• Caro
    #52
    Állami műsorok alatt elsősorban tudományos-ismeretterjesztő magazinokat értek, meg ilyeneket. Nem filmeket, vagy sorozatokat. :D
    Bár ki tudja, talán a jövő embere számára a saját lábán is megáll majd ez a kategória (lásd Spektrum).
    Ebben a reklám dologban meg nagyon igazad van. A mai reklámokat csak élő közvetítések esetén lehetne fenntartani, pl. amikor szünet van. De akkor meg ma is úgy van, hogy általában elkapcsolsz másik csatornára(amelyik birka meg nem, azoknak kell csinálni egy reklám-csatornát, aztán hadd élvezkedjenek)

    Cat:ne a mai szabályozásokat nézd, itt nem erről van szó. Ennek az itt ilyen ott meg olyan rendszernek meg szerintem baromira nincs értelme. Egy közös pont már van: a net. Ott nem tilthatnak meg semmit, legfeljebb nemzetközi jog alapján, de még ott is vannak olyan országok, amikre az sem terjed ki, és lekapcsolni meg nem lehet őket.
    De ennél sokkal egyszerűbb példa a külföldi TV csatornák. Ott sem csinálhatják azt, hogy blokkolnak egy műsort, mert az Magyarországon illegális elemeket tartalmaz.
    Ergo hülyeség az egész. De az egész megosztott Föld hülyeség. Csak senkit nem érdekel...
    A nyugatiakat azért nem, mert nekik így tökéletes, a harmadik világot meg azért nem, mert nekik nem jut idejük ilyenekkel foglalkozni.