• Shiwo
    #1719
    spoilerbe irom, hogy mi az, hátha valaki még nem kutatta ki..

    szóval..

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    részletek az általam fordított ufopedia-ból..

    XCOM_PORTAL_SHUNT_COMMENT=A tudósaink felfedeztek egy gyenge pontot a Hiper-dimenzionális kapuk működése közben. Habár a kapukat nem tudjuk bezárni, De az energiák egy részét képesek vagyunk eltéríteni, ezáltal korlátozott irányítást nyerni a kapu felett. Ennek két hatása van: Egyrészt, amikor az idegenek megnyitnak egy kaput, akkor képesek vagyunk úgy irányítani, hogy a célpontja egy idegen-vadász X-COM csapat legyen, ezáltal pár X-COM katonát is át lehet hozni az idegenekkel együtt. Másodszor számos apró információs adatot tudunk visszaküldeni, informálva az X-COM vezetőségét a terveinkről és szükségleteinkről. Ezáltal az érkező katonák a szövetségeseink lesznek és követik a parancsainkat. Ha sikerülne egy jobb energiaforrást találnunk, akkor meg tudnánk növelni az eltérítés mértékét.

    XCOM_LASER_SHUNT_COMMENT=Kiaknázva a lézer-technológia lehetőségeit, képesek vagyunk elég energiát eltéríteni ahhoz, hogy 6 X-COM gyalogos érkezzen a csata során.

    ..és ugyanez minden fegyver-típusra, egészen a PARTICLE-ig, amikor is 14 X-COM katona érkezik

    szvsz a shunt az lehet, hogy jönnek az x-com katonák segíte.. a particle shunt a default, akkor gondolom végig engedi kifejleszteni, és ezt lehet leredukálni, hogy csak részben lehessen, vagy egyáltalán ne