hát igen néha letöltök egy egy játékot hogy kipróbáljam és ami tetszik képzeld neked biztos új de meg is veszem, nem vagyok az a tipus mint az átlag 12 éves internet hooligánok hogy leszedek mindent ami kijön aztán fikázom hogy igy szar ugy szar, szar a gépigény kevés a pálya, ronda a grafika, de hogy egy fillért is áldozzon rá azt már nem, persze elvárja hogy kijöjjön a játék pcre is mert a ps3on persze nem lehet warezolni, xboxra meg sajnálja a DL dvdt szal marad a pc mert itt még ki se kell irni mehet a daemonba
és ha valami nem jön pcre jön a sírás, szánalmas, amugymeg az egyik legprofibb játékfejlesztő csapat az epic games nem adnak ki szart
az UT3 meg ugy jön ide hogy ők fejlesztik és nem szartak a fejedre pcs létedre mint egy átlagos játék esetében hogy csak konzolra jönnek ki a dlck.
sokkal kényelmesebb steamről telepíteni a játékot mint cdkkel szarakodni, de ha csak warezol az ember akkor biztos nem használja, ezért nem is értékeli ezt az akciót
a gow1ből is ha megvette volna 1.000.000 ember a pcset akkor jött volna a 2. rész is pcre hidd csak el, nem ez a hobbija a gonosz csunya epiceseknek hogy direkt kiszurnak a pcsekkel, hanem nem éri meg.
azt meg nem mondhatja senki hogy szar lett a gow1 pc portja és azért nem vették, sajnos ilyen képet fest a pcs játék helyzet, és nem kell meglepődni ha egyre több fejlesztő fog távol maradni ettől a platformtól, mert irreálisan nagy a különbség eladásokban a konzolok javára
remélem mostmár felébredtél és nem fárasztalak igy délután fele, ha válaszolsz akkor a személyeskedést mellőzd én is megpróbáltam