• Riddick21
    Megmondanád, hogy mi a jó édesanyádért trollkodsz még itt ebben a topikban? Nagyon fárasztó, leírtad, hogy nem tetszik, meg, hogy ennél jobb játék a Painkiller, ezzel magadat is leírtad, most pedig, hogy már mindent leírtál, talán mehetnél is a picsába!

Itt emberek kértek DX10-es képeket, ahogy látom egyedül én tettem be, erre ahelyett, hogy esetleg ezeket NORMÁLISAN kommentálnád, vered a nyálad orrvérzésig, mert neked nem jött be.

A R6:Vegas bejött? Csak azért, mert kb. egy az egyben ugyanaz a játékmenete! Fedezékbe be, ellenfél mozgását leköveted, kilősz, megpusztul, mész a következő fedezékhez. Tehát a R6:Vegas-nál is jobb a Painkiller? Biztos van itt egy Painkiller topik valahol, szerintem tárt karokkal várnak!

Amúgy nekem eddig nagyon tetszik, kemény hangulata van, állat karakteres főszereplőkkel -mondjuk nálam minden ilyen spacemarine jellegű cucc minimum elmegy-, kurvadurva grafikával és hangokkal!
    Egyedül ez a járművezetős rész volt rohadtul semmilyen, de legalább rövid volt!