teherhordó#2383
gears of war ijesztö hiba jelenség: sziasztok én nyomom a gémet rendesen fut és ment is hamachi fikszet feltettem és azota nem volt gondom a mentéssel viszont eddig 3 szor játszottam vele és közbe ment az internet és a mesenger is ahogy kilépek a játékból szét qurja a netkapcsolatomat
de olyan szinten hogy be kell szolnom a szolgáltattohoz t-com hogy nézzenek rá a szerverükre csak onnan tudják hejre állitani értem ezalatt hogy nálam azonkivül hogy nincs netkapcsolat minden oké hiába reszetelem le a modemet állitgatom a hálo kártyát kapcsolom ki a gépet ujrainditom nem tudom hejre állitani a netet értem ezalatt hogy nálam minden tökéletes jo a modem jo a hálo kártya csak minha a szolgáltató szerverére küldene valami jelet amitöl az bontja a kapcsolatot és szerintem le is tilt, nem háloba játszok nem is lépek fel szerverre valami a háttérbe kell hogy fusson ami blokkol. a szolgáltató modem je is jó mert mihejst beszolok kb 2-5 órán belül megint van internett kapcsolatom. .söt át tettem másik gépre a modemet amit a szolgáltatotól kaptam az sem tudod fellépni a hálozatra elöször nem gondoltam hogy a gémmel lehet a gond azt hittem megint a szolgáltató szarakodik de 3 dik ijen eset után kezdett gyanussá válni hogy a gamé val van a bibi hiba üzenett semmi csak nincs nett és házilag nem tudod hejre állitani ( gépet teljesen átnéztem virus nincs trojai nincs rootkit spam 0 ) op rendszer winxp sp 2 jogtiszta igaz regisztrálva nincs de tökéletesen müködik. gépem asus p5b delux dual gigabyte lan a többi szerintem lényegtelen. kérdésem találkozott valaki ijen jellegü hibával? ha igen hogy oldható meg? és nálam csak a fent emlitet jéték elinditása után geasrs of war nál jelentkezik ez a jellegü hiba. ha valaki tud valami okosat irjon elörre is köszönöm.