A segítségeteket szeretném kérni. Elképzelhető, hogy beszéltetek már a témáról, de én nem találtam erre utaló megoldást.
Pár hete megvettem az eredeti játékot pc-re. Előrebocsátom, hogy a gépem egy atomerőmű, szóval nem teljesítménybeli gondok vannak. Vista, SP1 fent van.
Feltelepítem a játékot. Elindítom. Főmenü bejön, majd szeretném a szokásos beállításokat megtenni. Felbontás stb... beállítom. Viszont se nem tudom lefixálni, se nem tudok kilépni ebből a menüpontből. Sem esc-el sem pedig F1-el.. Tök mindegy melyiket adja fel egyikkel sem tudok visszamenni a főmenübe. Nem fagy le a gép. egyszerűen csak nem reagál ezekre a gombokra, így ctrl-alt del-el tudok csak kilépni a windowsba. Elindítom újra a játékot, már meg sem probálkozom a beállításokkal, egyből elkezdem single playerben.... itt viszont egyik billentyűre sem reagál a figura. Hozzáérek az egérhez és csak bukfencezik ide-oda. Természetesen a billentyűkiosztást nemtudom beállítani, mert lefixálni meg nem lehet..... hiába van elvileg alapértelmezett módban a kiosztás vagy a felbontás vagy bármi más.... nem reagál semmi semmire....... Újratelepítettem már vagy 3X, de nincs javulás. Semmit nem lehet beállítani a menűben, illetve irányíthatatlan az ember....
Haverom gépére feltettük.... ott viszont tökéletes.
Mi lehet a gond szerintetek? Köszönöm előre is a segítségeteket....