• repvez
    Próbálom elmagyarázni, hogy azért nem teljesen ugy alakulnak a dolgok ahogy Musk azt eltervezte ha egyáltalán eltervezte.
    Mint ahogy te hiszed, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van itt.

De én konkrétumokat írtam le, de te megint csak terelsz , mert még ennyit sem tudsz róla mint én. Én 4 évig dolgoztam folyékony oxigénnel, úgyhogy van egy kis sejtésem róla.

"Talán nem láttad azt a néhány óriási, teljesen fedett csarnokot, amit felhúztak?"
    Amúgy ezek szerint Te azt nem vetted észre, hogy ezekben a sátrakban csak a kis részeket hegesztik össze és a nagy komponenseket a szabad ég alatt hegesztik és flexelik és forgatják, semmi olyan helyen ahova nem tud szennyeződés bejutni.

"Honnan veszed, hogy üresek lesznek a tartályok? Cseppfolyóssá van hűtve az üzemanyag, fogy az üzemanyag, nő a hőmérséklet, nő a nyomás. Mással is lehet fűteni, mint a hajtóművek, másrészt légkörbe térésnél lesz akár mennyi "hőmérséklet"."

Várom a konkrét választ mi az a más amivel lehet fűteni? mi az ami az energiát fogja szolgáltatni hozzá úgy hogy 6 hónapig a személyzet ellátását is táplálnia kell.
    És onnan veszem , hogy üresek a tartályok, mert minden plusz súly számít, így nem fog félig se maradni a tartályba uzemanyag se az orbit teszt végére se a teljes marsi ut végére. Az amit a légkörbe érkezése felmelegít ,meg nem sokra megy vele, mert mire landol vissza fog hulni és a tetején lévő 100t-ás teher attól még ott marad ugyan az a helyzet fog felállni mint a mostani tesztbe, hogy az alsó tartályok üresek lesznek és fent ott lesz a suly.
    Igen eddig elbírja a saját súlyát, de amikor beletöltötték az üzemanyagot meg már nem.
    Az első tesztnél is volt probléma, az egyik szelep nem működött megfelelően és nem tudták feltölteni rendesen.Ilyen hibának meg nem szabadna előfordulni, hacsak egy kicsit is józan parszti ésszel átgondolják a dolgokat, egy üres üdítős doboz is elbírja magát ,de ha ráállsz akkor összerogy, főleg ha nem függőlegesen hat rá az erő.

úgyhogy még mindig várom a tényeket tőled , amik bizonyitják ,hogy minden a legmegfelelőbb úton halad