• Danecay
    Üdvözlet!
    Egy kis LAN-t terveznénk a cimborákkal és vérfrissítés gyanánt eszembe jutott eme játék. A kérdésem az lenne, hogy milyen multiplayer MOD-ok vannak pontosan a játékhoz? A gamekapocs-on a következőt találtam, de ha jól vettem ki ez egy XBOX-os leírás és nem tudom pontosan, hogy mi maradt ki esetleg a PC-sből, vagy mi került bele pluszba. Tehát:

Három lehetséges opció közül lehet választani. Az első a Warzone, ami egy sima deathmatch, ahol csapatok vagy egyének a mindenki-mindenki ellen nyomulhat. Aztán van még az Ressurection, ami egy meglehetősen brutális mód. Itt ugyanis nem hal meg senki elsőre, hanem mindenki csak megfekszik a földön, nekünk meg az a dolgunk hogy az „X”-szel jól eltapossuk a fejét szerencsétlennek. A cél minél több ember eltaposása, de vigyázat mert ha 30 másodpercen belül nem érünk oda, akkor az ellen felkel és újra harcolni tud. A harmadik mód az Execution ahol minden csapatnak van egy vezetője akit meg kell ölni, ez az ember tudja csak felvenni a jó kis fegyvereket, míg a többieknek csak az áll a rendelkezésére amivel respawn-oltak. Ez egy picit hasonlít a Man of the hill klasszikushoz, de sebaj itt is nagyon jól működik. Szóval a játék egyik legnagyobb erőssége a több játékos üzemmód, have fun hozzá!
    A fenti módozatokat, mennyien lehet játszani?
    Igen tudom, van még a CO-OP, de ahhoz 8-an sokan lennénk úgy tudom.

Esetleg még annyi kérdésem lenne, hogy ilyen PATCH-et érdemes felrakni, és hogy van e esetleg, további nem alapból beépített többjátékos MOD a játékhoz amit érdemes kipróbálni?

A válaszokat előre is köszönöm