-
Tehet én arról, hogy trendi lett a baromságok erőltetése amikor a számok alapján marhaság?
De köszönjük a vastag személyeskedést.
A 3. és 4. gen nuki erőművet leszóltam? Ja, nem. A LFTR alapú nukit? Az sem.
Az árapály erőművet az intermittens szarokkal szemben miért nem szólom le? Mert az árapály 100%-ban előrejelezhető, tehát tervehetően intermittens.
Bocsánat, de most ezzel az alaptalan személyeskedéssel kurvára felbasztad az agyam. Megmutattam számokkal mi van a diagramot. Cáfold öregem, nem személyeskesz. Hogyan küldsz fel LEO pályára 300 kg-ot úgy, hogy annyi energiád van, ami kb. 4000 liter benzinre elég. Akkor jönne ki üzemanyagköltségben a
A probléma pont az, hogy a tranzisztor feltalálása óta lényegében nem nagyon volt forradalom. A 60 éve ismert alaptechnológiát reszeltük tovább a számítógépek által nyújtott segítséggel. Ez igaz az űrrakétákra is. És ahogy már mondtam, a kémiai reakciók energiasűrűsége adott.
Nem tűnik fel, hogy most is forgógépek termelik az áramot komolyan és tervezhetően, mint ahogy forgógépek voltak az első komoly gépek is, a szélmalmok? 800 éve.
Az, hogy egyesek mindent az Internet és az online szolgáltatások fejlődésből extrapolálnak picit irritáló. Mert más téren semmiféle forradalom nem volt. Hatékonyabb gázturbina, hatékonyabb belső égésű motor és a 60+ éves tranzisztor technológia működteti a géped is. Na, a quantum számítógép az, ami forradalom. Na, de az nem is a lakásodban megy...
.
Bocsánat, de most LEO pályára repült a gépszíj. Én számokat hozok, ti meg hitet.
Egy tudományos fórumon. Eszemfaszom megáll.