• militavia
    Csak SJ öröksége és munkája is valóban innovatív és használható termékeket termelt ki (többnyire), még ha azok sokszor erősen túlárazottak is. Nem white paper meg hyperloop kultistákat, meg az sofőrös kocsis tunneles hülyeséget, cold thruster kocsira promózás, meg 8+ év után is "majd jövőre" lesz önvezetést, most meg halál vicces két taxi ötletét stb. Kurva hosszú a lista...

Én az apple hívők totális ellentéte vagyok, soha nem magasztalnám fel őket a legkisebb mértékben sem, de....

...ilyen mérce szerint is nettó sértés SJ-ot Muskkal egy lapon említeni is. Mert amit musk összehoz az SX-et leszámítva egy rohadt nagy buborék, amit nagyrészt valahogy pénzes, de totál agyatlan felhasználók vesznek meg és szopjál fel az égig.

Közben vicces látni, hogy cégek élnek meg abból, hogy itthoni piac mérete mellett csak Teslát javítanak. Tényeg olcsó és stabil kocsi lehet... XD

Tényleg nagyon csúnya vége lehet annak, amikor az összes pénzégető projektre összedől, mint a takonnyal megerősített kocsonya....

És is szeretnék olyan céget és szolgáltatást méregdrágán adni, ahol 8 év után is ígérgethetem, hogy "működni fog", miközben elég sok embert nyírt ki a cuccom. De úgy látszik, ezt csak egyes cégek privilégiuma....
    Utoljára szerkesztette: militavia, 2024.10.14. 13:50:58