• Tyucsev
    Shiwo, ez tényleg nagy szívás... Ez úgy jött össze, hogy különböző bázisokon gyártottad le a gépeket és így kaptak egyforma neveket? Hogy lehet vajon akkor ezt a bugot kiküszöbölni?
    Én olyan hibával találkozok rendszeresen, hogy mikor jövök haza küldetésből, néha láthatóak azok a kóricáló ufok is, amiket elvileg nem láthatnék. Semmit nem lehet velük csinálni, de pl. ha odamegyek egy géppel, akkor az észreveszi. Mondjuk ez inkább segít, mint hátráltat a játékban :-)

Sikerült felraknom a Bman modot is. Szépen meg van csinálva, de én inkább hanyagolom. Egyedül az AP-k tartalékolás az, amit nem tudok kihagyni. :-) Szerencsére ez a mod külön is fellelhető: Combat interface mod by tywiggins Egyetlen hátránya, hogy nincs aktualizálva a patch-csel, tehát pl. gyorsbillentyűk nem működnek. Szerencsére meg van jelölve, hogy mit írt be a készítő a fájlba, így azokat kiszedve átraktam mindet a patchelt verzióba. Lekopogom, már jópár küldit végigvittem, úgy néz ki jó.
    Szóval akit érdekel csak ez a mod, szóljon, elküldöm neki a fájlokat. Vagy akár valahova fel is lehetne tölteni az egyszerűség kedvéért.