• s_andras
    Helló Mindenki, külön Dzsini.
    Véletlenül keveredtem ide az Elite topicból, nem akartam írni, de muszáj. Nem fogok kérdést feltenni, csak közlöm néhány tapasztalatomat, aki akar okul belőle, aki nem az nem - ez finom célzás arra hogy nem várok semmilyen választ, nem is fogok ide benézni többé, tehát aki mégis reagál, az valószínűleg csak alátámasztja néhány megállapításomat.
    1. Nos tehát, felbukkant itt egy úr a #7793 -as bejegyzéssel. Maximálisan _KORREKT_ stílusban írt.
    2. Kiemelnék néhány sort azokból a hozzászólásokból amiket válaszként kapott: "Medve anyám!"; "az ilyen ***********ra pazaroljam" (legfinomabb mondjuk barmokra?); "ostobaságokat írsz [...] halvány fogalmad sincs semmiről"; "üdvözöljük a legújabb holdraszállás tagadó meg nem értett zsenit". Ez itt gúny, leereszkedés, arrogancia, fölényeskedés, személyeskedés.
    3. Erre ő MEGINT teljesen korrekt stílusban válaszolt, méghozzá részletesen mindenkinek, és bekerült ez a mondat: "Túl nagy kérés lenne, hogy olyan írjon bírálatot aki a 9. osztályban nem bukott meg fizikából? Csak azért kérdezem, mert a reagálásokban olvasható vagdalózások nélkülözik a 9.-es anyag ismeretét."
    4. Dzsini: "ezt a stílust nem szeretjük". Nem hittem a szememnek, _EZT_ a stílust?! AHHA!! Tehát a 2-es pont az rendben van, de ha ő sokkal enyhébben, finoman és elegánsan jelzi az őt támadók szintjét - na az már botrány, és irgum-burgum!
    5. Miközben hiába várja azt amit kért, beszúr egy olyan infót, amivel éppen az "ő oldalán állók" tévedését tisztázza, alátámasztja hogy hiába követeli bárki a távcsöves bizonyítékot, erre...
    6. ...TROLLnak minősítve elküldöd egy 8 éve lezárt topikot olvasgatni!

Na most jön a lényeg. Mondom hogy egy kívülállónak mi jön le ebből. Jött egy kulturált ember aki azt hitte hogy itt színvonalasan fog eszmét cserélni értelmes partnerekkel, aztán belátta hogy tévedett, és az energiahatékonyság jegyében távozott is.

Nem érdekel, hogy kinek van igaza, nem érdekel hogy a NASA kamuzik vagy sem, mondhatnám hogy ****** * ******, mégegyszer mondom hogy EZ JÖN LE. Csak akkor a sok mindentudó utána ne csodálkozzon hogy egyre több a lapos Föld hívő, ha kérhetném. Kapnék egy teljes memóriatörlést hogy ne tudjam azt se hogy mit jelent az hogy "lapos" és mi a "gömb", és egy ilyen vitát megnézve el kellene döntenem hogy ki mellé állok, hát egyértelműen a laposat választanám, mert az ottani emberekből nem süt a gyűlölet. Inkább élnék egy gömbön csupa laposhívő között boldogan, mint hogy ezt az undorító bánásmódot lássam (ezt most nem ide az sg-re értettem hanem bármelyik laposföld "beszélgetésre" szerte a világban). Apropó NASA, engem mint laikust azért az egy kicsit elgondolkoztat, hogy vajon az ISS élő közvetítéseinél miért csak 5-10 éves gyerekekkel olvastatnak fel előre megírt kérdéseket. Lehet kicsit tartanak attól hogy egy "troll" nem csak egy sima szaltót kér, hanem mondjuk azt hogy a két űrhajós járja körül egymást 10-szer ugyanabba az irányba, aztán csak az egyikük menjen el hátrafelé ki a képből Na csá.