6257
-
Steve Q #4537 Ha lenne más választása az embernek (meg úgy mindenekelőtt fölös pénze), legszívesebben mindent eredetiben venne meg az ehhez hasonló fejfájások (és egyéb mellékhatások) elkerülése végett, de felesleg nélkül... -
Steve Q #4536 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jószerivel semmit. Ami volt az iso-ban crack-et azt bemásoltam, a videokártya driverén frissítettem, meg a registry-ben csináltam egy kis átírást. Azóta egész szépen megy és sosem lép ki. -
#4535 Ebben teljesen igazad van. Csak kitört belőlem a dühhh....
Ha már itt tartunk...ennek akkor nagyon jól eltalálták a másolásvédelmét, mert sokan szívnak vele.
Még Win7 beta-n megpróba, aztán kuka. Amúgy mennyi most bótba a játék? -
#4534 -
#4533 A Microsoft nem hibás azért, mert warez oprendszerrel, warez cuccokat próbálsz futtatni...
-
#4532 A razor verzióra miket pakoltál fel? Patch és krekk érdekelne. -
#4531 Azt hiszem ennyi volt. Amiket írtam kipróbáltam. Most egy kicsit tovább bírta, de kb. 5 perc után kidob exe hibával.
Most pakoltam fel a win7 betat, még ezen megpróbálom a razor verziót, ha még szűz win-en sem lesz jó, tényleg kuka .... -
Steve Q #4530 Érdekes, nekem a magyar CloneDVD verzió patch nélkül YASU-val problémamentesen fut. A Razor-féle nekem is megvan, ahhoz már nem kellett nekem YASU. -
#4529 Asszem volt hogy benyomtam hábiztire, de volt hogy nem. Sztem nem számít semmit ha elrejti a yasu a démon túlszt.
De most lejött a razor verzió, próbálom azt ilyen sorrendben:
1. install
2. 1.2 krekk
3. Yasu
4. Indít
Ha nem válik be akkor:
1. origi startup exe vissza
2. 1.1 és 1.2 patch felrakása
3. 1.2 Krekk
4. Yasu
5. Indít
Ha így se jó akkor sűrű b*zmegolás, és k*rvaanyázás közepette uninstalálom, és jáccok mással. B*ssza meg a Májkroszoft. -
gerry666 #4528 Csavez küldtem privit. -
Steve Q #4527 A YASU-t használod? -
#4526 Egy szóval nem írtam, hogy eredeti a játék, csak annyit, hogy lehet megveszem ha másképp nem megy.
Most Xp alá tettem fel (cloneDvD verzió, magyar) de ott ugyanezt produkálja. Először a lengyel 1.0 -val próbáltam, aztán az 1.2multiDvD krekket. Mindkettővel kidobott 1-2 perc után.
-Ahová telepítettem bőven van még hely, nemrég lett formázva a partíció.
-Mind2 Win kb. 1 hónapja lett telepítve. Rendszerpartíciókon is 10+ giga szabad hely van.
-VGA driver 8.12-es cata.
- Keretrendszerek fel vannak téve Xp alá
- Vista keretrendszerek gondolom rendben vannak, csak frissítené magát, hisz be van kapcsolva a frissítés.
- DirectX-ben sem vagyok biztos. Vista alatt a dxdiag 10-et ír az első oldalon. A legalsó sorban 6.00.6001.18000 32bites unicode van írva. Fingom nincs mikori lehet.
Nemsoká lejön a razor verzi, no azt még megpróbálom. Ez lesz a 3-dik féle GoW amit leszedek Az elsőt fel sem tudtam telepíteni ez kidobál, remélem a 3.-dik jó lesz végre.
-
#4525 Ha eredeti lemezed van, nem értem miért nem működik...
Nekem is az van, és elsőre, minden gond nélkül ment.
Crack-et a lemez óvása/védelme miatt tettem fel (bár az Unreal-es játékok nem is kérrik indításkor).
A helyedben ezt az ellenőrző listát végiggondolnám:
- Oprendszer rendben van-e
- DirectX 9.0c (2008. november)
- DirectX 10.1 (Vista esetén, automatikus frisstítés a Microsoft-felől)
- VGA-driver (ATI Catalyst 8.11 erősen ajánlott, nVidia-val kapcsolatban nem tudok nyilatkozni)
- .NET 1.1 - 1.1 SP1 és 2.0 kell XP esetén
- .NET 3.5 és 3.5 SP1 kell Vista esetén
- a játék telepítése bárhová történhet, de legyen több GB szabad hely a C meghajtón és az a partíció se legyen "halott", ahová a játékot tetted!
-
#4524 Köszönöm a tippeket, de a gamecopyworld-on található összes krekket próbáltam. Talán tényleg rencerfüggő, hogy kilép e a játékból vagy sem. De mielőtt lejön a razor verzsön megpróbálom még1X a magyart csak azokkal a krekkekkel, amikkel írtátok. Esetleg az nem számíthat, hogy nem a program files-ba van telepítve? -
Csavez #4523 hi!
valaki jönne multira?
eddig vagyunk 6-an -
#4522 1.0 Lengyel krakk jó a magyarra.
-
#4521 Nekem sikerült elindítani és megy is rendesen a magyar verziós.1.2-es Startup exe-vel megy. -
#4520 No elindítani már sikerült, rádobtam először a 1.2 NoDVD cracket ami a gémkopiwörldön van, csak kb. 1-2 perc és kilép exe hibával. Látom többek is szenvedtek ezzel. Peccselni ugye nem tudtam mer magyar clonedvd. Próbáltam az összes krekket ami létezik, de a legtöbb amit elértem, hogy 1-2 perc után kilép hibával. Fax kivan. Még leszedem a Razor verzsönt de ha azzal se lesz jó, megy a játék a kukába, és talán majd egyszer meglesz eredetibe.... -
#4519 Akkor offline profilt kell csinálj. -
ragojani #4518 Net az egyfolytában van. -
#4517 Nem lehet, hogy valamikor netkapcsolattal és anélkül is játszol? -
ragojani #4516 képzeld van profilom és mentésem is van, de van h amikor legközelebb belépek a játékba, hiába van profilom, nincs meg a mentés!!!!!!! -
#4515 Na kellene még egy kis segítség. Sajnos nincs időm most hsz-eket olvasni, mennem kell dolgozni, ha van rá megoldás elég ha csak a hsz számát írjátok le ahonnan kiindulhatok. tehát: Feltelepítettem a CloneDVD változatot. Fel is ment, használtam a Yasu-t is, először a "WarGame-G4WLive.exe"-vel indítottam, de ott a logók után kéri, hogy az indításhoz a startup.exe-t használjam, és kilép. A startup.exe-re meg el ,sem indul hibára hivatkozik. Vista 32 bit van fent. Megoldás?
Köszönöm! -
#4514 Q: Nem ment a játékom mit csináljak?
A: Profilt kell létrehozni Offline Profilt!! !
Q: Hogy kell profilt csinálni?
A: A főmenüben F1-et nyomsz, beírod a neved és kész -
ragojani #4513 Hali! Az miért van, h a mentések néha gondolnak egyet és csak úgy eltűnnek, mert nagyon zavaró, h már harmadszorra kellett újrakezdenem. Légyszives ha valaki tud megoldást írjon. Kösz szépen előre is. -
cortezcostello #4512 off:
hát nemtom..... ezen se sokat tököltek az előzőekhez képest. Feltúrbozott Vista... -
cortezcostello #4511 Sajnos nem segített egyik sem.... ugyanaz a gondom. Azt hiszem fogom a blokkomat meg a progit, aztán visszaviszem a bótba...... :-( -
#4510 ha windows 7 kell nektek... -
#4509 "davidka003, én a helyedben örülnék, hogy van annyi pénzem, hogy telik belőle ilyen "terminátori" masinára és mellé még egy Xbox360-ra is. Nekem is hasonló gépem van, bár nekem meg se fordult a fejemben, hogy másoknak reklámozzam a paramétereit..."
XBOX 360-ra jelenleg nem telik. Nem vagyok milliomos. Főiskolára járok, a gépet nyári munkából vettem, februárban meg majd az ösztöndíjból veszek monitort. Nem azért van kiírva a konfig, hogy reklámozzam, hanem azért, hogy ha véletlen gond van valamelyik játékkal vagy a géppel akkor ne kelljen minden hsz-embe beleírni a konfigot.
"Jó, hogy neked ilyen rezzenéstelenül mennek a játékok rajta, de ettől még ne akadj fenn azon, hogy másoknak nem."
Ilyet sehol nem írtam. Arról volt szó, hogy Vistán is szépen mennek a játékok. Tudom mit jelent low grafikán játszani, mert 2004 nyarától 2007 nyaráig ilyen konfigom volt: Celeron 2,7 GHZ, 768 MB RAM, 9600XT 128MB.
"Az Xbox360 nagyon jó, főleg azoknak akiknek vagy türelmük, vagy elég számítástechnikai tudásuk nincs PC-s problémákkal küszködni, amúgy szerintem pénzkidobás egy ilyen konzol, mert a játékon kívül semmi gyakorlati haszna nincs, ellenben egy PC-nek több is van. Nekem meg sok más, szegényebb embernek pedig muszáj, hogy pénz híján legyen türelmük meg tudásuk a hibák kiküszöböléséhez, ha egyszer pl. a Gears of War-al akarnak játszani."
Nekem megfelel a PC, csak az idegesít, hogy kibasznak örökké a PC-sekkel. Lásd GTA 4, Saints Row 2 meg csomó jó játék meg sem jelenik. -
Steve Q #4508 davidka003, én a helyedben örülnék, hogy van annyi pénzem, hogy telik belőle ilyen "terminátori" masinára és mellé még egy Xbox360-ra is. Nekem is hasonló gépem van, bár nekem meg se fordult a fejemben, hogy másoknak reklámozzam a paramétereit...
Jó, hogy neked ilyen rezzenéstelenül mennek a játékok rajta, de ettől még ne akadj fenn azon, hogy másoknak nem. Nekem se ment egyből hibátlanul a játék, de egy kis szakszerű, nem az oprendszer kárára menő ügyeskedéssel meg tudtam oldani. Azóta semmi baja, enni sem kér. Nekem sincs annyi pénzem, hogy minden egyes felbukkanó bug után egyből rohanjak a legközelebbi PC-boltba, mert "biztos a hardverem nem elég jó a játékhoz". Legtöbbször inkább a szoftverrel van baj.
Az Xbox360 nagyon jó, főleg azoknak akiknek vagy türelmük, vagy elég számítástechnikai tudásuk nincs PC-s problémákkal küszködni, amúgy szerintem pénzkidobás egy ilyen konzol, mert a játékon kívül semmi gyakorlati haszna nincs, ellenben egy PC-nek több is van. Nekem meg sok más, szegényebb embernek pedig muszáj, hogy pénz híján legyen türelmük meg tudásuk a hibák kiküszöböléséhez, ha egyszer pl. a Gears of War-al akarnak játszani. -
#4507 Sajnos, nekem jelenleg nincs állandó anyagi forrásom.
Ha lenne, bizony én is vennék egy alapgépet (X-BoX), mert szinte minden normális játék konzolra jön ki előbb, és csak portolják PC-re...
Konzolhoz meg ugye dukálna egy jó TV is... szóval, valahol a mostani gépem árában fájna az egész. S akkor a megvásárolható játékok ára mindig 1x.xxx Ft. [Warezhez nem férek]
Remélem, a Gears of War 2 még kap egy jó portot, és exkluzív anyagot, mint az első rész is.
Kár, hogy nincs otthon netem, mert akkor Live-on is nyomhatnám.
-
#4506 "Engem inkább az zavar, hogy az embernek van egy f.sza gépe, megvesz egy eredeti játékot és nemtom hánymillió letöltéssel, meg patchel meg nemtudom még mivel indul csak el vagy állítja helyre a hibákat."
Én a Gears-t patch nélkül vittem végig és szerencsére gond nélkül ment.
PC-vel csak az a baj, hogy millió konfiguráció van és nehéz megoldani a fejlesztőknek, hogy az összes gépen jól fusson. GTA 4 meg a Saints Row 2 PC-n no comment kategória.
Konzolon én is gondolkozok, de ahhoz meg ajánlott a TFT monitor vagy LCD TV. Úgy néz ki, hogy februárban veszek egy 22-es Samsung TFT-t és lehet, hogy majd év végén veszek hozzá egy XBOX 360-at. Addig úgy is csökken a jó játékok ára. pl Gears of War 2 -
#4505 Engem meg az idegesít, hogy lassan engem is átállítanak a konzolra ezek a hibák.. a Gears of War 2 meg egyenesen csábít!
-
cortezcostello #4504 Én nemtudom. Nekem a Vista van fent a laptopon...így kaptam azt kész :-))
Annyi rosszat hallottam Róla, hogyha ez tényleg így van, akkor szégyelje a pofáját mindenki egytől egyig aki anno részt vett a kifejlesztésében. De mondom az enyém még nem produkált kiküszöbölhetetlen hibát. Bár a GoW most eléggé idegesít.....
Engem inkább az zavar, hogy az embernek van egy f.sza gépe, megvesz egy eredeti játékot és nemtom hánymillió letöltéssel, meg patchel meg nemtudom még mivel indul csak el vagy állítja helyre a hibákat. Ha helyre állítja egyáltalán. Én ezen tudok eldurrani.... komolyan nem csodálom hogy a consolok így elterjedtek..... francnak van kedve az embernek órákat eltölteni ilyen hülyeségekkel és szivatnia magát a hibák keresésével..
vicc az egész.
-
#4503 Lehet, hogy ez speciális helyzet, de a Fujitsu-Siemens laptopokkal (Amilo La és Pa sorozat) eddig mindig szívtam: az egy dolog, hogy szinte mindent helyből telepít a Vista, de az alaplapi HD hangkeltővel gondjai vannak.
A honlapon meg ugye olyan csomag van, melyet elindítva a Vista (SP1) közli, hogy ez kompatiblis...
-
#4502 Én itt annyit látok, hogy 1 GB RAM-al több kell a játékoknak Vistán, mint XP-n.
CSX 1024MB DDR2 800Mhz 2.783Ft
Memória nem drága. 2 GB-al vígan elvan a Vista.
Azt elismerem, hogy nincsenek benne hatalmas újítások, de az sem igaz, hogy teljesen bugos/instabil stb. Nagyon sokan ezt állítják.
A mostani driverekkel simán van olyan gyors a Vista SP1, mint az XP SP2/SP3. Minden programból elérhető Vista kompatibilis verzió is. -
#4501 Részemről szívesebben beszélek a Gears of War-ról...
-
#4500 Nem szokásom a divatfikázás.
Persze, hogy sok program el futa rajta - az öröksége adott, Windows. A Gears of War amúgy is kifejezetten ezen érzi jól magát, ahogy manapság szinten minden játék - igaz [érdemes megnézni az ajánlott gépigényeket, majdnem másfélszer több hardver igénnyel].
Néhány példa:
MotorM4X Offroad Extreme
• Microsoft Windows XP/Vista, DirectX 9.0c (attached on a DVD) or better
• CPU 1.6 GHz, 512 MB RAM (1GB for WindowsVista)
• 256 MB video card compatible with DirectX 9.0 supporting vertex shaders 2.0
• 2 GB of Hard Drive Space
• DirectX 9.0 compatible sound card
• DVD-ROM, mouse, keyboard
The Royal Marines Commando
* Microsoft Windows XP/Vista, DirectX 9.0c (included on DVD)
* CPU 2.0 GHz, 512 MB of RAM (1GB for Windows Vista)
* GeForce FX5700 or Radeon 9700 with 128 MB of RAM
* 3 GB of free space on hard drive (4GB for Windows Vista)
* DVD-ROM drive
* 16-bit sound card compatabile with DirectX 9.0
* Internet connection (required only in multiplayer mode)
* Mouse, keyboard
Prince of Persia
* Supported OS: Windows XP/Windows Vista
* Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+
* RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
* Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher
* Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card
* DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
* DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
* Hard Drive Space: 8 GB
A szépség:
Akkor te nem ismered a Style XP és a WindowBlinds programokat... kismillió és gyönyörűbbnél gyönyörűbb kinézetet tudsz felvarázsolni a rendszerre [szinte 0 erőforrás zabálás mellett]
A Vista háttérkép-video képességét is tudják.
-
Cyrus666 #4499 Nekem úgy tűnik,h kissé eltértetek a GoW témakörtől! -
#4498 "Hol olvastad, hogy nem próbáltam?"
Ezt te írtad: "Akkor se tenném fel a gépemre, ha egy töltött Desert Eagle-t tartanának a fejemhez!" <-- ez pedig teljesen úgy hangzott, mintha csak divat fikázó lennél aki még sosem próbálta
"Nézd már meg, hogy mennyi felesleges kernel-megkeresés fut le egy adott process idő alatt!"
Tök mindegy, az a lényeg, hogy semmivel nem lassabb a játék, mint XP-n, ha van egy középkategóriás géped.
"Az XP 64 bites verzója óta pedig a memóriakérdés sem kérdés XP-vel."
Hagyjuk már a 64 bites XP-t. Mindenki tudja, hogy mekkora egy szar és még magyar nyelven sincs.
64 bitesből csak Vistát érdemes használni.
"Ja, hogy csili-vili, "kinyalom a segged is" az opreációs rendszer?
Ezt a Windows 2000/XP is tudja."
Dehogy tudja. Vista alapból sokkal szebb, mint bármelyik grafikai tuningolt XP.
"Ha Te boldog vagy vele, szíved joga.
Én inkább megvárom a Windows 7 SP1-et."
Én is várom már addig meg marad a Vista.
Főleg az a legnagyobb hülyeség, hogy azt írtad, hogy csomó program nem megy vagy nem működik megfelelően. Minden program tökéletesen fut vele.