• davidka003
    "davidka003, én a helyedben örülnék, hogy van annyi pénzem, hogy telik belőle ilyen "terminátori" masinára és mellé még egy Xbox360-ra is. Nekem is hasonló gépem van, bár nekem meg se fordult a fejemben, hogy másoknak reklámozzam a paramétereit..."

XBOX 360-ra jelenleg nem telik. Nem vagyok milliomos. Főiskolára járok, a gépet nyári munkából vettem, februárban meg majd az ösztöndíjból veszek monitort. Nem azért van kiírva a konfig, hogy reklámozzam, hanem azért, hogy ha véletlen gond van valamelyik játékkal vagy a géppel akkor ne kelljen minden hsz-embe beleírni a konfigot.

"Jó, hogy neked ilyen rezzenéstelenül mennek a játékok rajta, de ettől még ne akadj fenn azon, hogy másoknak nem."

Ilyet sehol nem írtam. Arról volt szó, hogy Vistán is szépen mennek a játékok. Tudom mit jelent low grafikán játszani, mert 2004 nyarától 2007 nyaráig ilyen konfigom volt: Celeron 2,7 GHZ, 768 MB RAM, 9600XT 128MB.

"Az Xbox360 nagyon jó, főleg azoknak akiknek vagy türelmük, vagy elég számítástechnikai tudásuk nincs PC-s problémákkal küszködni, amúgy szerintem pénzkidobás egy ilyen konzol, mert a játékon kívül semmi gyakorlati haszna nincs, ellenben egy PC-nek több is van. Nekem meg sok más, szegényebb embernek pedig muszáj, hogy pénz híján legyen türelmük meg tudásuk a hibák kiküszöböléséhez, ha egyszer pl. a Gears of War-al akarnak játszani."

Nekem megfelel a PC, csak az idegesít, hogy kibasznak örökké a PC-sekkel. Lásd GTA 4, Saints Row 2 meg csomó jó játék meg sem jelenik.