• Indigo
    Játsszák sokan multiban? Egyáltalán itthonról elérhető a multiplayer játékmód?

Most nyomom a kampányt, Marcus otthonának közelében járok, épp végeztem a fedett kerthelyiségben a második Berserker-el. Iszonyatosan letaglózott a GoW, nem is emlékszem az utóbbi évekből ehhez fogható TPS akciójátékra, ami ennyire magába szippantott volna (GTA-kat leszámítva). De azelőttről sem. Talán a Freedom Fighters volt az utolsó, aminél ugyanezt éreztem: na még a következő checkpoint-ig, na még a következőig, és mire észbekaptam, már 3 órája nyomtam... Nem birom abbahagyni :) Egy dolog zavaró egy kicsit: iszonyatosan lineáris. De ezt ellensúlyozza a hátborzongató hangulata, a remek akciók (bár egyesek számára lehet hogy monoton, én bírom), az egész atmoszféra és a tálalás. Nem játszottam túl sok horror játékkal, de ez annyira nyomasztó és félelmetes tud lenni, hogy néha meg kellett állnom, mert nem mertem továbbmenni :)

Co-op módban meg még jobb lehet, ezért is szeretném megvenni eredetiben, csak kérdés, hogy tudok-e majd vele neten játszani. (Bár lehet, hogy a single része miatt is megveszem, mert tipikusan az a játék szerintem, amit időről időre elővesz az ember, ha egy kemény akciózásra vágyik).