• Prince23
    VÉGRE SIKERÜLT!
    -De ez is úgy sikerült, h végre nem halt meg, kibírta végéig Dom barátom. Persze előtte nyomtam egy G+Q-t, h azért ne menjen neki a falnak. Mint mindig ezt csináltam, és végre csak összejött. Dom elvolt Raammmal a géppuska közelében ÉS NEM HALT mEG. Há hogyhogy?! XD
    Én meg addig szépen beleküldtem a maradék 4 nyílbombát, de persze még kellett lőni kb 2 tárat a bayonettes faxa fegyverrel a mocskos dögre.
    Mikor már a hálálán volt Raam, előtte jól megszedett (már nem tom h híják azt repülő bizbazt) szal majnem kipurcantam volna, ha nem foglakozok vele. mert bizza még az elején még csak megsem vonyítanak nekem, bezzeg mikor már halálán van Raam akkor meg mivan, jól megszednek engem. Na mindegy sikerült.
    Spoiler: ennek tuti lesz folytatása, és már nagyon várom. Amúgy a vége olyan mintha az Ezüstutazó motivációi elevenednének fel, olyan beütést ad az idegeneknek, h miért is háborúznak. ill nem is akarnának, de muszályságból teszik. Vajon miért? Vannak elnyomói ezeknek? Mintha úgy jönnek ki. Az outro pedig faxa lett, nagy zene van alatta. Nem tudja vki mi a címe és ki az előadója? Mellesleg az a rapper szinkronizálhatta Fenix feka haverjét. Már alapból raphangja van a csávónak.
    Szal ha nem lenne Cod4, én ezt a játékot választanám az Év játékának, még a Crysist is jól elveri ez a gamma. Sokkal hosszabb lett a játékmenete ahhoz viszonyítva. Nagyon kellemesen csalódtam eme játékban.
    -Az ÉV TPS-e!!!!!!!
    Grafika: 10
    Hangok: 10
    Játszhatóság: 9 (a vége az jól meg szívatott:P)
    Irányíthatóság: 9
    Hangulat: 10 (és ez a lényeg!)
    Küldik felépítése: 9.5 na jó 10 :D