Lapcsaládunk: Sg.hu PROHARDVER! Mobilarena IT Cafe GAMEPOD.hu LOGOUT.hu

Informatika és tudomány

bejelentkezés RSS hírlevél tárhely impresszum
Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
Fórum Tudomány, technika és gazdaság
Oldal:

Space.com
Universe Today
Astronomy Cast
Űrvilág.hu
Bad Astronomy
Astronautix
Knights of Cydonia Region

Ugrás a topicra
  • Irasidus
    #9725 2023.04.30. 11:37
    Google nem működik nálad? És külön felhívom a figyelmedet, hogy az alábbi pár cikk tele van hivatkozással, forrással is, azt is nyisd meg, egész napos olvasni való. És ez csak amit most így hírtelen beraktam neked, de hivatkozva az első mondatomra: google. Szóval van még kérdés?

FAA
    STARSHIP LAUNCH LIT A LARGE PORTION OF A STATE PARK ON FIRE
    CLIMATE
    SpaceX Starship explosion spread particulate matter for miles

SpaceX's Texas Rocket is Going To Cause A Lot More Damage Than Anyone Thinks
    A környező várost is veszélyes por borított be, és ablakok törtek be
    SpaceX’s Starship Launch Sparked Fire on State Park Land
    Spacex rocket dust texas

Egyáltalán nem ignorálom, de amikor valaki egy állítás helyett, azzal érvel hogy olyat ad a számba amit nem mondtam, akkor nyilván azt kell mondanom, hogy nem mondtam ilyet. Illetve ha valakinek az az érve, hogy ez bulvár, csak vélemény, ez a te álláspontod, ott muszáj felhívni a figyelmet, hogy ez egy retorikai hiba, így nem vitatkozunk, hanem a tartalmat vitatjuk! Minden egyes érvelési hibánál elmondtam MIÉRT hiba, ezzel szemben te? De cáfolj meg, mutassad meg, hogy hol tévedtem, és miben. Megtetted? Nem. Eddig csak annyit tudtunk meg azért nem kudarc, mert Musk azt mondta, és minden más bulvár. Ez lenne a nagy cáfolat?
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2023.04.30. 11:45:37
    Válasz 'repvez' üzenetére (#9724)
  • # válasz privát
  • Főoldal Tudomány IT/Tech Film Játék Autó
    Adatvédelmi tájékoztató E-mail: © 1998-2026 SG.hu Kiadói Kft. - Minden jog fenntartva! Adatvédelmi beállítások

Bejelentkezés