• Shiwo
    #1726
    hát, én az x-comos katonákat magamban Marcus-nak szólítottam..ő volt olyan, hogy előszeretettel lőtte hátba az emberemet..
    de legalább a cuccaikat ellehet adni, ha elhullanak :D meg volt rá példa, hogy én lőttem le őket, a majmok beálltak többen a szállító repcsi kijáratához, 3 kört is vártam, de az istennek nem indultak el..ami idegen arra tévedt, azt lelőtték, de nem mentek odébb..a végén fogtam, kilőttem egyet (az szerencsére nem hordott magával kibiztosított gránátot :) és kitudtam menni az embereimmel..utána már ezek a majmok is megindultak.. a másik, ami zavaró, hogy eszement sok idő azzal megy el, hogy ezek dzsiájdzsóznak...lehet, hogy kilövöm az opciókba azt, hogy jöjjenek..csak úgy meg elég kemény lesz a sok idegen.. végülis ágyúgolyónak tök jók, addig se engem lő az ellen, amíg ezek ott csámpáznak..meg élő idegeneket is jól gyűjtenek...szóval van jó és rossz oldala is a dolognak..

    mondjuk nem egyszerű mod, idegenből is több van 1-1 pályán elvileg..valamelyik pályán találtam egy idegen leletet, egy idegen-érzékelőt..amely kari kezében van, annál a térképen piros folttal mutatja az ellent, szóval hasznos kütyü..és hát volt olyan terror-akció, ahol elhűltem, mikor megláttam, hány piros foltocska van...