Indigo#6117
Bocsánat a tegnap esti kirohanásomért, de nagyon felment a pumpa a live miatt!
Viszont ma én is meglepődtem, mikor tettem még egy kísérletet a multira live-on keresztül, és láss csodát, egy szó nélkül beengedett... Tegnap meg többszöri újraindítás, próbálkozás után sem volt hajlandó... Ki érti ezt?
Szóval a lényeg, hogy megy a multi. Játszottam is egy pár meccset. Nem rossz-nem rossz ^^ Bár nem kifejezetten multira való játék, de szórakoztató, és erősen épít a csapatmunkára! Magányos farkasként hamar a fűbe harapunk...
Szerverből viszont kevés van. Mikor először csatlakoztam, nem volt egy sem, így aztán gondoltam csinálok én egyet. Nem telt bele egy perc, rögtön jött is egy magyar srác (nevéből ítélve, mivel beszélni nem tudtam vele. Apropó, miért nem tudok chat-elni a játékban? Hiába nyomogatom a kijelölt gombot, hiába állítom át bármire, egyáltalán nem tudok írni...) Aztán már voltunk 8-an is, na ekkor indult be az igazi játék :) Csak sajnos kezdőként nem nagyon tudtam érvényesülni, egy-két pro játékossal szemben csak szoptam, mint a torkosborz... Na majd lesz ez jobb is :)