• Palinko
    Szerintem is kész lesz, de én is többet vártam szóval mindkét álláspontot meg tudom érteni. Azért lássuk be 7 év után, előzetes tesztek után, ilyen eszközök meg tudás meg lehetőségek mellett többet vártam. Ettől mi lett volna nagyobb fail ha felrobban az indítóálláson? Persze benne van de ami történt a második a lépcsőn csak. Rendben én sem vártam valami nagy orbitra állást visszatér minden ahogy kell dolgot, de azért egy szeparációt igen, mert így a 2. fokozat körülbelül nagyon drága betontömb helyetti tehernek volt ott. Ha lett volna egy szeparálás és a 2. fokozattal csinálnak egy kört és megpróbálják visszahozni ami nem sikerül azt mondom na ez egy jó teszt volt, szóval majdnem sikerült elérniük az igaz, de ez akkor is léc alatt átugrás. Nem is fájna annyira ha nem kéne most hónapokat várni a következő tesztig, de szerintem ebben simán benne van hogy idén már nem lesz, mert azért se nem olcsó, se nem gyors felépíteni. Szerencsére van a queban már nyersanyag, de pl nem biztos hogy nincs nagyobb változtatásokra szükség a látottak után.