• NEXUS6
    Commandante-nak igaza van!!!

Aki szídja a Pitch Black-et az előbb tanuljon meg angolul és nézze meg, szinkron nélkül!!!!!!!

A feliratozás ugyan egy poxarnyival jobb, de ott is tök másról beszélnek, mint amiről az eredeti szöveg szól.

Kezdve ott hogy a szinkronban a dízel gyerek állati hangját lecserélték valami sóbertnorbi kaliberű ropi gyerekére;(, folytatva ott hogy az egyenruhás csóka nem annyira valami munkába belefáradt rendőr, mint drogos fejvadász, ja és az űrhajós csajszinak is elég mosdatlan a szája. Azonkívül Riddick az utolsó pillanatig szarik az egész bagázsra és csak a legvégén történik meg nála a pszichológiai átalakulás.

Először én is szinkronosan néztem meg, de aztán csak hogy milyen a többcsatornás hang lecsekkeltem az eredeti hangot.
    Majdnem elsírtam magam, amikor a csajszit elvitte a dög, pedig mondom elötte már láttam a filmet!!!

Szal enyhén szólva Anakin szenvelgései Riddick metamorphozisához képest nem igazán meggyőzőek!!!!

Ezzel nem azt mondtam, hogy a Dízel egy szinész géniusz, hanem a PB egy korrekt jó forgatókönyvvel rendelkező, valódi élményt jelentő film, minden karakterhez a megfelelő színésszel.
    Sajnos a szinkronos változatból nem tűnik ki, hogy nem a gagyi szörnyek, meg Vin bicepsze a fő atrakció.