Madmano#1388
Az én tapsztalataim a játékról:Razor verzióm van,simán főlment.Most ugye ebben benne van az,hogy majd' 3/4órát installált.Crackoltam,elindult elsőre simán.Megcsináltam egy profilt,szerintem mákom volt,pont jó helyre kattintgattam,ez is jól sült el.Odáig jutottam,mikor kinyírják az első pályán a parancsnokot,aztán a Nemezissel kell germózni.Egyszer sem dobott ki a játék alatt.Az főleg tetszik,ahogy fedezékről fedezékre lehet nyomúlni.Mély mondandója nem úgy tűnik,hogy lenne a játéknak.Menj,őlj.Talán a Quake4-hez tudnám hasonlítani.A grafika dögös,a karakterek szintén.Az én gépemen ami elég szolíd config(AMD2500+ proci,másfél giga RAM,Galaxy7600GT VGA)1280X1024ben viszonylag jól elmegy.Az akadozások itt is megvannak.Lehet,kiröhögtök,hogy álmodik a nyomor,de felhúztam mindent maxra,kivéve antianalising,élsimítás,meg az árnyékokat hagytam ki.Így viszi egész jól a gépezet.FPS-t nem nézegetem.Nálam játszható egy játék szemre,vagy nem,ezt nem egy számérték dönti el.Mentéseim egyszer vesztek el,mikor az videó opcióknál a 2vagy 3beállítást megváltoztattam:lehet asszem háromféle módon állítani.Utána eltüntek a mentéseim.Remélem,azóta nem.Na,ennyi lenne a játékról az eleje után a véleményem,ami persz változhat későbbiekben.Bocsi,ha hosszúra nyultam volna....