• repvez
    Szüli
    #8896
    de világos , hogy a prototipusok gyors tervezése és tesztelése a cél akár tovább is mint sn20.De ahhoz az kell, hogy folyamatosan egyről a kettőre lépjenek és ne 20 x probálják meg ugyan azt másképp. Reméllem érted a különbséget.

    Az meg már irtam, hogy már az mk1 után is már a 20km es ugrás volt a cél. és most is még ott tartunk sőt már bejött a 150mes ugrás is amiről eddig a starshipnél szó sem volt. csak 20km es meg az orbit. nem voltak elötte nyomás próbák meg statik tesztek több különbözö verzióval.

    Meg az ugye megvan, hogy a hoppert 12,5mmes acélbol készitették a 150mes ugráshoz és töredék magasságu eszközre, a starship meg 4mmes acélból készült 60mes magas rakétához amit 20km vagy orbitra is szánnak. és csodálkozik , hogy összeroppan? Merevités meg csak az alsó hajtómü szekcióban van, felül a tartályoknál semmi nem merevit, csak a benne lévő folyadék nyomás, ami ha kiurül akkor az lesz mint most.

    még egyzser ,nekem nem azzal van bajom, hogy csorsan akarnak haladni, csak azt, hogy átszólag nincs terv, hogy mit miért és az amit látni az tényleg gányolás , mikor a porba mocsokba huzkodják a darabokat kint ázik napokig.
    Ez nem egy roncs derbis kocsi hanem elvileg bolygóközi jármü lenne.