• fery02
    Ez valami isten játék! Mielőtt el nem csesződött volna a mentésem, kijátszottam előtte kettőször, az első kettő fokozaton. Az Insane szintet pedig csak el tudtam kezdeni, mert ugye aközben csesződött el a mentésem. Szóval ahhoz, hogy újra unlock-olhassam, ki kellett játszanom előtte megint valamelyik szinten. A legkönnyebb szinten játszottam ki újra, hogy minél előbb kezdhessem újra Insane szinten. :P
    El is kezdtem hétvégén. Fagyogatott ugyan, de játék közbe folyamatosan Alt+Tab-oztam, hogy backup-oljam a mentéseket. De úgy tűnt, hogy nálam csak az első kettő Act-ok fagyogatósak, azután már normális volt minden.
    Kicsit féltem, mert első végigjátszásnál még legkönnyebb szinten is vért izzadtam, de odafigyeléssel, gyakorlással könnyen kitapasztalható az egész játék és csodálkozásomra Insane szinten már, okosabban megválogatva a fegyvereket, sok helyen immár elsőnek végigjutottam. Pl hatalmas előny a Boomerek ellen az íj fegyver, ugyanis egy fejestől szétrobbannak, míg pl mesterlövészből is jó sok fejest bírnak.
    Am valami hihetetlen hangulata van ilyen nehézségi szinten a játéknak, sokszor szó szerint féltem kinézni a fedezékből (ez attól is lehet, mert elég sokáig tölt, ha véletlenül meghalunk), főleg ha olyan helyzet van, hogy izzik a hangulat szó szerint: pl egyszerre van jelen 2 Boomer, pár mesterlövész, meg melléjük jónéhány gépfegyveres, söréteses (főleg, hogy Boomerek esetében elég kockázatos egyhelyben maradni, még fedezék mögött is). Sokszor csak vaktában lövöldözök.
    Nem tudom létezik-e más legalább ennyire pörgős tps, mert az biztos, hogy ez nem semmi.
    Most vagyok a vonaton, de nem tudom, hogy a főellenséget hogyan fogom legyőzni Insane-n, mikor még legkönnyebb szinten is temérdeknyi fejlövés kell neki. Még azt sem tudom, hogy egyáltalán érdemes-e rá tartalékolni íjfegyvert, mert ahhoz ugye onnantól lőszert már nem tudunk felvenni, meg nem tudom, hogy lepattan-e vajon a testéről az íj.
    A "hangulat fokozó" párbeszédek is nagyon kemények. Olyan dumákat le tudnak vágni, hogy harc közbe néha azért hibázok, mert röhögök. :D
    Pl kérdi Dom: "Hallottad?", erre mi: "Ez csak a szél", majd Dom: "Ja, persze. Mikor mondta neked a szél utoljára, hogy: "Ellenségek"?". :D

Aztán közbe próbálkoztam multiba is, ha már ilyen keménynek érzem magam, hogy Insane-n darálok, de inkább engem daráltak. Totál más a multi. Úgy tapasztaltam, hogy, (legalábbis azok akikkel eddig játszottam) nem szabad olyan szinten használni a fedezékrendszert, mint single-ben, mert egyszerűen odasétálnak sörétessel és fedezék mögött ilyenkor tehetetlenül menthetetlenül leszednek.

#5398: Az nem baj, ha a sok idióta csak nyomul előre, legalább valamennyire sikerélmény így, hogy le tudjuk őket szedni.
    Persze csak ha nem a mi csapatunkba csinálják