-
Az egyik a pénz, a másik meg egy 1993 készült terraformálási forgatókönyvből vett aszteroidaeltérítés?
Nos, ezzel elnyerted a masszív Ignore listát részemről, majd ugrálom át a hsz.-eidet.
Én egy példát hoztam fel, te meg egyből ezt nevezed hibának, mert hát milyen régi. Bakker, először provokálóan megkérded, hogy olvastam-e publikációt a terraformálásról, aztán momentán megmutatok egy olyan verziót, amiről másfél évtizede olvastam először, és a vele foglalkozó fórumokon esszéztem róla, majd idejössz és az a problémád, hogy de hát ez régi?!?
Teszed mindezt személyeskedéssel (holott pont, hogy te személyeskedtél már többször, miközben kikéred magadnak a személyeskedést...), hiányolod az érveket, és mikor pedig leteszem eléd számokkal, linkekkel alátámasztva, akkor félresöpröd őket, és ismét személyeskedős megjegyzésekkel teszed ezt.
Egyetlen egy számot, valós adatot, forrásmegjelölést nem voltál képes az elmúlt napokban letenni. Ezek alapján minek pazaroljam az időmet arra, hogy én a saját színvonalom érveljek, mikor a legkisebb erőfeszítést sem teszed, hogy a saját véleményedet alátámaszd, vagy bármiféle érdemi, valós tartalommal bíró hozzászólást hozzál?
Részemről ennyi...
Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.08.11. 23:29:33