• militavia
    Pontn ezt várom, hogy valamit mondja ami nem abbol áll , hogy a válaszaimban a problémát és a hibát keresed hanem saját egyené ötlet amivel szted kivitelezhező.

Értem én, hogy nem vagy mérnök és képtelen vagy pénzügyi és matematikai modellt felállítani. Ezért jössz megint olyan blődségekkel, hogy "hibát keresek". Nem, ha a modell bemeneti paraméterei azt adják ki, hogy az űrbányászat pénzügyi képtelenség, akkor az nem hiba, hanem az egyenlet eredménye, ami vázolja a realitást, hogy mi lehetséges és mi nem.

DE neked csak az van , hogy hogyan mit nem lehet, a számokat és az eszközöket is ugy válogatod össze ami ezt támasztja alá. nincs beleszámitva a fejlödés.
    Ha szerinted lehetséges az űrbányászat, akkor mutasd meg, hogy hogyan lehet. A számok olyanok, hogy több nagyságrendi eltérés van az álmok és a realitás között.

A mostani számaidban és válaszban is pontosan ezt teszed, a jelenlegi értékekkel számolod mind pénzben mind teljesitménybe.
    Olyan cuki vagy, hogy csak az űrutazás fejlődését veszed lehetségesnek, de a bányászatét nem. A közgázt is leszarod. Mert, ha mondjuk a platinum kereslet meghaladja a kínálatot, akkor nő az ára = alacsonyabb cc mellett is megéri idelent bányászni, ameddig az űrből még mindig nem éri meg.

Másban a hibát könynu megtalálni, probálj meg saját érvet elképzelést felvázolni, aztán majd meglátjuk , hogy abba mennyi kifogásolhato belekötni valo lesz .Csak kkor ugye kiderülne, hogy ugyan ugy nem érted tudod te se a dolgokat mint bárki más, csak igy könynebb eladni azt az imaget hogy te mindenhez is értesz.

NEKED kell bizonyítani, hogy akkor ez hogyan lesz lehetséges nem nekem tovább cizellálni, hogy nem.. Főleg, ha még ennyit személyeskedsz és csak ugyanazokat a tarisznyás bölcsés hülyeségeket tudod mantrázni. Első körben, ha csak a rakéta és üzamanyag költséget számolod ki és minden más 0 akkor jó lenne megnézni, hogy mekkora értékűnek kéne lennie annak, amit lehozol, hogy halvány remény legyen a profitra. Ezt sem tetted meg. Helyette jelzős faszságokat meg szóvirágokkal jósz. Again...

Torkig vagyok a marhságaiddal őszintén szólva.
    Utoljára szerkesztette: militavia, 2024.11.12. 08:27:50