6257
  • Prince23
    Az enyém Offline profil. Nem lehet, h Online profil a tied?
  • mike0013
    köszi szépen:)
    viszont hiába írom felül nem látja:(
    de ugyanezek a fájlok nekem is ott voltak, pontosan ugyanígy, ekkora volt a méretük meg a tartalmuk is ugyanaz, szóval szerintem máshol vannak a tényleges mentések, valaki tud róla valamit? Documents and Settings-ben is van egy GoW mappa, ott is ugyanezek a fájlok vannak, felülírtam, így sem jó, szóval nem értem:(
    Nagyon hálás lennék annak, aki megmondja a választ:)
  • Prince23
    Sorry, h megint írok csetszerűen.
    Kérdés: hol tudom elérni a credits-et???
  • Prince23
    Télleg: vki nem tud vmi megoldást a magyarítás ellen, mert az "Ő" betűtípúsokat nem tudja rendesen beolvasni a gamma.
  • Prince23
    Helló!
    Valaki kérte, h a mentést nyomjam fel. Így ide tenném:)

GoW mentés

Az összes mentés. Írd felül a főkönyvtárban található WarGame-ben a Checkpontokat
  • DarkSector
    Nálam is volt bug.
    Mikor a hátam mögött lezárt ajtó eltünt!!!!!!
    :S
  • Kpierre
    Hi! Ezzel a problémával küszködtem ma én is, és majdnem ki téptem a hajam, mire rájöttem a megoldásra. Töltsd le a Registry Crawler nevű programot, és keress rá a Gears Of War kulcsra, majd az összes találatot töröld ki. Ezt követően ha nincs elég helyed a C-n csináld meg a FAQ-ban leírtakat, nekem így feltelepült hiba nélkül.
  • Tatyla
    pedig ez még csak a játék kezdeti része fuss elöle és csald ki ,ennyi..
  • saiyanjin
    A Berserkert nemtom kicsalni mert a haver nagyon béna és mindig lecsap rá.
    Már több órám benne van...Lécci küldjetek egy mentést mikor már kicsaljuk a térre pls.

[email protected]

Boldog Karácson yt és előre is köszönöm.
  • Tatyla
    ja bebugzott a hid ,mostmár a helyén volt második betöltéskor...
  • Tatyla
    nem az a baj hogy nem látom ,hanem nem tudok odamenni...
  • DarkSector
    Íme egy fullos kép 1680x1050-es felbontás mellett:
  • DarkSector
    Cod 4 multiban verhetetlen.
    De minden singlet magassan ver a GOW!!!!!!!
  • rezes
    Szamomra katasztrofa a jatek.Megvettem (en bolond) felinstall jatek ,aztan lestem hogy hoppa nincs mentett allas.Forumturas, kiderul hogy ez egy masoknal is jelentkezo problema.Ok lassuk ki mit ajanl...Offline profil nincs mentes, online profil nincs mentes, kozben azert allando warexe hibateszlel ezert leall uzenetek.Ez a jatek egy felkesz szar.Ha valaki meg akarja venni ne tegye max ha majd ha gyarto ceg ugy gondolja hogy felvesz par embert a support csapatba es foglalkoznak a porul jart es atbaszott jatekosok gondjaival.Egyebkent kar erte.....
  • Prince23
    VÉGRE SIKERÜLT!
    -De ez is úgy sikerült, h végre nem halt meg, kibírta végéig Dom barátom. Persze előtte nyomtam egy G+Q-t, h azért ne menjen neki a falnak. Mint mindig ezt csináltam, és végre csak összejött. Dom elvolt Raammmal a géppuska közelében ÉS NEM HALT mEG. Há hogyhogy?! XD
    Én meg addig szépen beleküldtem a maradék 4 nyílbombát, de persze még kellett lőni kb 2 tárat a bayonettes faxa fegyverrel a mocskos dögre.
    Mikor már a hálálán volt Raam, előtte jól megszedett (már nem tom h híják azt repülő bizbazt) szal majnem kipurcantam volna, ha nem foglakozok vele. mert bizza még az elején még csak megsem vonyítanak nekem, bezzeg mikor már halálán van Raam akkor meg mivan, jól megszednek engem. Na mindegy sikerült.
    Spoiler: ennek tuti lesz folytatása, és már nagyon várom. Amúgy a vége olyan mintha az Ezüstutazó motivációi elevenednének fel, olyan beütést ad az idegeneknek, h miért is háborúznak. ill nem is akarnának, de muszályságból teszik. Vajon miért? Vannak elnyomói ezeknek? Mintha úgy jönnek ki. Az outro pedig faxa lett, nagy zene van alatta. Nem tudja vki mi a címe és ki az előadója? Mellesleg az a rapper szinkronizálhatta Fenix feka haverjét. Már alapból raphangja van a csávónak.
    Szal ha nem lenne Cod4, én ezt a játékot választanám az Év játékának, még a Crysist is jól elveri ez a gamma. Sokkal hosszabb lett a játékmenete ahhoz viszonyítva. Nagyon kellemesen csalódtam eme játékban.
    -Az ÉV TPS-e!!!!!!!
    Grafika: 10
    Hangok: 10
    Játszhatóság: 9 (a vége az jól meg szívatott:P)
    Irányíthatóság: 9
    Hangulat: 10 (és ez a lényeg!)
    Küldik felépítése: 9.5 na jó 10 :D
  • adammmmmmm
    Az egész játékot a C-re rakja semit sem pakol a D-re ráadásul nem tudom uninsatlálni a FirewallInstallHelper-es probléma miatt.
  • Prince23
    Nézegetem most már a yutuben a raam gyilkot, de mindenkinek sikerül, és én is ugyan ezt csinálom:P Más még mesterlövésszel nyírta ki insanebe.:PPPPPPfffffffffffffff
  • Prince23
    Nézz balra, és van egy kerék, amit meg kell forgatni:DDDDDD kb szem magasságban keresd:D a fehér korlátos hídnál.
  • Tatyla
    na most elöször igazán elakadtam ez a szar hid nem jön arrébb a haver meg csak fujja hogy forgassam a kart de hogy meg hol?

• Prince23
    Jó vidi. debanyek én ugyan ezt csinálom. szal érthetelen, mikor nincs védve, akkor az összes nyílt belélövöm, és csak él. vajon számít h nem közelről érődik a becsapódás? de ezt kötve hiszem.
  • DarkSector
    Igen a C-re mindenképpen fog rakni ideiglenessen néhány GB adatot, amit később csomagol ki.
    Legyen C-n 8GB kb szabad és a D- vagy ahová akarod, minimum 10GB szabad hely!
  • grebber
    RAM kinyirása (Végső főellen)
  • wesker24
    Nekem öcsém azt mondta hogy a vonat tetején lévő gépágyúval nyirta ki a főmonstert lehet hogy máshogyan is ki lehet nyirni de gondolom géppityuval sokkal könyebb !!
  • gyuri12
    te hülyeséget beszélsz
  • wesker24
    A játék végén a vonaton valahová fell kell teljesen mászni és CSAKIS MONDOM CSAKIS azzal a gépágyúval lehet kinyirni amit ott fennt találsz majd !!
  • Prince23
    De 8 nyillövedék sem elég neki. Ez még is valami:( Meg ahogy sejtem a 660 lőszer sem lesz elég neki... meg a gránát sem:P
    Még is mit gondoltak a fejlesztők?
    Még Brumacot is élvezet volt kinyírni. Ott volt filing.
  • grebber
    Sok sok nagyon sokat bele kell löni ennyi!Ja és mindig fényben legyél mert a denevérek szétszednek!Őt is csak akkor érdesem löni ha nincs rajta a denevércsokor :D mert azok védik!
  • Prince23
    Valaki mondja már meg, h h kell kinyírni a tábornokot a vonaton!
    pls
  • adammmmmmm
    Azt már próbáltam de így is a C-re akarja rakni. Most felraktam a C-re és a telepítés végén ki írja hogy nem tudja elolvasni a FirewallInstallHelper.dll-t (aszem ez a neve). Valakinek már volt ilyen gondja?
  • Prince23
    ?
  • tojas1
    HALI!!

AKI RÁJÖN VAGY TUDD VALAMI OKOSAT A MULTIS JÁTÉKRA AZ NE HABOZZON OSSZA MEG VELÜNK!!!!!
    Bár lehet míg ez a Games For Windows Live dolog nem megy a PC-n addig NO MULTI!!
    Az e havi Gamestar ír róla.De annyit,hogy majd csak jön.
    Addig meg lehet havi hozzáférést vásárolni./NEM OLCSÓ/.
  • DarkSector
    kicsit visszább
  • Prince23
    A végén a vonaton a bosst h kell kinyírni? Már beleeresztettem kb 6 nyíllövedékbombát (nem tom má mi a neve). Utána felém közelít, aztán gyorsan eltrappolok a géppukafészekhez, és lőném, de a rohadt denevérei megtalálnak... esetleg nem lehetne valahogy világosságotr csinálni? oda elkén egy gázpalack a géppuskához:(
  • Vieras
    Sziasztok én csináltam profilt de mentésem továbra sincs mi lehet a probléma?
  • grebber
    Igen azt is én irtam!
  • DarkSector
    telepítés képernyőn
    van egy "more" vagy milyen opció, amiben lehet választani telepítési utat.
  • Prince23
    Gondolom átírtad előtte a hun helyett int-re a fileokat? :)
  • grebber
    Én tettem be oda :D
  • Nyugis
    szia!

én itt is megtaláltam!

http://gamesmagyaritas.atw.hu/
  • Jim Morrison
    Hello! Most karácsonyra megkaptam a GoF-t, előtte kipróbálom a MOH:A-t aztán hentelek. Mi a nick-etek multiba?

KELLEMES ÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!