Anotino#1345
Hat eleg fura dolgokat muvel az installer. Rendszer: Vista 64 bit
Inditom az installt, irja hogy keves a hely a C-n, ami igaz (9gb mivel rendszerparticio) es felajanlja az opciot hogy valtoztassak. Ott barmilyen mas drive-t adok meg, mindenkeppen a C-re kezdi rakni, ahol nem lesz eleg igy nincs mas hatra, mint leallitani.
Ami az erdekes, ha leapasztom a c-n levo ures helyet 1 GB -ra, es valasztok mas drivet, akkor az installer elkoszon keves hely miatt C-n.. (jo kerdes, hogy az elozo esetben miert nem ezt teszi). Ha itt ujra mas install helyet valasztok akkor az installer latszolag "lefagy", nem valtozik semmi, es lathatatlanul installal a C-re. Ha kilovom az ablakot akkor is folytatja, process szinten kell leallitani ezt a vackot.
Bemasztam a registrybe es atirtam a program files lokaciojat egy masik drive-ra, amig installalom. Erdekesmod tovabbra is a C:\program files -ra akar pakolni (restart is volt).
Ezzel nagyjabol vegigzongoraztam az opciokat amiket a google-n lattam. Ha valakinek lenne konstruktiv otlete annak orulnek. A rendszer amugy kifogastalanul mukodott eddig x+1 progival.