• militavia
    #9861
    Hatalmas különbség van aközött, hogy ígérgetünk mindent (a margóra, faszságokat beszél és hazudozik n+1 más témában, könyvet lehetne hülyeségeivel megtölteni), majd még a LEO pályára sem sikerült feljutni. Cirka 5+ éves csúszásban van mr ónagymusk...

    .. vagy aközött, hogy már elmentünk a Holdig. de mivel bővítik a missziót, emiatt halasztják a jelmezes főpróba utáni módosított előadást. Mert ott nem az a módi, hogy felrobbantgatnak dolgokat, mert tök jó az. Miközben az csontig felszopott cég a felolvasópróbán is elbukik 5+ évvel az ütemtervekhez képest. Mindenz úgy, hogy mrmusk kezét alig köti meg valami, az Artemisnek meg politikusi döntés miatt az STS rendszerből kellett felhasználni elemeket és pont.

    ------------
    A korábban betett személyeskedésre, hogy ha rajtam múlna, akkor barlangban lennék. Aham.
    Kb. 20 éve ismerlek a fórumon.Teljesítményed, amit láttam az, hogy n+1-dik alkalommal téves / 0 alapokkal feltételezel, majd amikor pl. repszim fejlesztő közli, hogy nem úgy van egy repszimes témában, akkor egy ideig csönd. (Kivéve mikor még közben rinyálsz egy jót.) Majd X idő múlva jön a következő hülyeség / "fantasztikus ötlet". Hol olyan "zseniális ötleted" van, hogy radar modellezéshez ray tracing kéne (maga az ötlet is faszság, de ha jó ötlet lenne, akkor is a Falconban kötelezővé tenni RTX-et = baromság), hol más grafikai ökörség, amit még nem grafikusként is értettem, hogy butaság. (Kijavított hivatásos is.)

    2005 óta lényegében könyveket írtam, voltam belsős és külsős repszimfejlesztő csapatban, csináltam másokkal együttműködve két baszott nagy modot most megy egy mini YT brandet építek. Éveket töltöttem mindegyikkel és közben lett egy jópofa kapcsolati hálóm is.Közben megtanultam használni ezt azt és tanultam is egy rakás dolgok. Nem minden ötletem sikerült, akkor másba fogtam. Én is próbáltam 3D modellt csinálni a Falcon széria számára, nem ment, de folyamatos rinyálás helyett más részét fejlesztettem a játéknak. Pedig én nem egyből a hegyet akartam megmászni és sírni azon, hogy jaaaaaaaaaaaaak, nem igaz, hogy nincs leírás, pedig repcsi helyett csak egy harckocsi modellel kezdtem.

    Ez alapján nálad mit látok?

    Repvez 2005: kommentel
    Repvez 2024: kommentel

    Ennyi. Hol van a látható output részedről? Sehol.
    Ezek szerint se nem tanultál semmit (barlangban élsz), de kapcsolati hálód sincs (barlangból üvöltözöl ki hülyeségeket).

    Akkor honnan volt arcod ehhez a barlangos beszóláshoz + személyeskedésez és folyamatos okoskodáshoz?

    Uff
    Utoljára szerkesztette: militavia, 2024.01.11. 09:01:16