• Zozo76
    Eddig a C64 ota mindig PCm volt. De sohase volt olyan kedves egyik PCm se mint a C64. Lehet hogy ez sokaknak semmit nem jelent de biztos vagyok benne hogy vagyunk egy paran akik "szeretik a gepet" amit hasznalnak. Vagy nem szeretik. Nekem mint RETRO fanatikusnak fontos dolog ez. Mivel a PC sohasem egyedi nem is nol ugy az ember szivehez. De en azt mondom hogy nem kell foglalkozni a fikazassal. Masfel eve meg azt mondtam hogy szar-buta-dolog a konzol es kell a francnak. TVn jatszani? Amikor a monitor sokkal elesebb kepet ad mint a TV? Ugyanmar! Kontrollerel kinlodni, amikor az eger pontosabb-precizebb eszkoz? Na ne mar!

Es azota? A konzolos tarsasag mar tul van egy HALO 2-n, egy San Andreas-on, egy GT4-en, egy MGS3-mon, egy Forza-n. Es en meg kinlodhatok az optimalizalatlan HALO 1-el. Igen volt egy HALF LIFE 2 amit egyszer vegigtoltam de tobbes se, egy DOOM 3 amit eleg volt egyszer vegignyomni.

Amikor par honapja a haveromnal PS2-n kiprobaltam a GT3-at csak lestem hogy ez a -egyesek szerint buta, gyenge- konzol hogy kepes ilyen szep grafikat megjeleniteni. Ja es hogy alig lehetett hallani a gep hangjat? PCn egy vagyont kellene rakolteni a gepre hogy ne a ventilatorokat kelljen hallgatni.

Szamomra a fontos jatekok kivetel nelkul konzolon jonnek ki es varhatok fel-egy-ket evet mire PCn is elerheto lesz. Es akkor meg orulhetek ha valami normalis kodot generalnak, ami nem olyan hogy megy 100 FPS-el majd ha tortenik valami akcio akkor mar 20 korul mozog. Eleg volt. Sokat fejlesztettem, sokat koltottem mar az evek alatt a gepre. En valtok konzolra, mert nekem mar eleg volt ebbol a PCs kinlodasbol. Ez az en velemenyem. Mindenki dontson ahogy jonak latja. Kell a PC, lesz tovabbra is nekem, de mar nem fejlesztem. Jatszani mostmar konzolon akarok.