• Tinman #1950
    Összesített nélemény ON:

Cod4 single letolása után -akkora hangulata volt a Pripyat pályának, hogy szó szerint beleborzongtam- kipróbáltam ezt az évek óta agyonhypolt Gears of Wart. Pár képet láttam belőle, de nem érdekelet ez sem.

Soha nem vágtam mire élveznek az x-ek, de immár elmém kitisztult, átjár a zen és Cod4 után ez olyan volt, mint egy Ferrari után egy Octáviába ülni.

A grafika max beállítások mellett is engem folyamatosan a POP sorozatra emlékeztet, ott használtak ennyi elmosást, felesleges csillogó-villogó szarságot, de ott jó volt! Mondjuk van is mit elmosni, mert a magas felbontású textúrák ellenére se egy orgia a látványvilág, pusztán attól lesz az ha telebaxa az ember effektekkel.
    Ez a játék egy izé... egy olyan fura műanyag izé, nem rossz, de ekkora feneket ami évek óta a világban megy ezzel kapcsolatban... pfff.

Ilyen egy túlcsicsázott céllövöldét még életemben láttam.
    Ez egy fa...(30 mp kell neki, mert 1,6mb) esik az eső és higany folyik le róla, mert az eső, ha fával találkozik, akkor természetes, hogy a fa felületén Hg képződik.
    Több higanygyár érdeklődött már a recept után ^^

Mondják: "Jól néz ki!"
    Sokak szerint Kannácska is, de nekem ha fizetnének érte sem kéne. Ha leveszem a küllemről a sok blurt, meg túlzó shadert, akkor nagyon aljas látvány tárul az ember szeme el, nem is akarok róla beszélni, mert rémálmaimban jön elő.

A játékmenet egész korrekt... lenne, ha állandóan nem arról szólna az egész már hosszú, hosszú órák óta, hogy irány fedezékbe, majd egymagam leölöm az enemyt, mert béna frendly AI 3 dolgot csinál, de ezeket jól:
    a, Előrefut --->sudden death---> mehetek felkelteni
    b, Valahol percekkel korábban egy tereptárgy fedezéke mögé bújva rejszol
    c, A célkeresztem közepén dancelnek a gay haverjával együtt.

A lineáris pályavezetés kezd kiidegelni.
    "A" route vagy "B" route persze van, de igazából mindkét esetben 3+2 enemy ugrik a nyakadba, egyes esetekben 0 db és az other frendlyk írtanak a távolban.

A leginkább továbbra is az zavar, hogy nincsennek színek a játékban. Igen, tudom darkos... a Warrior Within is darkos volt mégis orbitális élmény volt. Lassan olyan sötétségbe burkolózik a játék, hogy 30 cm-ről nézem a monitort, mert ami COD4-ben már vakítóan éles és kontrasztos volt, azt itt nagy fekete homály.
    Külön kedvencem az esős pálya, ahol elsőre tök látványosan néz ki, ahogy folyik le a sziklákon a víz, aztán tovább kutatva olyan sziklákat is látni, ahol a gravitációval dacolva, oldalra-felfelé folyik a H20.

Szó se róla, ellehet vele lenni, nálam egy 75-öt ér is a mutatvány, de az hisztéria, ami körülötte volt, az durva túlzás.
    Na lelövöm magam GoW ügyben mert, ugye nem szép dolog iszlám tan fehér foltjait vitatni, miközben a mekka közepére szarsz :-D