• Steve Q
    davidka003, én a helyedben örülnék, hogy van annyi pénzem, hogy telik belőle ilyen "terminátori" masinára és mellé még egy Xbox360-ra is. Nekem is hasonló gépem van, bár nekem meg se fordult a fejemben, hogy másoknak reklámozzam a paramétereit...

Jó, hogy neked ilyen rezzenéstelenül mennek a játékok rajta, de ettől még ne akadj fenn azon, hogy másoknak nem. Nekem se ment egyből hibátlanul a játék, de egy kis szakszerű, nem az oprendszer kárára menő ügyeskedéssel meg tudtam oldani. Azóta semmi baja, enni sem kér. Nekem sincs annyi pénzem, hogy minden egyes felbukkanó bug után egyből rohanjak a legközelebbi PC-boltba, mert "biztos a hardverem nem elég jó a játékhoz". Legtöbbször inkább a szoftverrel van baj.

Az Xbox360 nagyon jó, főleg azoknak akiknek vagy türelmük, vagy elég számítástechnikai tudásuk nincs PC-s problémákkal küszködni, amúgy szerintem pénzkidobás egy ilyen konzol, mert a játékon kívül semmi gyakorlati haszna nincs, ellenben egy PC-nek több is van. Nekem meg sok más, szegényebb embernek pedig muszáj, hogy pénz híján legyen türelmük meg tudásuk a hibák kiküszöböléséhez, ha egyszer pl. a Gears of War-al akarnak játszani.