológia fejlődik.

Télleg amúgy van a battlecruisernél nagyobb hajó még? :)