Bemutatták az Xbox 360 játékkonzolt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Ebben szerintem eddig se volt vita, mert mindketten ezt mondtuk.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Call of Duty 2 (PC)
Gotham Racing 2 (Xbox2)
ez is
Kameo (Xbox2)
Szép, szép, de csak egy jobb mai PC-s játék szint mai hardverrel, és hol van még az 5 év amíg ennek ki kéne tartania? Egy Unreal3 lemossa a föld színérõl. Úgy látom ez is csak papíron mutatott jól...
Ez azt jelenti, ha a régit mellé rakod, akkor tudsz az old gámékkal is jáccani;))))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Es azota? A konzolos tarsasag mar tul van egy HALO 2-n, egy San Andreas-on, egy GT4-en, egy MGS3-mon, egy Forza-n. Es en meg kinlodhatok az optimalizalatlan HALO 1-el. Igen volt egy HALF LIFE 2 amit egyszer vegigtoltam de tobbes se, egy DOOM 3 amit eleg volt egyszer vegignyomni.
Amikor par honapja a haveromnal PS2-n kiprobaltam a GT3-at csak lestem hogy ez a -egyesek szerint buta, gyenge- konzol hogy kepes ilyen szep grafikat megjeleniteni. Ja es hogy alig lehetett hallani a gep hangjat? PCn egy vagyont kellene rakolteni a gepre hogy ne a ventilatorokat kelljen hallgatni.
Szamomra a fontos jatekok kivetel nelkul konzolon jonnek ki es varhatok fel-egy-ket evet mire PCn is elerheto lesz. Es akkor meg orulhetek ha valami normalis kodot generalnak, ami nem olyan hogy megy 100 FPS-el majd ha tortenik valami akcio akkor mar 20 korul mozog. Eleg volt. Sokat fejlesztettem, sokat koltottem mar az evek alatt a gepre. En valtok konzolra, mert nekem mar eleg volt ebbol a PCs kinlodasbol. Ez az en velemenyem. Mindenki dontson ahogy jonak latja. Kell a PC, lesz tovabbra is nekem, de mar nem fejlesztem. Jatszani mostmar konzolon akarok.
De ez nem baj, sõt jó. (Már nem az, hogy elírtam ;) )
"Na ezaz ami a konzolt behatárolja, a tv"
A monitorok felbontása tán nem rekedt meg egy bizonyos szinten?
Meg megint, hogy nem teljesértékû a net... Mondom, ne az XBox-Live-ot nézd, hanem azt a mit leírtam!
Én csak azt szeretném ha más is nyitottab lenne és látná a konzolokban rejlõ lehetõséget (meg kényelmességet, meg amit akarsz :) ). Nyugi, pénzt nem kapok az eladások után ;). Persze mindenki döntse el magának... De ahogy az aláírásod látom, nekem nem lesz gond a PC fejlesztésével. (Ha nekem lenne rá pénzem akkor sem tenném de ezt már kifejtettem)
Az pedig, hogy miért jó, ha az ember "felturbózza" a konzolt egyértelmû: mert olcsóbb mint a pc. Nekem is van rajta (xboxon) médialejátszó, amivel filmet nézhetek, képeket nézegethetek, zenét hallgathatok. Szerintem nagyon praktikus.
+Szerintem nem lesz követelmény a játékokhoz bill+egér.
Ha már konzol akkor az ányban/fotelben kényelmesen kell játszani. Ezt nem lehet egérrel.
Nem is kell... :)
Nekem speciel azért van konzolom, mert CSAK játszani akarok, és szerintem tök jó dolog, hogy megnyomok egy gombot, és legkésõbb 20mp múlva már kényelmesen, az ágyon fekve, nagy tv képernyõn játszhatok. Ennyi. Szerintem[#awink
Játékok: quake4,cod2 (ezeket el nem tudom képzelni egér+bill nélkül...)
Addigra a pc-n már elfogadható áron lesz a 2magos proc (+majd a 4magos proc) , +2 generáció vidkari (ebbe beleértve a nemsokára megjelenõ r520,g70)
A PC-s R520, illetve Nvidiás megfelelõje is igaz nemsokára itt van (fél év kérdése). De a fullos verziók jó ideig nem lesznek éppenséggel olcsók. És DX10 kell a rendes kihasználásukhoz, ami megintcsak késõbb jön, a Longhornnal.
(A PhysX is odébb van még, és ki tudja, elterjed-e, és mennyibe fog kerülni.)
1. Ez rád is igaz. 2. Nem kötelezõ elolvasni, a jobb alsó sarokból kiderül kinek írtam (nem neked).
Aki bírja az évenkénti felújítást, annak egyértelmû, hogy a pc a jobb választás.
Na ez is tipikus konzolos hozzáállás. Mintha valaki fegyverrel kényszerítene hogy vásárolj. Nem kötelezõ. De megteheted. Van lehetõséged. Ez a lényeg.
Én nem vitázok arról, hogy melyik a jobb, melyik a jelen, és a jövõ. Nekem sose volt pc-m, viszont konzolm már régóta van. Ennek ellenére soxor vagyok pc közlelben, sõt játszani is szoktam vele. Aki bírja az évenkénti felújítást, annak egyértelmû, hogy a pc a jobb választás. Viszont ameddig az internet ilyen drága, addig én maradok a konzoloknál.
És ami eddig még nem merült fel (és ezt tényleg nem kötekedésnek szánom), azért a sok gombnyomkodásnak, ami "kényelmessé" teszi a pc-s játékok használatát, meg van az eredménye, mert a billentyûzetek nagyrésze ergonómiai szempontból "gyilkos". Erre elég volt annyi idõ, míg begépeltem a szakdolgozatomat. De egy FPS játék meg aztán tényleg gyilkos:
És?- okosok! Melyik autóból van a legtöbb kis hazánkban?
Nem mindenkinek telik Mercedesre!!!
Nyomd a PC-det, ha nem tetszik a konzol, okostojás!!!
Van arcuk a srácoknak az biztos, próbálják eladni magukat mint a világ legnagyobb developerjei (developers, develeopers, developers....!)de gyak uagyan azt csinálták, mint az indiai vendégmunkás a filmen, vagy pistike a misztrálban: összerakja a mások által kifejlesztett alkatrészeket/technológiát.
Na jó azért fejlesztettek hozzá valami oprendszert is, kíváncsi vagyok melyik kis cég dolgozott a kezük alá.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egyetértek azzal, hogy még el fog telni pár év mire az átlag-PC idáig eljut teljesítményben.
Most már tényleg kiváncsi vagyok mit fog tudni a PS3 és milyen realisztikus grafikát lehet majd velük megvalósítani. Az biztos, hogy nagyon komoly lesz mivel komoly erõ van a videokártyáikban és a hardver is eleve adott, így alapból ki lehet hozni belõle a maximumot.
Ha lehet majd rá szerezni ingyen játékokat mint pc-re akkor rohadjak el hogy veszek egyet valamelyikbõl!!:)
LEVEHETÕ ELÕLAP. És beszélnek róla fél percet. Ez aztán a lényeges fejlesztés!!!
Amúgy nagyon remélem hogy nem azok a lamák rakták össze, akik a videóban szerepelnek. Az nagyon faja, hogy a sréc a háttérben forraszt, meg ilyesmi.<#levele>#levele>
Hé, van egy ötletem: próbáljon meg valaki az xboxlive-ra bekapcsolódni egy pc-s verzióval. Nem mondom, hogy hackoljon bárki, inkább legyen otthon egy xbox-a, csak ne azzal csatlakozzon, hanem a pc-vel. Amíg nincs rá szabály, addig vadászhatunk rájuk :)
- Dingo
- Mahana
- Go-boy
- Tikedasa
- LightSleeper
- Hero Potagonius
- Dragon Lady
- E
- (nem mondta meg, de felismerem majd a mozgásáról)<#violent>#violent>
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Mégsem kell.
Azoknak, akik szeretnek játszani: google: half life done quick.
Töltsd le (679.8M), nézd meg, és egyszerûen érezni fogod a különbséget az xbox marketing gépezet (link a bemutató videóra fent) és egy TAVALYI :)))) PC-s játék között. Ezt a mozgást csinálja utána valaki konzolon.
Még valami: tudjátok, hogy miért nem lehet ugyanazon játék pc-s és konzolos változatával ugyanazon az internetes szerveren játszani?? LOL
na csá, remélem a SP3 jobban lesz összerakva és lesz benne trackball vagy egér, vagy valami, különben csak ágyútölteléknek lesznek jók a konzolosok.
UI: ha valaki tud linket egy konzolos játék végigjátszásának videójára, legyen olyan kedves, linkelje már be. Hadd hasonlítsam össze ezzel:
http://www.gamershell.com/download_7744.shtml
Konzol? Ugyan, mennyé mmááááár :)
Remélem a SP3 nyitottabb lesz a fejlesztõk felé. Egy Olyan cell-es csodát még lehet, hogy én is vennék, pedig: console sucks.
Na ez tény. :)
Vannak jó játékok konzolra is, pl. a GTA: Vice City, de nagyon kevés, és stílusban eléggé egyoldalú. Akció, verekedõs, ügyességi, autós az sok van, de stratégia, rpg, mmorpg az nincs. Pl. a Baldurs Gatebõl is mi lett konzolon? Megvették a nevet, aztán csak egy diablo klónra futotta. Én szeretem a diablot is, de a BG azért eléggé másól szól. És ezt mondjuk kontollerre meg tv felbontásra átrakni elég nehéz is lenne.
PCre meg van Yu-Gi-oh
Elég szégyen is az. :)
PC és optimalizálás? Hahaha
Haha vagy nem haha, ott van az, csak az már senkinek fel se tûnik ha jól fut egy játék mert ez az alap, az a kivétel ha szaggat, akadozik.
Egy évig ilyen grafika még simán jó lesz TVn
Na ezaz ami a konzolt behatárolja, a tv. Mert ugye a felbontás, képminõség adott, feljebbmenni csak hd-tv-vel lehetne (ki engedheti azt meg magának?), innentõl kezdve hiába tudhatna egy konzol többet is, teljesen felesleges mert úgyse fogod látni. Ezért aztán marad a tv-s grafika...
Net nem teljes értékû??? Miért ne lenne?
Mert az hogy felcsatlakozol egy xbox livera és jáccol pár xboxos társaddal az csak egy nagyon kis szelete a net nyújtotta lehetõségeknek. PC-re is van ilyen, úgy hívják pl. hogy GameSpy. Egy céleszköz semmi több.
Márpedig ha tetszik, ha nem, a játékpiac jövõje a konzolokban keresendõ.
Én azért remélem nem ilyen sötét a jövõ. :) Hiányozna nekem a pc-s játékok nyújtotta szabadság, nehéz lenne megszokni hogy ezentúl csak a kontroller pár gombját nyomkodhatom, és csak annyit csinálhatok a gépemmel, amennyit a kiadó megenged nekem. Én azt szeretem ha engem szolgálnak ki, nem pedig én a kiadókat.
Utolsó mondatodért köszönet! <#hehe>#hehe>
(No azért Sonyra még kíváncsi vagyok <#rolleyes>#rolleyes>)
(Tudom, PS3insider meg hasonlók, de látni akarom <#gonosz2>#gonosz2>)
Köztük néha bevillana egy egy "mellesleg" erõs csinibaba és már is kész a világszám.
Azért ütõs kis masina ez az új x.
Szerintem pillanatokon belül lesz hozzá valami normális kis Linux is, a 20GB winyót is talán csak kilehet egy 200asra cserélni és akkor egész jó kis számítógép pótlék lehet belõle otthonra;)))
Ez kb egy rövid Killers és Snow Patrol koncert volt. A közepén behozták a gépet, mutatták kb 5 másodpercig, továbbá Elijah Wood kb 3szor megemlítette az XBox nevet és ennyi.
Ez volt a nagy bemutató. Húúha...<#rinya>#rinya>
Na várjuk csak meg a hétfõt!
7-8ezer körüli összeggel még kiegyeznék. Jó ott a warez, de most ezt felesleges beleszámolni, ha azt próbáljuk kitalálni, hogy hogyan fog közeledni egymáshoz a PC és a konzolpiac illetve el fog e tûnni az elõbbi.
Aki meg olyanokat mond, hogy "gagyi japcsi játékok" "pokémon meg hasonló" stb, annak szerintem nem sok köze van a konzolokhoz.
Most fejbõl sorolok pár PS2-s játékot amikkel játszottam és elég nagy nevek. Ha valaki nem ismerné õket nézzen utána.
GT4, FFX (legyen még at X2 is de az határeset), Mercenaries, Castlevania : Lament off innocence, Shadow of Rome, aztán a sportjátékok szintén megvannak mind (sõt... múlt év egyik legnagyobb durranása, az NBA Ballers csak itt), legyen még mondjuk Burnout3 (Takedown), vagy a majd PC-re is megjelenõ GTA : San Andreas (jó.. valamivel szebb lesz PC-n, és nagyobb lesz a látótávolság de konzolon ezek nem rontották az élményt... sõt, szerintem utóbbi idõk legjobb játéka)
(Devil May Cry 3at ne is említsem. Na meg a tipikus verekedõs játékok: Tekken5, Soul Calibur 2. És igen, van Pokémon is de azt hagyjuk ;). PCre meg van Yu-Gi-oh).
Vagy ha azt vesszük, hogy konzolon 5éves játékok futnak és nincs fejlõdés: a fejlesztõk egyre inkább "beletanulnak" a rendszerbe (PC és optimalizálás? Hahaha). A játékok egyre szebbek, és olyat ne mondjon senki, hogy a konzol akad mert eddig nekem csak a Dynasty Warriors 4et sikerült megizzasztanom.(Oké Xbox lehet más)
Ha példa kell, meg kell nézni a God Of War-t... Hihetetlen jó grafika. Egy évig ilyen grafika még simán jó lesz TVn.
Na mi van még... Ott vannak az eye-toy -os dolgok amik unikumok. Ja ha már ez eszembe jutott: ehhez kijön (vagy kijött) egy "játék", neten lehet videobeszélgetéseket lebonyolítani. Ez is mutatja milyen irányba mozog a konzolpiac.
Net nem teljes értékû??? Miért ne lenne?
Már a PS2es linux sem volt használhatatlan. Red Hat alapú, szal felejtõs, de ott volt a BlackRhino is ami Debian alapú és a repository kb 1200 program csomagját tartalmazza. A hardver már tényleg nem a leggyorsabb, de ez a next-gen hardver meddig lesz elég normál PCs feladatok ellátására? Qrva sokáig.... Linux pedig reméljük lesz rá, persze tanulni kell hozzá egy átlag júzernek (és kösz dez, tudom, hogy nem csak elvileg van köze egymáshoz linuxnak meg PPCnek ;) ). Innen már csak egy lépés, hogy M$ elkészítse "remek" oprendszerét Xbox360ra.
A játékokra visszakanyarodva. Tán két stílus hiányzik. FPS. De már van konzolra és lesz is. Csak billentyûzet meg egér kell (jójó, meg egy HDTV de 2-3k környékén majd lehet már venni, ami nem kevés de elõbb utóbb eljön a standard def lecserélésének ideje) és megy, akár a PC-n (vagy jobban). Eddig persze nagy lemaradásban van e mûfajban a konzol.
Nagy hiány : stratégia. Ez az egy ami nincs.
Aki olyan hülyeségeket mond, hogy nincs jó játék konzolra... na erre felesleges szót vesztegetnem. GamespotItt lehet körülnézni. Kezdésnek ott vannak a fentebb említett játékok. Ezek kívül milliónyi van, köztük olyanokkal amik PCn sehol (ritmusjátékok, vagy az ötletes Katamarii Damacy (ha nem így kell írni sorry)).
Ja még valami. Valaki írta a modok alkalmazásának hiányát. Ez tényleg ott van és ott is marad.
Amúgyis hosszútávú folyamatokról próbáltam beszélni. Márpedig ha tetszik, ha nem, a játékpiac jövõje a konzolokban keresendõ. (Már ha a jelene nem ez.) (PC gaming persze mindig lesz)
Jó, lehet nem lett túl koherens szöveg, meg ráadásul hosszú is. Sorry mindenkitõl aki elolvasta (és persze grat is <#worship>#worship>)
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Nem igazán szeretem az ilyen majdnem egyszereplõs piacokat.
Másrészt ha a M$ nem száll be a konzolba, most már ez is az lenne.
Azt viszont szerintem senkinek nem lenne jó, ha a PC piac lenyúlása után a M$ a konzolt is zsebre tenné.